spillebeen

Members
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. spillebeen

  Hoe maak je magic truffel thee

  dank je reverb! Ik denk toch maar gewoon doorbikkelen met die truffels. Wasknijper op de neus en kauwen en dan een flink stuk chocola erachter aan? O f is dat een dom idee? Tis hier bijna vakantie en dan hoop ik dat het eindelijk gaat gebeuren met die truffels
 2. De link doet het niet helaas, ik ben heel benieuwd wat er achter zit.. Wil je hem nog een keer posten?
 3. Okay! Thanx again.. Ik heb nog geen ervaring met truffels/paddo's. Wel met x en wiet. Dit is echter een heel andere ervaring heb ik me laten vertellen. We gaan het meemaken binnenkort.. Ik ben zelf erg van de gekleurde en bewegende lichtjes, word ik altijd lekker zweverig van en er valt altijd wat te zien.. Enne de tuin is hier nogal groot dus dat is misschien ook een aardig begin als we toch gelijk de natuur in willen.
 4. Wat maakt een film zo leuk tijdens het trippen? Ik kan me voorstellen dat je binnen de kortste keren de draad volledig kwijt bent. Of is dat juist de clou?
 5. Thanx DV1984! En wat betreft verdwalen, daar hoef ik niet voor te trippen, dat gaat bij mij helemaal vanzelf.. Ben zelf hier op een halve straat van huis al een paar keer letterlijk (en figuurlijk) de weg kwijt geweest. Wel lachen trouwens! Gelukkig heb ik een partner die altijd weer de weg terugvind.. HOE DOET IE DAT TOCH????
 6. Als ik het goed begrijp zijn er mensen die helemaal voor de muziek gaan tijdens het trippen en ook mensen die helemaal voor films gaan tijdens het trippen. Bovendien heeft (bijna) iedereen een voorkeur voor de natuur. Wat is er zo bijzonder aan de natuur tijdens een trip? Is dat alleen omdat er zoveel te zien/ervaren is in de natuur?
 7. spillebeen

  tripfilms

  Wat maakt het kijken van een film zo leuk tijdens een trip dan? Je ziet toch al genoeg dingen die je normaal niet ziet? Kan je de film wel volgen tijdens een trip of zie je juist van alles wat er niet is? Ben heel benieuwd..
 8. Okay! Komt er een tripreport van je na de Hollandia?
 9. Er wordt ook wel heel snel geroepen dat iets verslavend is. Natuurlijk staat dat voor een aantal drugs onomstotelijk vast en daar blijf ik dan ook ver van (incluis koffie en sigaretten) maar wat geestelijke verslaving betreft kan je overal verslaafd aan raken als je niet stevig genoeg in je schoenen staat, zelfs aan een boterham met hagelslag!
 10. Een duidelijk tweedeling bij drugs is of een middel geestverruimend of geestvernauwend is. En natuurlijk of het wel of niet lichamelijk verslavend is. Voor het gemak wordt meestal maar even vergeten dat ook koffie, sigaretten en alcohol ook drugs zijn. En heel opvallend zijn de geestvernauwende drugs zoals de laatste drie genoemden wel toegestaan zijn en dat ze de staat ook nog eens veel geld opleveren...
 11. Aha, dat maakt het weer een stuk duidelijker. Thanxx! Is het verschil tussen de Hollandia en de Atlantis goed merkbaar?
 12. spillebeen

  Nieuwe subcategorieën

  Als je een aparte categorie vragen hebt, kan je in de antwoorden eventueel nog weer verwijzen naar oudere post elders op het forum. Op die manier kan iemand die graag wat wil weten, heel snel vinden wat ie zoekt op het forum. Ik zou dat persoonlijk heel handig en makkelijk vinden. Soms heb ik gewoon geen zin om echt te gaan zoeken waar iets staat... (Jaja ik weet het, beetje lui soms.. )
 13. spillebeen

  Nieuwe subcategorieën

  Misschien een subcategorie 'vragen'?
 14. spillebeen

  Nieuwe subcategorieën

  Die chat zou me ook wel een goed idee lijken. Kan zijn dat het komt omdat ik relatief nieuw ben hier maar ik heb idd soms moeite om iets terug te vinden wat ik eerder gelezen heb. Op een chat kom je heel snel meer te weten. Moeten er wel vaak mensen online zijn natuurlijk anders is het ook zo eenzaam op de chat..
 15. Hoe voel je je zo over het algemeen na een flinke trip? Ik weet wel hoe ik me voel na een nachtje doorhalen maar hoe zit dat met truffels? We hebben hier eigenlijk allebei het gevoel dat het hem meer zit in de (bijna) doorwaakte nacht in zo'n geval dan in de trip op zich. Is er in het algemeen wat over te zeggen?