Nuffsaid

Members
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Nuffsaid

  1. @Dmt-Intellect

    Mijn vriendin had dat ook. Bij haar kwam het doordat ze de hele trip niet had gedronken en daar had ze de volgende dag enorme hoofdpijn door had en ook de dagen erna nog. Tijdens de trip heb je niet door dat je dorst hebt, maar mijn advies is om te blijven drinken. Ik hou ongeveer 0.5 liter flesje per 1 - 1.5 uur aan

  2. De dosis is inderdaad vrij laag. Ik heb zelf alleen ervaring met de truffels van www.magic-truffels.nl. Ik raad deze iedereen aan, omdat ze bij mij heel goed werken en ik van veel mensen heb vernomen dat dit de beste zijn.

     

    Als ik spreek voor mezelf heb ik toch wel minimaal één zakje nodig om te trippen en pas bij twee zakjes raak ik een beetje van de wereld af zeg maar. Sommige vinden dit heerlijk, anderen weer niet, dus zoals ik al zei: net wat je doel is  :mrgreen:

     

    Wat tips die ik je kan geven:

    1. Eet minimaal drie uur van te voren niets meer. (misschien nog een banaan een uurtje van te voren)

    2. Als je doel is om lekker (hard) te trippen dan zou ik beginnen met één zakje Atlantis (van Magic truffels, die werken bij mij perfect). Wellicht een uur later nog een half zakje.

    3. Zorg voor effecten die het gevoel kunnen versterken, zoals Led-lampjes, van die knak lichtstokjes, chille muziek, goeie omgeving, etc.

    4. Wat ik bij mezelf heel erg gemerkt heb is dat als ik echt zit te wachten tot ik begin te trippen dit het effect afremt en ik er minder in kom.

     

    Hopelijk heb je hier wat aan!

  3. Bedankt voor de tip! Ik ga zeker even onderzoek naar 'indigo kind'. Ik herken mezelf in wat je zegt, het zweverige is niet echt aan mij besteedt, maar soms schijnt het wel allemaal te kloppen. Ik studeer Psychologie en heb ook vakken gehad die hier mee te maken hebben gehad, maar het trok me nooit echt.

     

    Ga ik proberen te doen en nogmaals thanks voor je reactie!

  4. Ik heb ook vaak last gehad van misselijkheid en boeren. De misselijkheid ging vrijwel altijd wel weg. De ene keer al na 5 minuten, maar het heeft ook wel eens een uur aangehouden. Wat bij mij goed helpt is het drinken van koud water. Onderdruk sowieso de boeren niet en laat die er allemaal uit gaan (ook al is dit misschien niet heel charmant, maar who cares). Anders blijft de lucht maar in je lichaam zitten. Wat voor mij heel goed helpt tegen de misselijkheid is tandenpoetsen. Door de vieze smaak van truffels krijg ik een vies gevoel in me mond en dat maakt mij extra misselijk. Ik heb zelf van die heel frisse tandpasta van Prodent en dat helpt bij mij absoluut. Nadat ik de truffels heb ingenomen ga ik daarom altijd eerst even tandenpoetsen. Omdat ik een frisse smaak in mijn mond heb valt de smaak van truffels niet zo op. Daarnaast neem ik ook af en toe een smintje tijdens het trippen, ook dat werkt goed bij mij en geeft me een fris en schoon gevoel

  5. Spira80,

     

    Heel erg bedankt voor je bericht en de moeite voor het schrijven ervan! Ik ben erg  blij dat ook met deze onderwerpen mensen op dit forum terecht kunnen komen. Zoals ik eerder ook aangaf, ik heb heel veel positieve punten ontdekt aan truffels, maar ook de negatieve (of misschien is het wel dat de harde werkelijkheid duidelijk is geworden).

     

    Precies wat jij zegt. Ik merk in mijn omgeving ook aan veel mensen dat ze alles doen voor hun toekomst. Mijn zusje bijvoorbeeld is ontzettend bezig met haar toekomst. Dit gaat gepaard met veel stress, slecht slapen en ik weet niet of ze er nou zo gelukkig van wordt. Ik daarentegen leef in de veronderstelling dat het echt wel goedkomt. Desondanks begin ik, mede door haar toewijding, te twijfelen of ik ook niet eens serieus aan de slag moet gaan. Het is niet zo dat ik niks uitvoer hoor. Ik ga naar school, ik werk en daarnaast heb ik nog een eigen handeltje wat vrij aardig loopt.

