metalmarc

Members
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over metalmarc

 • Rang
  Advanced Member

Profiel informatie

 • Locatie
  dordrecht
 • Interesses
  "The feature that distinguishes psychedelic agents from other classes of drugs is their capacity reliably to induce or compel states of altered perception, thoughts and feeling that are not (of cannot be) experienced otherwise exept in dreams"
 1. Iedere kit claimt de beste te zijn Maar ik heb voor deze gekozen omdat dit een nieuw gekruiste soort is, en het grootst groeien. Alle kits hebben dezelfde gebruiksaanwijzing, dus even makkelijk te growen. Maar onthoud wel dat ook iedere kit weer anders is, ook van dezelfde soort, op de website waar ik deze heb gehaald stonden foto's van stammen van 2 CM doorsnee, zoals je ziet is dat bij mij niet het geval. Als je er eentje haalt maak ook foto's ben benieuwd.
 2. Vanmiddag rond 1 uur ingenomen, 3 gram gedroogde paddo's, in een cup-a-soup champignon uiteraard Was een behoorlijke trip, zeer potent. Heb momenteel het een en ander aan mijn hoofd dus dat kwam ook nog even aan het licht, gepaard met een beetje paranoia. Maar rond half 4 ging het gelukkig een stuk beter, en kon ik gaan genieten. Heb tot 6 uur getript op zo'n lamp met van die glasvezel sprieten, echt een aanrader om in huis te nemen trouwens! Al met al wederom een geslaagde trip.
 3. Dat is een goede conclusie En ja dat is hout, flinterdun goudkleurig hout, raar spul Vandaag geoogst, een week te vroeg! Omdat ze al sporen begonnen te verliezen, hierdoor zijn er velen gedeeltelijk zwart geworden. Nu ligt er 2x 30 gram vers in de koelkast, en ligt er 140 gram voor de ventillator. Lijkt me toch een behoorlijke oogst, 200 gram. Was aan het begin een beetje moeilijk om ze uit de grond te halen, maar kreeg er later handigheid in. Even een klein stukje paddenstoel geproeft en het is nog smeriger en sterker van smaak dan de gemiddelde truffel Zoals je kunt zien zie je een klein beetje groene verkleuring, dit is toch geen contaminatie?
 4. 30 gram vers. Dus eigenlijk kunnen we stellen dat (homegrown) paddo's qua gram/psychoactieve stoffen verhouding, MINDER potent zijn dan truffels.... Ik neem aan dat "normale" dosering voor truffels 15 gram is. Dat is wat is normaal neem voor een gemiddelde trip.
 5. De eerste 7 dagen was er niets te zien, dus er is geen reden toe om daar foto's van op het forum te gooien. De paddo's staan in een kamer waar het continue tussen de 25-22 graden is, met een klein beetje daglicht. Zo'n kweekset is echt de moeite en het geld waard, echt geweldig om ze zo snel te zien groeien. Deze specifieke kweekset is een kruising tussen Golden Teacher en Cambodia. Dit samen zou een "zeer potente" paddenstoel op moeten leveren. Dag 8 De eerste dag dat de eerste pinheads de kop opsteken Dag 9 Duidelijke groei, kan ze nu pas goed zien. Let op: iedere foto is slechts één dag, ongeloofelijk dat het zo snel groeit. Dag 10 Dag 11 Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Dag 12 Het begint nu op echte paddenstoelen te lijken.
 6. Hallo psychonauts Mijn paddo growkit (golden teacher) is bijna volgroeid (eerste flush) En begon op te zoeken wat een normale dosering is voor paddo's. Omdat ik ergens heb gevonden dat het hetzelfde gewicht is als truffels 15-20 gram 1-2 gram gedroogd. En hier weer ergens las ik 30 gram vers en 2-3 gram vers. Ook lees ik soms tripreports van mensen die beween dat paddo's een ander effect zou geven. Wat in theorie onmogelijk is aangezien het exact dezelfde werkzame stof is. Kan het misschien zo zijn dat het "dezelfde" werkzame stof is maar andere receptoren in de hersenen triggert? Zal als ze volgroeid zijn een fotorapportage plaatsen. We zijn iedere dag een foto aan het maken, ze schieten als paddenstoelen uit de grond Houdoe
 7. metalmarc

