DV1984

Members
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door DV1984

  1. Eergisteren The Abc´s of death gezien, zelf was ik het horrorgenre weer een beetje moe maar deze was goed ook voor liefhebbers van arthouse, 26 korte horrorfilms van 26 filmmakers uit de hele wereld!

  2. Ik heb zelf het programma Rebith rb 338 ontdekt (Roland Tb 303 kloon bij gebrek aan geld aan een echte), leuk programma om live acid mee te maken, heb er al aardig wat uren aabgezeten programma is gratis te downloaden op de site van rebirth nu, programma werd in de jaren 90 veel gebruikt en koste toen rond de f700 en voor de rest draai ik met vinyl.

  3. Is acid de laatste jaren echt zo dood geworden ? :(

    Valt toch wel mee? Acid word nog steeds volop geproduceerd en je hoort acid nog steeds vaak op raves. veel wat echter op het moment uitkomt is acidtekno maar hoor acid ook weer vaak terug in nieuwe techno! Op sites als toonzshop,com en astrofonik zijn nog steeds veel nieuwe acidplaatjes te bestellen op alerlei labels! Ook weer een paar represses van curley releases gevonden hier!

  4. Truffels? Het is ook altijd leuk om de dag erna dezelfde film nog eens te herbekijken komen vaak weer vergeten fragmenten uit je trip weer terug :D Heb ik zelf teminste altijd.

  5. Ben je bekend met paddos / tuffels? Ligt denk ik ook aan de film Ik zal niet snel een film opzetten waarbij ik teveel moet denken als De Davinci code. Wel vind het het altijd leuk om maffe/trippy / drugs related films te kijken onder het trippen. Ik denk dat je niet met teveel dingen moet bezig zijn buiten de film. Meestal trip ik ook niet alleen onder het film kijken, kun je mekaar aanvullen als er iets niet te begrijpen is. Alleen trippen is ook anders met film kijken kon het vroeger ook nooit, nu intussen na aardig wat ervaring te hebben met paddos/ truffels lukt het me wel.

    Zelf rook ik ook graag een jointje bij mijn trip (duurt de trip ook stukken langer) misschien dat dat de zin om films kijken ook wat versterkt en met een biertje (waarmee ik meestal 8 uur doe onder een trip) houd ook je eigen gedachtes wel een beetje onder controle. Zodra je gedachtes van de film even wegvlagen even snel een slokje nemen en je zit er weer helemaal in.

    Maar zorg ook dat je neit teveel drinkt bij paddos / truffels (niet meer dan 2/3 biertjes ofzo) anders roept het vaak depressieve ideeen in je op.

  6. De natuur ingaan onder een trip is echt een avontuur als in een film. Het leukste is op een plek waar je de weg niet kent en kunt verdwalen. Heb ik al een paar keer meegemaakt en dat op de fiets. Leuke van natuur is dat ik er altijd helemaal rustig van word en problemen buiten de trip worden even vergeten en het lijkt of buiten de trip niks meer belangrijk is (voor de tijd dat de trip duurt)Ook wilde dieren zijn altijd leuk onlangs onder een trip een schotse hooglander en een adder tegen gekomen. . Wel erg vet om dat tijdens een trip tegen te komen.En visueel is het natuurlijk ook stukken mooier En dan de lachkicks maken de trip meestal echt super buiten dan. Die heb ik buiten meer dan dat ik binnenzit.Maar ook buiten trips zoek ik veel de natuur op.

  7. Misschien is het een idee om alle lampen uit te zetten en helemaal in het donker kijken (of blacklight) zodat je het minst meekrijgt van de impulsen om je heen. En in jezelf een knop omzetten om alleen met de film bezig te zijn. En meestal zet ik ook even de telefoon uit en leg die even weg. En zorg voor een dikke deken dat zorgt altijd voor het confortabelste gemak tijdens zon trip :)

  8. Aphex Twin doet het altijd goed onder het trippen.

    Voor de rest luister ik normaal veel electronische muziek. Een paar jaar geleden heb ik Ceephax Acid Crew live gezien onder een truffel trip op strp festival. Was ook een hele vette ervaring

    dit is het optreden dat ik bezocht heb destijds onder de trip :