     

    Het ligt inderdaad echt aan onze maatschappij. De maatschappij verwacht van ons om te conformeren aan een bepaalde norm, doe je dit niet dan word je bij wijze van spreken raar aangekeken. Ik heb zelf altijd al het idee gehad dat ik niet gemaakt ben om dit gebaande pad (sleur) te volgen, zoals zoveel anderen doen.

     

    Ik ga me verdiepen in de onderwerpen die je aangaf. Ik heb in mijn opleiding ook het e.e.a. gehad over mindfullness en ik heb er geloof ik nog een boek van liggen ook

     

    Nogmaals bedankt!  :mrgreen:

  6. Hi Gorbi,

     

    Ik heb zelf een keertje 1.5 zakje Hollandia genomen. Ik vond dit zelf niet zo'n succes. Ik ben van mezelf een excentriek persoon en als ik met meerdere mensen truffels gebrik zoek ik vaak de gezelligheid op en word ik lacherig en praat ik veel. Ik heb zelf een vrij hoge dosis truffels nodig om goed te trippen. Van minder dan 2 zakjes Atlantis gebeurt er bij mij niet veel. Na het nuttigen van 1.5 zakje begon ik toch wel flink te trippen. Ik deed het samen met mijn vriendin, die ook anderhalf zakje had genomen. In tegenstelling tot vorige keren, waar we beide heel gezellig waren, niet konden stoppen met lachen en geweldige gesprekken hadden, waren we dit keer heel ingetogen en emotieloos. 

     

    Ik had totaal geen behoefte om te praten en was voornamelijk met mezelf bezig. Op gegeven moment verliet ik de slaapkamer en ging ik de kamer naast me, wat dient als mijn kledingkast. Ik ging daar op de grond liggen en het voelde alsof ik een onderdeel van de kamer was. Ik lag daar maar wat, zonder mening, drijfveren, etc. Ik heb daar denk ik een uur doelloos gelegen, als een lege huls. Dat was een heel rare ervaring. Op gegeven moment kon ik weer wat nadenken en ging ik rechtop zitten. Ik heb toen nog een uur met een sok in me handen gezeten. Die sok voelde en zag er zo raar uit, alsof het van een andere planeet was (dat vind ik dan wel weer grappig). Ik besloot toen maar weer eens naar de slaapkamer te gaan, daar was mijn vriendin natuurlijk nog. Normaliter roept ze me na 5 minuten al, maar toen ik binnenkwam lag ze daar ook maar wat stil. Ze gaf aan dat ze het toch wel echt wat te heftig vond het en moeite had om positieve gedachtes vast te houden en we hebben niet echt een leuke avond gehad.

     

    Conclusie: Ik vind 1.5 zakje echt voor de zeer ervaren trippers of voor mensen die echt keihard willen trippen. Ik vond het zelf iets teveel van het goede. Ik voelde me vrijwel de hele trip emotieloos en dat is niet mijn drijfveer om truffels te gebruiken. Ik gebruik truffels om tot nieuwe inzichten te komen, de visuals, de muziek en voor de vele 'mindfuck momentjes' die zich voordoen tijdens een goeie trip.

     

    Hoop dat je er wat aan hebt! 

  7. Hi Spira80,

     

    Ten eerste heel erg bedankt voor je bericht en de tijd die je er voor hebt genomen! 

     

    Als ik het goed begrijp dan zag je de dood als het moment van pure rust en het besef dat het leven echt ten einde is gekomen. Ik voelde me tijdens het trippen erg opgejaagd door het leven zelf. Ik heb echt een topjeugd gehad van 15-22 jaar +/-. Ik maak me dan vooral zorgen over het feit dat de tijd zo ontzettend snel voorbij is gegaan en ik deze tijd nooit meer terug krijg. Ik probeer mezelf er dan van te overtuigen dat ik juist dankbaar moet zijn, dat lang niet iedereen dit kan zeggen over zijn/haar jeugd. Afgelopen zaterdag was ik op verjaardag bij een vriend van me, waar we vroeger heel vaak gezeten hebben en memorabele avonden hebben beleefd. Ik denk dan bij mezelf van 'Goh dat is allemaal voorbij en man wat is de tijd snel gegaan zeg''. ''Je bent nu al 25 jaar, nog even en je bent 30 en voor je het weet is het alweer voorbij en ga eens wat met je toekomst doen''.Ik voel me erg opgejaagd door de maatschappij waar we in leven. Dit zijn gedachtes die ik heb gekregen na de badtrip, daarvoor had ik er nooit last van. 

     

    Wanneer ik namelijk bij negatieve gedachten ga denken : "fuck, dit is niet goed, dit moet niet" , dat je alleen maar je angst en negatieve gevoelens versterkt. Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar oefening baart kunst.Probeer de 'luchtigheid' van de negatieve gedachten te zien en dan merk je dat je al weer glijdt naar een meer stabielere en positieve gedachtestroom.

