spillebeen

Members
  • Aantal bijdragen

    59
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door spillebeen

  1. dank je reverb!

    Ik denk toch maar gewoon doorbikkelen met die truffels. Wasknijper op de neus en kauwen en dan een flink stuk chocola erachter aan? O :? f is dat een dom idee?

    Tis hier bijna vakantie en dan hoop ik dat het eindelijk gaat gebeuren met die truffels

  2. Okay! Thanx again.. Ik heb nog geen ervaring met truffels/paddo's. Wel met x en wiet. Dit is echter een heel andere ervaring heb ik me laten vertellen. We gaan het meemaken binnenkort.. Ik ben zelf erg van de gekleurde en bewegende lichtjes, word ik altijd lekker zweverig van en er valt altijd wat te zien.. Enne de tuin is hier nogal groot dus dat is misschien ook een aardig begin als we toch gelijk de natuur in willen. 8-)

  3. Wat maakt het kijken van een film zo leuk tijdens een trip dan? Je ziet toch al genoeg dingen die je normaal niet ziet?

    Kan je de film wel volgen tijdens een trip of zie je juist van alles wat er niet is? Ben heel benieuwd.. :D

  4. Er wordt ook wel heel snel geroepen dat iets verslavend is. Natuurlijk staat dat voor een aantal drugs onomstotelijk vast en daar blijf ik dan ook ver van (incluis koffie en sigaretten) maar wat geestelijke verslaving betreft kan je overal verslaafd aan raken als je niet stevig genoeg in je schoenen staat, zelfs aan een boterham met hagelslag! :?

  5. Een duidelijk tweedeling bij drugs is of een middel geestverruimend of geestvernauwend is. En natuurlijk of het wel of niet lichamelijk verslavend is. Voor het gemak wordt meestal maar even vergeten dat ook koffie, sigaretten en alcohol ook drugs zijn. En heel opvallend zijn de geestvernauwende drugs zoals de laatste drie genoemden wel toegestaan zijn en dat ze de staat ook nog eens veel geld opleveren...

  6. Als je een aparte categorie vragen hebt, kan je in de antwoorden eventueel nog weer verwijzen naar oudere post elders op het forum. Op die manier kan iemand die graag wat wil weten, heel snel vinden wat ie zoekt op het forum. Ik zou dat persoonlijk heel handig en makkelijk vinden. Soms heb ik gewoon geen zin om echt te gaan zoeken waar iets staat... 8-) (Jaja ik weet het, beetje lui soms.. :? )

  7. Die chat zou me ook wel een goed idee lijken. Kan zijn dat het komt omdat ik relatief nieuw ben hier maar ik heb idd soms moeite om iets terug te vinden wat ik eerder gelezen heb. Op een chat kom je heel snel meer te weten. Moeten er wel vaak mensen online zijn natuurlijk anders is het ook zo eenzaam op de chat.. :shock::D

  8. thanx..Ik heb de post voor beginnende psychonauten al gelezen. :) We zullen je tips zeker te harte nemen.

    Ik lees bij de beschrijvingen van de verschillende soorten truffels dat de ene meer werkt voor een vrolijke trip, terwijl de andere je meer de filosofische kant op stuurt. Zijn er echt structureel verschillen merkbaar bij de verschillende soorten? In dat geval gaan we de eerste keer denk ik maar voor de vrolijkheid alhoewel we uiteindelijk meer de diepzinnigere kant op willen.

    Heb je nog niet genoeg van al het gevraag? :?:

  9. thanxs weer! We gaan het meemaken! Eerst maar eens gewoon proberen. Ik kan me nog ff niet precies voorstellen hoeveel 15 gram truffels is. Ik las dat iemand ze op een beschuit deed met veel pindakaas. Als het op een beschuit past dan is het niet zo heel veel toch? Handjevol?