  Ontmoeting met God

  Hee spira, super report! En het "hoger plan" of dat soort van "god" idee komt mij zeer bekend voor. En ik ben ook een allesbehalve religieus persoon. Waar ik mij helemaal 100% in kan vinden is het volgende. "De waarheid dat er geen oordelen zijn, behalve de oordelen die jezelf hebt. " "Als je denkt dat ik nu al diep ga, dan heb je het mis Dit is maar zo een klein gedeelte van wat ik zag en wat ik wil vertellen, maar woorden zullen altijd tekort schieten. Er is maar één manier om het te 'begrijpen' en dat is door het te ervaren. En dat ervaren is precies waarom je dit leven leeft. Je wilt ervaren wat je ervaart. Hoeveel ellende je ook in je leven hebt, dit is wat je wilt. Het lijkt alsof daar een oordeel in zit, maar niks is minder waar, alles is uit liefde. " "Het mooiste denk ik nog wel aan het hele 'inzicht' wat ik kreeg was het feit dat hoe eenzaam je je soms ook voelt, je nooit alleen bent. Je zult altijd omringd zijn, het probleem is alleen dat je het niet kan (wilt) zien. Het lijden dat je doet, is precies dat.......wat JIJ doet. Je hoeft niet te lijden, geen pijn te hebben. Dit klinkt allemaal leuk, maar toepassen is een heel ander verhaal, ik weet het. Die hele trip heb ik zo bewust meegemaakt, het was alsof ik helder/nuchter was, maar vanaf een 'hoogte' naar de wereld en het universum keek. Ik was er van overtuigd dat dit is wat je 'God' kan noemen. Geen man in de wolken die oordelen velt, maar een groot 'bewustzijn' die als doel heeft te ervaren wie je wilt zijn......elk moment weer opnieuw. Er is geen goed of fout, de vraag is alleen aan jezelf: wat wil jij ervaren...en als je het dan ervaart, geef dan alleen jezelf de 'schuld' van wat je ervaart...." Super herkenbaar tripreport, goed verwoord!
 8. metalmarc

  psychedelische spullen

  Hallo collega truffelvolk Woon nu een tijdje op mijzelf, en we hebben net een nieuwe hersenscheet. Een psychedelische kamer inrichten, dimlicht een heerlijke slaapbank, en muren vol psychedelische posters, wandkleden, lichtjes en leuke tripobjecten. Wie weet waar ze veel van zulke items hebben? Nog tips en suggesties? Ben benieuwd naar de reacties
 9. metalmarc

  Pure liefde

  Mooie ervaring he, ik snap je report, en meer mensen hier. Vooral "Er is geen goed of fout……er is geen oordeel, behalve het oordeel wat je zelf velt. Alles is een keuze, alles is illusie, de vraag is elke keer: “en welke illusie wil je dit keer ervaren?â€" heb je mooi omschreven. Helaas "vergeet" je de antwoorden die je krijgt ook redelijk snel, maar je houd altijd in je achterhoofd dat het "wel goed zit". Vertel het verder, gun je beste maten deze ervaring, ik geloof ook dat je er een beter mens door word. En als iedereen het eens zal proberen dat de wereld er een stuk beter uit zal zien. Hoop dat je vaker met een mooi tripreport komt.
 10. metalmarc

  Stashbox.