     

    Hier kan ik me volledig in vinden. Ik raak dan in paniek en dan kom ik in een negatieve spiraal terecht en het lukt me niet om hier zelfstandig uit te komen. Ik zette bijvoorbeeld een sitcom op en zolang deze opstond ging het wel, maar zodra de aflevering af was kwamen de gevoelens gelijk weer omhoog. 

     

    Ik had mijn probleem een paar weken geleden aan een vriendin van me verteld waarvan ik weet dat ze ook wel van experimenteren houdt. Zij weet dat ik af en toe ook wel eens een pilletje xtc neem (eens per 2-3  maanden ongeveer) en zegt dat de sombere gedachtes ook voort kunnen komen uit het gebruik hiervan, aangezien het een aanslag doet op je serotonine voorraad. Van een zogenaamde 'dinsdag dip' heb ik nooit last gehad, terwijl sommigen in mijn omgeving wel een week echt down kunnen zijn. Ze ga aan mijn dip zich misschien veel langer aanhoudt, maar veel minder aanwezig is. Een vriend van me (die er overigens volledig mee is gestopt, omdat hij het de dip niet waard vond) was na een feest gewoon een hele week echt ziek en depressief en daarna was hij er volledig vanaf en was er niks meer aan de hand. 

     

    Ik ben in ieder geval opgelucht dat ik hier niet de enige ben en mochten anderen hun ervaringen willen delen, vooral doen. Merk dat ik er al luchtiger over ga denken door er alleen al over te schrijven. :mrgreen:

  8. Hi guys,

     

    Ik zit hier al een tijdje mee en heb besloten om het hier te bespreken. Wellicht ben ik niet de enige met dit probleem en helpt het niet alleen mij maar ook anderen.

     

    Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met het gebruiken van truffels en heb het sindsdien 7x gedaan. De eerste 5x waren stuk voor stuk memorabele avonden waar ik met ontzettend veel plezier aan terugdenk. Alleen de 5e keer ging het mis. Ik raakte in paniek door allerlei omstandigheden (ouders thuis en bang betrapt te worden, vriendin was op een stom feest, volgende dag vroeg voetballen). Achteraf niet slim geweest om te trippen en dat heb ik geweten ook. Het report is overigens hier te lezen voor degenen die het interessant vinden: http://psytopia.nl/topic/841-sclerotia-the-dark-side/#entry4898

     

    Sindsdien heb ik 2x proberen te truffelen, met tussenpozen van een aantal maanden. Maar beide keren ging het weer mis. Ik merkte aan mijn lichaam dat het de truffels er zo snel mogelijk uit wilde krijgen, wat resulteerde in overgeven. Ik kampte met ontzettend veel negatieve gedachtes in mijn hoofd. Gedachtes over de dood, mijn toekomst, dingen die veranderen waarvan ik dat niet wil, etc. In het dagelijks leven heb ik er soms last van. Ik heb momenten dat ik me alleen voel en dat er niemand is die net zo als mij is, vooral qua denkwijze. Wat betreft mijn leven mag ik namelijk eigenlijk helemaal niet klagen. Ik ben gezond, mijn familie is gezond, heb veel vrienden, een leuke vriendin, etc. Maar toch zit er iets niet lekker. Ik ben van mezelf een positief persoon en mensen omschrijven mij  dan ook als vrolijk, spontaan en behulpzaam (slijm slijm). En toch hou ik deze gedachtes.

     

    Blowen

    Ik heb vanaf mijn 16e af en toe geblowd, niet heel frequent. Ik denk zo'n 1x per 2 maanden. Ik vond dit altijd super gezellig en vaak gebeurde het na een aantal potjes bier op. Ik ben nu 25 en had daarvoor geen enkele keer een badtrip of negatieve gedachtes. Nou had ik een paar maanden na de badtrip van de truffels op een verjaardag een jointje geraakt. Dit viel helemaal verkeerd. Ik werd half gek in mijn hoofd en voelde dat ik echt naar huis moest gaan. Ik kreeg weer heel veel last van negatieve gedachtes en ben naar huis gegaan. Thuis snel in bed gaan liggen en wat luchtigs gekeken om mijn gedachtes af te leiden. Een paar maanden heb ik het nogmaals geprobeerd, alleen dan thuis. Ik was het weekend alleen thuis en had mijn agenda leeggemaakt. Ik had net een tentamenperiode achter de rug en had alles gehaald dus vond dat ik dit wel verdiende. Maar na het oproken van de joint voelde ik dat mijn lichaam alweer in opstand kwam en moest bijna overgeven. Ik kon er absoluut niet van genieten en hoopte dat het maar z.s.m. over zou gaan. 

