oerhans

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door oerhans

  1. Vond net deze geweldige site: http://bestiario.org/research/eyecandy/ ff op een full hd scherm zetten en voila veel plezier!

    Zelf heb ik nog geen Psilocybe Atlantis op(wel willen doen), een tijdje terug nog Philosopher's stones op die waren heeerlijk!

    Ook leuk is dit:

    http://zoomquilt2.madmindworx.com/zoomquilt2.swf

    Het houd nooit op, dat is het leuke. Gewoon op een heel rustig tempo zetten, dan lijkt het oneindig diep en ver te gaan. :D

  2. Als je de natuur ingaat ga je dan ook het liefst alleen? Ik heb het alleen nog maar binnen gedaan en met meerdere personen, maar het lijkt alsof als je het bos in zou gaan je het het beste alleen kan doen als ik zo een beetje de ervaring lees krijg ik ook wel het gevoel dat rust etc. belangrijk is. Maar is dit ook zo? :P

  3. Ik kan me bijna niet voorstellen dat er in thee met een smaakje stoffen zitten die de effecten in truffels negatief beïnvloeden. Maar de smaken thee die ik ken zijn meestal niet zo sterk, dus weet niet of het de truffelsmaak echt gaat verhullen. Je zou het ook met honing kunnen proberen..

    Ik hoorde iemand die het daarom door de soep heen deed. Omdat dat een veel sterkere smaak heeft dan thee. Of het een aanrader is weet ik niet, hem was het in ieder geval wel goed bevallen.

  4. Lijkt me erg tof, omdat het zo intens is, ook het feit dat het zo kort is is ook wel een plus. Zeker iets om nog eens te doen, maar ik wacht er nog even een tijdje mee, tot ik wat anderen gevonden hebben die het ook gaan proberen of al gedaan hebben, het lijkt me toch wel iets om niet zomaar even te doen.

  5. Bij mij duurde de trip op 15 gram truffels ook maar zo'n 4 tal uurtjes met nog wat weed & lachgas er bij ook.

    Ook vond ik dit lang niet zo sterk om het zelf niet zwak te noemen, misschien komt het omdat ik redelijk wat ervaring met andere psychedelica heb (vooral LSD) of misschien ben ik ook gewoon minder gevoelig voor psilocybine. Wat wel gek is langs de andere kant dat ik op lage dosissen LSD (halve blotters vaak) wel vrij fel kan trippen. Nuja, nog te weinig ervaring met truffels/paddo's/ psilocybine om er echt een conclusie voor mij over te vormen.

    Mijn volgende trip op truffels zal dus normaal gezien zeker een hogere dosis zijn.

    Het feit dat zo'n truffeltrip een heel pak korter is dan een LSD trip vind ik wel leuk om me daar dan aan hogere dosissen / staten van de trip te wagen gezien mocht het me te intens worden dit maar voor een 'korte' periode zal zijn in vergelijking met de 8 tot 14 uur die ik ervaar op LSD.

    Bedoel je met 4 tal uurtjes de tijd tot de meeste effecten weg zijn of of na de coming down en totdat je je weer redelijk normaal voelt?

  6. hallo ik heb 4 porties truffles (15 gram) ik heb ze nu precies 2 maanden ze zijn vacum verpakt en zien er nog goed uit ik heb ze niet in de koelkast bewaart zijn ze nog goed?

    Als ze er nog goed uit zien dan zou ik het gewoon proberen als ik jou was. Hoewel het aangeraden is om ze in de koelkast te bewaren, lijkt me dat twee maanden buiten de koelkast nog wel te doen is, zolang ze vacuüm verpakt zijn tenminste.

  7. XTC zeker weten al vanaf de eerste keer dat ik het deed dacht ik wow hier stop ik nooit meer mee doe het nu een tot 2 keer in de maand in de vakanties elk weekend ik heb veel gebruikt maar ben nu bij de witte speakertjes aangekomen tering wat een space, mijn beste ervaring is toen ik met een vriend van mij allebij 5 stuks Q-tjes (oranje Q-dancjes 190mg) heb weg getikt in een avond hele zondag doorgespaced

    5 * 190mg? Way to go... Pas er een beetje mee op, je kan er serieuze problemen aan overhouden. Zoals iemand anders al zei moet je echt lange pauzes aanhouden en het tot een paar keer per jaar beperken.

    Verder is het natuurlijk wel een geweldige ervaring.

    Een wat onbekendere is 4fmp. Het lijkt een klein beetje op X, je krijgt energie en een goed gevoel, alleen je blijft erg helder en het is bij de meesten niet aan hun gezicht af te zien. Het is ideaal voor op feestjes etc. alleen is er nog weinig over bekend en dus ook vrij weinig over de schadelijkheid, dus vooral hierbij is matigen erg belangrijk.

  8. Thuis kweken lijkt mij wel vet om te doen, om het zelf te maken. Alleen ik vraag me af of het nog wat opbreng, qua paddenstoelen. Als ik een beetje op internet zoek staat er bijvoorbeeld bij eentje van €30:

    Opbrengst (vanaf) 300 gram

    Opbrengst (tot) 500 gram

    Maar hoeveel gram zou dit ongeveer zijn als je het laat drogen?