  Waarom niet?
 11. Mensen die dit jaar 25 worden, moeten doorwerken tot ze 71.5 zijn. De pensioenleeftijd blijft niet op 67, maar gaat de komende jaren flink omhoog. Dat blijkt uit een brief van staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) aan de Tweede Kamer. De hoogte van de pensioenen gaat door de nieuwe maatregelen fors omlaag, meldt EenVandaag. Volgens pensioendeskundige Rajish Sagoeni houden gepensioneerden mogelijk maar 50% van het laatstverdiende salaris over.(!!!!!!!!!) Staatssecretaris Weekers gaat uit van veel te optimistische scenario's bij zijn berekening, vindt de pensioendeskundige. "Weekers geeft de zaak veel te rooskleurig weer", aldus Sagoeni tegen EenVandaag. Doordat de AOW-leeftijd wordt gekoppeld aan de levensverwachting moeten mensen die nu 25 zijn werken tot ze 71,5 jaar oud zijn. Deze leeftijd is gebaseerd op cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Bron Rtlnieuws.nl Wat gaat U doen na na 51 jaar hovenieren, lassen, stratenleggen, of 51 jaar achter een bureau zitten? Ik weet niet hoe het met u zit maar ik zal "die ene sigaret" niet meer laten liggen. Of toch maar dat laatste biertje te laten staan, of toch maar koken in plaats van na een lange dag er "ff een pizza inknallen". Deze man is er wel klaar mee. En wij geven maar geld aan de grieken die het vertikken NIET later dan met hun 55e (!!!) kappen met werken. Ik ben er klaar mee. Alles wat lekker en goed is word steeds meer getaxeerd, denk aan een blowtje, truffeltjes, bier en sigaretten. Waarom? Zodat mensen langer leven en langer kunnen werken. Wat heeft het dan nog voor zin om gezond te leven, en alles maar te laten staan, als toch die pensioenleeftijd word verhoogd? Allemaal heel leuk dat ieders leven word opgerekt, er zijn maar weinig mensen die rond hun 60e geen klachten van hun werk overhouden. Zie je het al voor je? 70 jaar oud en straten leggen? Als ik op kantoor al hoor hoeveel 50+ers al rugklachten hebben, en dit is een fysiek "makkelijk" beroep. Denk er eens over na Ps. Laten we eens een voorbeeld aan de fransen nemen, en de snelweg met vrachtwagens blokkeren en net zolang laten staan tot er eens GELUISTERD word naar wat het volk te zeggen heeft.
 12. Beetje jammer lees deze reactie nu pas XD De e-mail ook niet gezien dat er een reactie was. Anyhow meestal hollandia 15 gram
 13. Wat vinden jullie ervan? Ik heb beiden genomen en GEEN verschil gemerkt. Ook in theorie is het hetzelfde. Zoals dronken worden van wijn "anders" is als van bier. Deel graag uw mening.
 14. metalmarc

  magictruffel tripmeeting

  Mja ik sleep mijn vriendin zowiezo mee haha Dus je bent zowiezo niet alleen. Moet er wel bij zeggen dat het net is alsof ze truffels heeft gegeten ook als ze nuchter is, die ken alleen maar lachen haha. @ bassik: wikipedia Het is een soort van spirituele leider danwel begeleider, maar ook een medicijnman in sommige landen, er zijn wel meerdere defenities voor. Zoals een arts en psycholoog westerse sjamaan zijn XD En ik kreeg nog een hersenscheet, laten we ons sponsoren door magictruffels, onder het motto van "truffelen is niet eng, kijk naar ons, en registreer je op het forum"
 15. Bedankt voor de reacties is het forum een beetje dood? Anyhow het is prima verlopen, 6 nieuwe mensen en 2 die er al bekend mee waren. Was een goeie chaos en 1 nuchter persoon was voldoende, en iedereen luisterde prima naar de nuchtere mens haha. iedereen reageerde er prima op, veel lol gehad, vooral de tripsitter heeft zich vermaakt Na 3 uur in de trip kwamen er wat andere nuchtere personen bij het spektakel kijken en er zijn behoorlijk wat goeie grappen uit gekomen, de volgende keer word het geheel wel gefilmd, leek me niet zo slim de eerste keer, vinden sommige mensen niet zo relaxed.