     

    Mijn vraag is of anderen hier ook last van hebben (gehad) en hoe hun situatie nu is. Ik vond het gebruik van truffels echt een enorme meerwaarde en een verrijking van mijn leven en baal daarom ook ontzettend dat zodra ik het neem mijn gedachtes gelijk negatief worden. Is er wellicht iets wat ik hier aan kan doen? 

     

    Alvast erg bedankt voor alleen al de moeite  voor het lezen van mijn bericht!

     

    Ps: Psychoses o.i.d. heersen niet bij ons in de familie. Er is nooit iemand mee gediagnosticeerd. Mijn ouders lusten op zijn tijd ook wel een jointje en vooral mijn vader heeft in het verleden wel redelijk geëxperimenteerd. 

  9. Ik heb zelf alleen ervaring met Atlantis en Hollandia (beide van Magic-truffels.nl). Ik heb zon 5x Atlantis gedaan en 2x Hollandia. Wat ik merkte is dat ik bij Atlantis een meer chille gemoedstoestand had. Ik was erg lacherig en alles was mooi. Tevens heb ik ook zeer goede en serieuze gesprekken kunnen voeren onder invloed van de Atlantis truffels. Bij Hollandia was ik wat meer in mezelf gekeerd en was de omgeving heel heftig. Ik heb bijvoorbeeld een uur met een opgevouwen sok in mijn handen gezeten, zo onder de indruk was ik van het bolletje sok. Ook had ik diepere gedachtes met de Hollandia, wat serieuzer kan ik wel zeggen.

     

    Met beide truffels had ik mooie cev's. Hallucineren heb ik nog nooit echt gehad dus daar kan ik verder weinig over zeggen.

  10. Ik heb zo'n keer of 10 getruffelt, waarvan 3x alleen. Ik moet zeggen dat het mij heel goed is bevallen, behalve de laatste keer. Wat Reknak ook zegt, zorg dat je niets moet de volgende dag en haal alles weg wat mogelijk de trip kan verstoren (Ouders, postbodes, mobiele telefoons, etc.) 

     

    De keren dat ik het alleen deed was op mijn kamer en ik moet zeggen dat ik het geweldig vond. Ik zorgde dat alles wat ik moest doen gedaan was, zodat ik het zo laat kon maken als ik zelf wilde. Ik had alles bij de hand; eten, drinken, muziekboxje, laptop met komedies/series). Ik ging lekker in bed liggen, at de truffels op en ging een komedie kijken. De rest van de avond heb ik alles over me heen laten komen en gedaan waar ik op dat moment zin in had. Ik voelde me super relaxed de hele tijd.

     

    De laatste keer ging het niet goed. Ik heb daar ook een report over geschreven: http://psytopia.nl/topic/841-sclerotia-the-dark-side/#entry4898.

     

    Zorg dus dat je een goede voorbereiding kent!  :mrgreen:

  11. Hi there,

     

    Ik ben zelf verantwoordelijk voor een stuk of 4 tripreports op de site. Ik ben hier mee begonnen, omdat ik het altijd erg leuk vind om over ervaringen van anderen te lezen. Dit is ook de reden dat ik regelmatig nog magic-truffels.nl bezoek om te kijken of er een nieuw report op staat. Echter, de laatste maanden is het aantal reports wel heel erg schamel. Ik zou het persoonlijk erg leuk vinden als er weer wat meer reports gepost worden! 

  12. Hieronder de link naar een artikel over truffels (niets wat de ervaren truffelaar niet al weet :mrgreen: ). Ben het alleen volledig oneens met het advies wat ze op het einde geven. 

     

    http://ondertussen.nl/lifestyle/hoe-werken-magic-truffels-precies/

     

    ''We raden het niemand aan, maar als je toch van plan bent om truffels te nemen, zorg dan dat je eerst zelf onderzoek doet naar de drug''

     

    Ik ben juist ontzettend blij dat ik dit goedje gevonden heb. Ik heb de positieve, maar ook negatieve kanten van truffels ondervonden en het heeft absoluut zijn meerwaarde gehad in mijn leven. Ik heb topavonden gehad met oneindige lachbuien, visuals, zieke mindfucks en diepe gesprekken. Ook heb ik me down gevoeld, angstig, paranoïde, maar ook dit heeft me geholpen. 

