metalmarc

Members
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Upvote
    metalmarc ontving waardering van Spira80 in Ontmoeting met God   
    Hee spira, super report!
     
    En het "hoger plan" of dat soort van "god" idee komt mij zeer bekend voor.
    En ik ben ook een allesbehalve religieus persoon.
    Waar ik mij helemaal 100% in kan vinden is het volgende.
     
    "De waarheid dat er geen oordelen zijn, behalve de oordelen die jezelf hebt. "
     
    "Als je denkt dat ik nu al diep ga, dan heb je het mis     Dit is maar zo een klein gedeelte van wat ik zag en wat ik wil vertellen, maar woorden zullen altijd tekort schieten. Er is maar één manier om het te 'begrijpen' en dat is door het te ervaren. En dat ervaren is precies waarom je dit leven leeft. Je wilt ervaren wat je ervaart. Hoeveel ellende je ook in je leven hebt, dit is wat je wilt. Het lijkt alsof daar een oordeel in zit, maar niks is minder waar, alles is uit liefde. "
     
    "Het mooiste denk ik nog wel aan het hele 'inzicht' wat ik kreeg was het feit dat hoe eenzaam je je soms ook voelt, je nooit alleen bent. Je zult altijd omringd zijn, het probleem is alleen dat je het niet kan (wilt) zien. Het lijden dat je doet, is precies dat.......wat JIJ doet. Je hoeft niet te lijden, geen pijn te hebben. Dit klinkt allemaal leuk, maar toepassen is een heel ander verhaal, ik weet het.
     
    Die hele trip heb ik zo bewust meegemaakt, het was alsof ik helder/nuchter was, maar vanaf een 'hoogte' naar de wereld en het universum keek. Ik was er van overtuigd dat dit is wat je 'God' kan noemen. Geen man in de wolken die oordelen velt, maar een groot 'bewustzijn' die als doel heeft te ervaren wie je wilt zijn......elk moment weer opnieuw. Er is geen goed of fout, de vraag is alleen aan jezelf: wat wil jij ervaren...en als je het dan ervaart, geef dan alleen jezelf de 'schuld' van wat je ervaart...."
     
    Super herkenbaar tripreport, goed verwoord!
  2. Upvote
    metalmarc ontving waardering van Spira80 in Pure liefde   
    Mooie ervaring he, ik snap je report, en meer mensen hier.
     
    Vooral "Er is geen goed of fout……er is geen oordeel, behalve het oordeel wat je zelf velt. Alles is een keuze, alles is illusie, de vraag is elke keer:  â€œen welke illusie wil je dit keer ervaren?â€" heb je mooi omschreven.
    Helaas "vergeet" je de antwoorden die je krijgt ook redelijk snel, maar je houd altijd in je achterhoofd dat het "wel goed zit".
     
    Vertel het verder, gun je beste maten deze ervaring, ik geloof ook dat je er een beter mens door word.
    En als iedereen het eens zal proberen dat de wereld er een stuk beter uit zal zien.
     
    Hoop dat je vaker met een mooi tripreport komt.