ChapChap

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Nu had ik nog 1 klein vraagje, een vriend van mij wilt zijn portie in 2 delen nemen. Wanneer is het het juiste moment om het 2e deel bij te nemen?
  2. Dat is goed om te weten. Ik wil namelijk niet dat ik achteraf zoiets had van: valt allemaal wel een beetje tegen... Maar het blijft uiteraard lastig om de goede grens te vinden. Ik zal eens meer info opzoeken over de Atlantis!
  3. Heb je nog een suggestie voor een andere soort waarbij ik toch lekker op kan gaan in de muziek en waarbij het qua visuele effecten/gedachtes binnen de witte strepen blijft?
  4. Jup, ook is er gezorgd voor een tripsitter. Alles is geregeld, de tripsitter weer precies wat hij moet doen mocht het fout gaan. Misschien is het inderdaad wel handiger om met een lagere dosis te beginnen zodat ik het 'gevoel' kan leren kennen en niet teveel over me heen krijg.
  5. Excuus voor de typfouten, kan dit helaas niet meer wijzigen.
  6. Hallo allemaal, Ik ben 17 jaar en ga binnenkort voor het eerst truffels gebruiken. Ik heb een langs tijd wiet gerookt maar dat werd na verloop van tijd steeds meer een gewoonte dus dat heb ik voor nu op een laag pitje gezet. Ook heb ik aantal keren xtc gebruikt, achteraf tot de conclusie gekomen dat dit niks voor mij is. Tot zo ver mijn ervaring met drugs. Na wat nieuwsgierigheid ben ik steeds meer gaan opzoeken over truffels en ben ik er nu zeker van dat ik dit wil gaan proberen. De datum hiervoor is 21 september. Ik wil dit niet proberen om zomaar een avondje lol te hebben maar om nieuw