     

    Ik vind het persoonlijk dan ook jammer dat ze dit noemen, maar hecht er dan ook niet teveel waarde aan 8-)

     

     

  13. Haha je had helemaal gelijk! Is de kans hierop ook groter naarmate je een sterkere truffel neemt? Ik heb dit namelijk met Atlantis nog nooit gehad.

     

    Het is in eerste instantie erg jammer dat het plezier op de achtergrond bleef, maar achteraf ben ik misschien wel blij dat de trip zo is verlopen. De realiteit die ik onder ogen kreeg kan er hopelijk voor gaan zorgen dat ik in de toekomst weer met een 'leeg' hoofd aan een truffel avontuur beginnen.

  14. Nou dat was wel een memorabel tripje, zowel positief als negatief.  :P

     

    Rond 21.30 namen we beide het anderhalve zakje Hollandia in. We lagen beide op een bank met een paar dekens en kussens. Al vrij snel begonnen de truffels te werken. Alsof er een warme gelukkige deken over me heen kwam. De vriend van me, ik noem hem voor het gemak wel even Erik merkte hetzelfde. We zaten een lachfilm te kijken en we genoten er beiden van. Toen begon ik een beetje misselijk te worden en de truffels lagen zwaar op de maag. Ik had het gevoel dat ik niet kon genieten zolang die truffels nog in me maag zaten. Ik heb elke keer als ik truffels doe kort last van misselijkheid, maar nu bleef het maar hangen. Ik zei tegen Erik dat ik even me vinger in me keel ging doen zodat het eruit is. In de badkamer probeerde ik me vinger in me keel te doen, maar er zat geen gevoel in me keel. Ik begon hevig te transpireren (De truffels werkte al hevig). Ik probeerde rustig te blijven en even te focussen op de omgeving, dit lukte goed.

     

    Ik zat uiterst gefascineerd naar alles om me heen te kijken. Na een tijdje gezeten te hebben was de misselijkheid helemaal weg en ging ik weer naar de kamer. Toen ik de kamer in kwam was de film inmiddels af en had Erik Planet Earth opgezet. Het was een aflevering over de onderwaterwereld. Ik kon mijn ogen niet van het scherm afhouden, zo mooi vond ik het. We moesten ook regelmatig hard lachen als er grappige vissen langskwamen of als de dolfijnen aan het jagen waren. Toen vielen er opeens veel doden (dieren). Er werd ingegaan hoe walrussen, orka's, haaien en ook zeehonden jaagden. Dit maakte mij een beetje terneergeslagen. Ik zei tegen Erik dat dit het leven is, hoe hard het ook is. Omdat we er beiden een beetje somber van werden besloten we het programma af te zetten.

     

    Ik merkte nu dat ik heel snel wisselde van stemming. Het ene moment was ik uiterst vrolijk en gelukkig en het andere moment voelde ik me heel somber. Ik probeerde me te focussen op de positieve dingen en dat lukte wel vrij aardig. Er moest echter wel telkens iets leuks op tv aan staan, zodat mijn gedachten daar op gericht waren. Als bijvoorbeeld een aflevering op tv af was merkte ik dat ik redelijk negatief ging denken. Ik wist hier gelukkig goed controle over te houden en al met al heb ik wel erg genoten. 

     

    Een week is naar mijn mening te kort om een minderde trip goed te kunnen verwerken, maar goed dat is verder niet mijn probleem.  ;)

    Ik denk dat je gelijk had dat het even tijd nodig heeft om een mindere trip te verwerken. Ik merkte dat er nu af en toe negatieve dingen boven kwamen drijven die vorige keer ook omhoog kwamen. Ik wist hier gelukkig goed controle over te houden, maar het beïnvloedde de trip wel. De trip was nu leuk, maar kwam niet in de buurt van eerdere trips. Ik heb daarom ook besloten om voorlopig even niet meer te trippen. Deze afgelopen 2 trips maakten wel heel goed duidelijk welke dingen in mijn leven eerst even goed afgerond moeten worden alvorens ik weer ga trippen.

  15. Bedankt voor je reactie!

     

    Het gaat me vooral om de tolerantie. Ik heb helemaal geen last meer van de badtrip van zondag. De dingen waar ik me zondag druk om maakten kunnen dit keer niet de kop opsteken. Als ik terugdenk aan zondag dan denk ik er niet angstig aan terug, maar meer als een wijze les voor de volgende keer.

     

    Ik keek al lang uit naar een goede trip en eigenlijk is dat gevoel er nog steeds en kijk ook al wel uit naar vrijdag. Mijn ouders gaan vrijdag tot zondag weg, dus dit is ideaal voor mij.

