evostars

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Heb vrijdag heerlijk kaalkopjes gegeten. Inderdaad je moet de dosis niet te mild opbouwen. Dan wordt het niet echt intenser maar langer. Volgende keer neem ik binnen 45 m een dubbele dosis. Nu heb ik eerst 10 en na een uur 8 en daarna na een uur en een kwartier de rest, 8 kleintjes geloof ik. De trip is en bliift de eerste 2 uur intens. Dus na 45m als ik gewend ben aan de effecten, meteen 1 to 1.5 keer de dosis waarmee ik start... Lichaams gewicht had ook effect. Mijn vriendin die dezelfde start dosis had (thee 10 kaalkopkes per persoon) ging harder dan mij.
  2. http://healthland.time.com/2011/06/16/magic-mushrooms-can-improve-psychological-health-long-term/#ixzz1WVnZpsPR Mooie tekst, citaat over dosering: Dus een hoge dosis beter niet in een keer nemen, maar rustig opbouwen zodat je aan de effecten kan wennen. Ga vanavond rustig beginnen... om de 45 min kijken of ik dieper wil.
  3. Thanks Gonzo, Rustig aan beginnen is altijd goed. Ben zelf geen beginner hoewel het wel alweer 7 jaar geleden is... Vrijwel alles wat ik in de wetenschap kan vinden over drugs doseringen gaat in mg/kg lichaamsgewicht, dus ik denk dat het toch wel mee telt. Maar inderdaad de dosis per truffel kan nogal verschillen... Ik heb vandaag de truffels binnen. ziet er goed uit! Ben ook nog ff het veld in gelopen, en daar ook nog eens 50+ kaalpopjes geplukt. genoeg voor 2 personen! over 3 weken naar de ardennen, dus dat wordt een mooie wandeling! Maar eerst dit weekend lekker thuis op de bank. truffels
  4. Hoe zit het nu eigenlijk met de dosering, en je lichaamsgewicht? De meeste dosis adviezen zijn gebaseerd op 80kg. Maar wat als je nu 62 of 96 kg weegt zoals mijn vriendin en ikke... Als we beidde 15 gram nemen, dan gaat zij retehard terwijl ik een milde trip heb. Of niet? Mijn beredenatie: 11.6 gram voor haar is ongeveer hetzelfde als 18 gram voor mij, wat dan weer gelijk is aan 15 voor de gemiddelde persoon van 80 kg. klopt dit? Ik kom het zo weinig tegen, terwijl het me echt belangrijk lijkt!