Nuffsaid

Members
 • Aantal bijdragen

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Nuffsaid

 • Rang
  Advanced Member

Recente profielbezoeken

479 profielweergaven
 1. Nuffsaid

  2C-B

  @Dmt-Intellect Mijn vriendin had dat ook. Bij haar kwam het doordat ze de hele trip niet had gedronken en daar had ze de volgende dag enorme hoofdpijn door had en ook de dagen erna nog. Tijdens de trip heb je niet door dat je dorst hebt, maar mijn advies is om te blijven drinken. Ik hou ongeveer 0.5 liter flesje per 1 - 1.5 uur aan
 2. De dosis is inderdaad vrij laag. Ik heb zelf alleen ervaring met de truffels van www.magic-truffels.nl. Ik raad deze iedereen aan, omdat ze bij mij heel goed werken en ik van veel mensen heb vernomen dat dit de beste zijn. Als ik spreek voor mezelf heb ik toch wel minimaal één zakje nodig om te trippen en pas bij twee zakjes raak ik een beetje van de wereld af zeg maar. Sommige vinden dit heerlijk, anderen weer niet, dus zoals ik al zei: net wat je doel is Wat tips die ik je kan geven: 1. Eet minimaal drie uur van te voren niets meer. (misschien nog een banaan een uurtje van te voren) 2. Als je doel is om lekker (hard) te trippen dan zou ik beginnen met één zakje Atlantis (van Magic truffels, die werken bij mij perfect). Wellicht een uur later nog een half zakje. 3. Zorg voor effecten die het gevoel kunnen versterken, zoals Led-lampjes, van die knak lichtstokjes, chille muziek, goeie omgeving, etc. 4. Wat ik bij mezelf heel erg gemerkt heb is dat als ik echt zit te wachten tot ik begin te trippen dit het effect afremt en ik er minder in kom. Hopelijk heb je hier wat aan!
 3. Bedankt voor de tip! Ik ga zeker even onderzoek naar 'indigo kind'. Ik herken mezelf in wat je zegt, het zweverige is niet echt aan mij besteedt, maar soms schijnt het wel allemaal te kloppen. Ik studeer Psychologie en heb ook vakken gehad die hier mee te maken hebben gehad, maar het trok me nooit echt. Ga ik proberen te doen en nogmaals thanks voor je reactie!
 4. Ik heb ook vaak last gehad van misselijkheid en boeren. De misselijkheid ging vrijwel altijd wel weg. De ene keer al na 5 minuten, maar het heeft ook wel eens een uur aangehouden. Wat bij mij goed helpt is het drinken van koud water. Onderdruk sowieso de boeren niet en laat die er allemaal uit gaan (ook al is dit misschien niet heel charmant, maar who cares). Anders blijft de lucht maar in je lichaam zitten. Wat voor mij heel goed helpt tegen de misselijkheid is tandenpoetsen. Door de vieze smaak van truffels krijg ik een vies gevoel in me mond en dat maakt mij extra misselijk. Ik heb zelf van die heel frisse tandpasta van Prodent en dat helpt bij mij absoluut. Nadat ik de truffels heb ingenomen ga ik daarom altijd eerst even tandenpoetsen. Omdat ik een frisse smaak in mijn mond heb valt de smaak van truffels niet zo op. Daarnaast neem ik ook af en toe een smintje tijdens het trippen, ook dat werkt goed bij mij en geeft me een fris en schoon gevoel