     

    Maar als je zegt dat de tolerantie echt van invloed kan zijn op de trip dan stel ik het wel liever uit. Mocht dit wel meevallen dan zou ik het graag willen doen.

     

    Zou je, als het enige obstakel de tolerantie is, het alsnog afraden om het te doen? Je kunt (uiteraard) eerlijk zijn :mrgreen:

  16. Ik heb nog snel een vraagje en ik hoop dat iemand hier snel antwoord op kan geven. Aankomende vrijdag is voorlopig de laatste datum dat ik kan truffelen, maar aangezien ik afgelopen zondag ook truffels gehad heb vraag ik me af of dit niet zonde is.

    Mijn plan is om samen met een andere ervaren tripper ieder 1,5 zakje Hollandia te nuttigen. Denken jullie dat het wel kan, ondanks dat ik afgelopen zondag ook al gebruikt heb of is het niet verstandig en is de kans aanwezig dat ik weinig ga voelen, ivm de tolerantie

    Alvast bedankt!

  17. Interessant report. Vervelend voor je dat de trip niet zo goed ging, ben je alweer een beetje tot rust gekomen?

     

    Je vergeet overigens nog een paar tips:

    - Mobiel van tevoren uitzetten.

    - Niet doen als je ouders (of andere mensen die het niet mogen weten) thuis zijn.

    Inmiddels gaat het weer helemaal prima. Ik had de dag erna nog wel af en toe van die korte lichte momentjes waaraan je merkt dat je truffels gebruikt hebt. Ik heb alleen nog wel een onafgemaakt gevoel. Ik keek er lang naar uit om weer een supertrip te hebben, maar dat is niet gelukt. Dus binnenkort ga ik een nieuwe poging wagen.

     

    Ik denk dat ik dat voortaan ook ga doen, of instellen dat ik geen berichten/belletjes kan krijgen. Ik heb alle vorige keren mijn mobiel gewoon naast me op het nachtkastje gehad en vond het soms heerlijk om even wat op te zoeken, nu was de telefoon echter de trigger voor de bad trip.

     

    Ik slaap zelf op zolder, 2 verdiepingen lager slapen mijn ouders dus ik heb eigenlijk nooit last van ze. Ik heb altijd genoeg water staan om niet mijn kamer te hoeven verlaten. Mijn ouders komen ook nooit zomaar naar boven. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, dus het is inderdaad een heel goede tip om rekening te houden met je ouders. Een vriend van me is bad gegaan doordat hij paranoia werd en telkens dacht dat de ouders van een vriend van hem naar beneden zouden komen.

  18. Hoi allemaal,

     

    Ik heb al meerdere trips gehouden en ook een paar reports geschreven en allemaal waren ze super, tot die van afgelopen zaterdag...

     

    Ik had al een tijdje niet meer getript en keek er ontzettend naar uit om het weer eens te doen. Ik had zin om het lekker in me eentje te doen en stelde een datum vast. Afgelopen zondagavond zou ik het doen. Ik had dan een drukke dag gehad (voetballen, voetbal kijken, huiswerk) en het leek me heerlijk om daarna lekker te ontspannen onder het genot van truffels. Ik had nog 2 truffelgrowkits staan en had er eentje van geopend (3 dagen van te voren). het liep alleen allemaal iets anders.

     

    Zaterdagavond zou ik met vrienden wat gaan doen, maar dit op het laatste moment niet door. Het was toen ongeveer 20.30. Ik wilde heel graag wat doen, maar het zat er niet meer in. Ik besloot om vanavond de truffels te doen. Dan kon ik de avond erna nog even langs me vriendin, die een feestje had.

     

    Rond half 11 nam ik de truffels in. Ik ging lekker ontspannen in bed liggen en keek Harold & Humar: Going to White Castle (lekker wegkijk filmpje). Ik merkte al gauw dat de kleuren feller werden, ik abnormaal lekker lag en ik me super op me gemak voelde. 

     