    Thuis luister ik ook vaker dingen als 80's electro / acid / dub / minimal / techno / trojan records / Synthpop

    eigenlijk te veel om op te noemen maar onder het trippen luister ik vaak weer heel andere dingen. Een paar nummers die me goed bevallen zijn onder het trippen :

    Klangstabil : You May Start

    Bronski Beat - Smalltown Boy

    " rel="nofollow

    Ik kwam onlangs ook op het vimeo kanaal van soulwax allerlei mixen tegen ongeveer 16 uur lang met visuals. Deze heb ik geript en op dvd gebrand om binnenkort eens op de truffels te doen vooral de Celestian Voyage mixen zijn erg vet en science fiction actig. En de Under the covers hebben erg leuke visuals :

    Celestian Voyage

    http://vimeo.com/26148735" rel="nofollow

    Under The Covers 1

    http://vimeo.com/25861552" rel="nofollow

    En rechts staan de titels van de andere mixen

    Vaak luister ik ook gewoo vinyls onder het trippen ook altijd leuk om een plaatje op te ztten onder een trip. Je zult je onder een trip ook echt verbazen tussen het geluid van digitaal en vinyl. Vinyl geeft echt een veel dieper en warmer geluid in zon trip.

  9. Mijn voorkeur gaat uit naar trippen buiten maar in de winter is het daar vaak iets te koud voor en dan vind ik het binnen het leukst om te trippen op onder films. Toen ik mijn eerste paddotrips pakte ging ik meestal eerst 6 uurtjes de natuur in en ter afsluiting ter trip thuis nog even film kijken. Nu doe ik het ook vaker gewoon thuis en dan kijk ik een film of 4 achter mekaar.

    De eerste film als de trip op zijn heftigst is is iets lastiger te volgen dan zoek ik meestal een film uit die ik onlangs gezien heb die meestal grafisch erg goed in mekaar zit en vanaf film 2 is het meestal een heel andere film ervaring en kijk ik meestal nog 3/4 films die ik nog niet gezien heb. Het lijkt wel alsof je zelf helemaal in het verhaal zit of meespeelt met de film en je weet nooit hoe een film afloopt. Meestal stel ik van te voren ook de films al samen die ik in een trip wil gaan kijken. Lees even op moviemeter de recences van films en scores zodat ik wel weet dat ik geen slechte films zit te kijken onder het trippen.

    Muziek luisteren vind ik ook super onder een trip maar daar kan ik me geen hele trip mee bezighouden. Vaak een uurtje op het begin ofzo.

  10. Ik ging in mijn eerste trips altijd fietsen onder een trip. Laatste tijd ga ik meestal onder het trippen De Meinweg in, een groot natuurlgebied hier een paar kilometer vandaan. Dit zijn altijd de leukste trips. Maar in de winter trip ik ook vaker binnen en dan filmmaratthon houden.

  11. Over krokodile heb ik onlangs ook een documentaire gezien Siberian Krokodile Tears geloof ik dat die heette.

    Nog 2 heftige docus :

    Swansae Love Story (Over heroine junkies in Wales )

    Children Undergruond (Over kinderen in Roemenie die allemaal verslaafd zijn aan lijm snuiven)

  12. Ik was even aan het googlen en was op zoek naar trip films voor volgend weekend en zo doende kwam ik hier terecht.

    Zelf heb ik onlangs ongelofelijk getript op de film Peurs Du Noir. prachtige zwart wit animatiefilm! Persoonlijk is dat mijn favoriete tripfilm. Nog een paar :

    Dadara - Rise and Fall of the fool ark (staat op youtube)

    Enter The Void

    Irrevensible

    A Clockwork Orange

    Mulholland Drive

    Inland Empire

    The Acid House

    Hanna

    Blairwitch Project

    Mulan

    en arthouse doet het ook altijd wel goed onder een trip.

    Ik ga van de week nog eens nadenken over een paar titels en dan zal ik die ook posten hier!