PotZilla

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door PotZilla

  1. Mijn nummer 1 drug blijft toch wel wiet denk ik zo, simpelweg omdat ik na een drukke dag/week rustig op de bank kan gaan zitten, een joint rook en in een soort van zombiemode tv kijk. Ik ben nogal een denker en vaak heb ik dan wel 2-3 verschillende dingen in mijn gedachte op hetzelfde moment, dan is het wel af en toe fijn om dat gewoon tot 1 ding te kunnen beperken, zonder dat ik 'echt' schade toebreng aan mezelf of omgeving.

  2. Achter waar ik woonde was een groot stuk wat ook wel de schapenwei werd genoemd, geweldig om te zitten tijdens een trip.

    Zonnetje op je bol, hashjointje erbij, wat te drinken in je rugtas en op pad. Buiten is toch wel de plek om te zijn, af en toe komen er wat mensen voorbij en er gebeuren constant dingen die je normaalgesproken niet opvallen.

  3. Ligt er maar net aan lijkt me eigenlijk, als je muziek zonder zang op hebt staan zul je dieper op de klanken gaan spacen, met zang zou dit misschien op de stem zelf of de inhoud van de tekst zijn. Zelf nog nooit echt over nagedacht eigenlijk, luister beide met veel plezier.