    Inmiddels zat ik er echt lekker in. Toen begon het een beetje mis te gaan. Ik wilde ontzettend graag mijn mobiel weg doen, maar ik was met mijn vriendin aan het praten op het feestje. Op het feestje was het niet echt gezellig en er waren wat mensen die vervelend aan het doen waren. Me vriendin wilde niet dat ik wegging, maar ikzelf wilde echt me mobiel weg doen. Dus ik zei sorry maar ik leg hem echt weg (ik werd gewoon misselijk van dat ding). Toen deed ze een beetje bot en zei 'ja laat me maar alleen'. Dus ik leg het ding weg, maar ik kon het niet uit me hoofd zetten. Ik had het idee dat ik niet van me trip kon genieten als mijn vriendin zich alleen voelde daar en ook nog geïrriteerd. Dus ik belde haar weer op om het goed te kunnen afsluiten. Inmiddels tripte ik dus al hevig dus kwam slecht uit me woorden, wat de ellende eigenlijk nog meer aanwakkerde  :roll: . Ik vertelde dat ik het goed wilde afsluiten, maar ze vond het lullig van me dat ik haar alleen liet. Ook zei ze nog dingen als ''Heb je weer teveel genomen?'' (ik ben nog wel eens ongeduldig en neem ik wat teveel) ''Je gaat niet kotsen hoor'', dat soort dingen. Ik kreeg het gevoel dat ik gek werd en hing op. Achteraf scheen dat ze gewoon heel normaal aan de telefoon deed en dat ze helemaal niet eenzaam was en het stom had, zoals ik me had ingebeeld :-P . Ik denk dan ook dat het voortvloeide uit het feit dat ik mijn mobiel gewoon zó graag weg wilde doen.

     

    Ik begon te draaien in me bed en toen begon de ellende. Ik stapte uit bed en voelde me heel misselijk. Ik greep de prullenbak vast en alle truffels kwamen eruit. Ik begon hevig te zweten en raakte wat in paniek. Ik dacht 'rustig blijven rustig blijven, het komt allemaal goed'. Maar dit was niet het geval. Toen begon ik mezelf gek te maken (niet expres natuurlijk). In me hoofd zat ik met dingen als 'morgen moet je weer voetballen, hoe denk je dat te gaan doen? Dit kan toch niet?'', ''Moet je nou in je eentje op je kamer drugs gebruiken terwijl mensen gezellig bij elkaar zijn?'' ''heb ik toch teveel genomen?'' Kom ik hier nog wel uit?'' 

     

    Normaliter sta ik boven dit soort dingen, maar door de situatie werd dit heel heftig. Ook het feit dat ik het niet goed had afgesloten met mijn vriendin hielp niet mee. Dus ik zat een tijdje hulpeloos op de grond en geen idee wat te doen. Ik besloot in bed te gaan liggen en Friends aan te zetten (in andere trips huil ik van het lachen om Friends). Dit werkte echter totaal niet en werd weer ontzettend misselijk van het kijken ernaar. Ik sprintte weer naar de prullenbak en daar kwam het avondeten ook nog. Weer zat ik hulpeloos op de grond. Ik wist niet wat ik met de prullenbak moest doen. Ik kon hem niet legen beneden, want straks merkten me ouders het nog Ik kon hem niet op de overloop zetten want straks moest ik weer over me nek, maar ik moest iets doen i.v.m. met de stank (hopelijk zijn jullie niet aan het eten tijdens dit verhaal :mrgreen: ).

     

    Ik slaap op zolder en nam de drastische beslissing om het zootje maar uit het raam te gooien, een beter idee had ik niet. Nadat ik dat gedaan had deed ik gelijk het raam dicht en de luxaflex naar beneden. Ik voelde me inmiddels al iets beter en ging ik bed liggen. Ik lag rustig een tijdje en hoopte dat het snel zou eindigen. Ik zat nog steeds met mijn vriendin in mijn achterhoofd en besloot toch weer even te bellen. Ik kon weer normaal praten en we sloten het goed af en dat gaf een goed gevoel. Ik besloot een nieuwe film aan te zetten, Ratatouille. Ik genoot enorm(toch ook nog wel wat extra door de truffels) en blokte ondertussen de negatieve gevoelens. 

     

    Ik voelde me weer de oude worden en kon weer helder nadenken en dacht ook jezus man, waar maakte je je in druk om? Ik kon me niet meer beseffen hoe ik me in hemelsnaam zo druk maken om de dingen waar ik helemaal panisch van werd een paar uur geleden. Ik bedoel, ''het telefoongesprek niet goed afsluiten met je vriendin'', come on man! :mrgreen:

     

    Uiteindelijk heb ik de laatste uurtjes nog wel enigszins kunnen genieten, maar geweldig was het niet. Ik heb wel 1 ontdekking gedaan: glowsticks, in één woord: wauw!

     

    Deze trip is dus niet geworden wat ik er van verwacht had, maar ik heb er wel van geleerd. Ik hield altijd al rekening met de dag erna en of ik me goed voelde, maar volgende keer let ik daar nóg meer op. Ik wil daarom (vooral onervaren gebruikers) op het hart drukken goede voorbereidingen te treffen.

    1.Zorg dat je alles wat je denkt nodig te hebben binnen handbereik hebt.

    2. Zorg dat je de dag zelf of de dag erna niets moet doen of verwacht 

    3. Voel je goed zonder zorgen

    4. Zorg eventueel voor een tripsitter

     

     

    Ik hoop dat ik niemand heb laten schrikken met mijn report en je door dit report afziet van het gebruiken van truffels.Deze ervaring gaat er niet voor zorgen dat ik het niet meer ga doen. Ik vond het belangrijk om te laten zien dat het echt fout kan gaan, ook al heb je het al vaker gedaan. Truffels blijven een bijzonder goedje waar, als het goed gaat, je een ontzettend mooie en leuke ervaring mee kunt hebben! 

     

    Bedankt voor het lezen!

     

     

     

     

     

     

  19. Ik heb niet altijd zin om films te kijken tijdens een trip. Dit is per keer zo verschillend. Ik heb mijn eigen tripfilm en dat is Roadtrip (2000). Wellicht verklaren sommigen me voor gek, maar ik vind dit een heerlijke wegkijk film tijdens het trippen. Je wordt helemaal meegezogen in de roadtrip die ze maken. Onder invloed ben ik gek op flauwe college humor dus vandaar. Ik heb deze film nu zo'n 3x gezien en ontdek elke keer weer nieuwe dingen. Ben je echt meer in een filosofische/serieuze bui, dan raad ik deze film niet aan :mrgreen:

  20. Een vriend van me heeft de eerste keer een badtrip gehad. Dit was ook te wijten aan de omgeving. Hij deed het bij een vriend van hem thuis, maar het was al laat en de moeder van de vriend sliep boven. Hij maakte zichzelf helemaal gek met de gedachtes van: 'straks komt zijn moeder naar beneden', 'ik kan niet meer naar huis toe', 'het is hier zo donker, maar het licht kan niet aan want dan wordt zijn moeder wakker'.

     

    Hij bleef in deze negatieve spiraal hangen, totdat hij besloot naar huis te gaan. Wat D34mon zegt klopt helemaal. Als je je gedachtes onder controle kunt houden dan kun je je trip sturen. Ikzelf heb ook een paar negatieve momenten gekend tijdens mijn trip. Wat bij mij hielp is dat ik dan even naar een komedie als Friends of How I met your mother ging kijken. Dat hielp bij mij heel erg.

     

    Succes!  :mrgreen:

  21. 0,3 gram wiet in een joint is wat ik altijd doe, volgens mij zelfs de standaardhoeveelheid. Anders wordt het een nog duurdere hobby.

    Succes met draaien!

     

    Haha gelukkig doe ik het niet zo vaak, dus het is nog te doen. Ik denk zelf dat 0.3 gram niet genoeg is voor mij. Net als met truffels en X heb ik meer nodig dan gemiddeld. Zelfs na de 2e keer X voelde ik na 2 pillen nog vrij weinig, en dat lag absoluut niet aan het spul. Ik gebruik het daarom ook bijna niet meer, omdat ik 2-3 pillen echt absoluut de max vind, maar sorry ik dwaal af!  :mrgreen:

     

    Ik trip ook altijd 's avonds, maar heb bij truffels nooit slaapproblemen. Als de trip op z'n einde begint te komen heb ik altijd een voldaan gevoel en vind ik het heerlijk om naar bed te gaan en in slaap te vallen. Het verschilt denk ik per persoon, jij hebt misschien gewoon pech, helaas. Met X combineren is dan idd waarschijnlijk niet echt aan te raden. Ik hoop voor je dat het toch een keer beter gaat en anders dat het niet het plezier van de trip verpest. Gewoon zorgen dat je de dag erna uit kunt rusten (is sowieso aan te raden).  :)

    Ik denk dat ik inderdaad dan pech heb. Ik zorg inderdaad dat ik de dag erna niks heb, zodat ik geen stress heb dat ik écht moet gaan slapen, dat kan nog negatief gaan werken ook. Het plezier dat ik weer aan elke trip beleef is zo groot dat het slecht in slaap komen daar niet tegenop weegt. Binnenkort ga ik weer een tripje plannen, want het is inmiddels al weer even geleden. Ik heb trouwens nog 1 vraagje, wellicht dat een van jullie het antwoord hierop weet. Is er ook een maximaal gevoel per soort truffels? (level) Ik bedoel hiermee of je met een bepaalde soort truffels maar tot een bepaalde max. kunt komen. Ik neem nu 2-2.5 zakje Atlantis als ik ga trippen, maar zou ik met 1.5 zakje exact hetzelfde voelen? En is 1 zakje Hollandia intenser als 2 zakjes Atlantis?

     

    Alvast bedankt!!