 5. Spira80, Heel erg bedankt voor je bericht en de moeite voor het schrijven ervan! Ik ben erg blij dat ook met deze onderwerpen mensen op dit forum terecht kunnen komen. Zoals ik eerder ook aangaf, ik heb heel veel positieve punten ontdekt aan truffels, maar ook de negatieve (of misschien is het wel dat de harde werkelijkheid duidelijk is geworden). Precies wat jij zegt. Ik merk in mijn omgeving ook aan veel mensen dat ze alles doen voor hun toekomst. Mijn zusje bijvoorbeeld is ontzettend bezig met haar toekomst. Dit gaat gepaard met veel stress, slecht slapen en ik weet niet of ze er nou zo gelukkig van wordt. Ik daarentegen leef in de veronderstelling dat het echt wel goedkomt. Desondanks begin ik, mede door haar toewijding, te twijfelen of ik ook niet eens serieus aan de slag moet gaan. Het is niet zo dat ik niks uitvoer hoor. Ik ga naar school, ik werk en daarnaast heb ik nog een eigen handeltje wat vrij aardig loopt. Het ligt inderdaad echt aan onze maatschappij. De maatschappij verwacht van ons om te conformeren aan een bepaalde norm, doe je dit niet dan word je bij wijze van spreken raar aangekeken. Ik heb zelf altijd al het idee gehad dat ik niet gemaakt ben om dit gebaande pad (sleur) te volgen, zoals zoveel anderen doen. Ik ga me verdiepen in de onderwerpen die je aangaf. Ik heb in mijn opleiding ook het e.e.a. gehad over mindfullness en ik heb er geloof ik nog een boek van liggen ook Nogmaals bedankt!
 6. Hi Gorbi, Ik heb zelf een keertje 1.5 zakje Hollandia genomen. Ik vond dit zelf niet zo'n succes. Ik ben van mezelf een excentriek persoon en als ik met meerdere mensen truffels gebrik zoek ik vaak de gezelligheid op en word ik lacherig en praat ik veel. Ik heb zelf een vrij hoge dosis truffels nodig om goed te trippen. Van minder dan 2 zakjes Atlantis gebeurt er bij mij niet veel. Na het nuttigen van 1.5 zakje begon ik toch wel flink te trippen. Ik deed het samen met mijn vriendin, die ook anderhalf zakje had genomen. In tegenstelling tot vorige keren, waar we beide heel gezellig waren, niet konden stoppen met lachen en geweldige gesprekken hadden, waren we dit keer heel ingetogen en emotieloos. Ik had totaal geen behoefte om te praten en was voornamelijk met mezelf bezig. Op gegeven moment verliet ik de slaapkamer en ging ik de kamer naast me, wat dient als mijn kledingkast. Ik ging daar op de grond liggen en het voelde alsof ik een onderdeel van de kamer was. Ik lag daar maar wat, zonder mening, drijfveren, etc. Ik heb daar denk ik een uur doelloos gelegen, als een lege huls. Dat was een heel rare ervaring. Op gegeven moment kon ik weer wat nadenken en ging ik rechtop zitten. Ik heb toen nog een uur met een sok in me handen gezeten. Die sok voelde en zag er zo raar uit, alsof het van een andere planeet was (dat vind ik dan wel weer grappig). Ik besloot toen maar weer eens naar de slaapkamer te gaan, daar was mijn vriendin natuurlijk nog. Normaliter roept ze me na 5 minuten al, maar toen ik binnenkwam lag ze daar ook maar wat stil. Ze gaf aan dat ze het toch wel echt wat te heftig vond het en moeite had om positieve gedachtes vast te houden en we hebben niet echt een leuke avond gehad. Conclusie: Ik vind 1.5 zakje echt voor de zeer ervaren trippers of voor mensen die echt keihard willen trippen. Ik vond het zelf iets teveel van het goede. Ik voelde me vrijwel de hele trip emotieloos en dat is niet mijn drijfveer om truffels te gebruiken. Ik gebruik truffels om tot nieuwe inzichten te komen, de visuals, de muziek en voor de vele 'mindfuck momentjes' die zich voordoen tijdens een goeie trip. Hoop dat je er wat aan hebt!
 7. Hi Spira80, Ten eerste heel erg bedankt voor je bericht en de tijd die je er voor hebt genomen! Als ik het goed begrijp dan zag je de dood als het moment van pure rust en het besef dat het leven echt ten einde is gekomen. Ik voelde me tijdens het trippen erg opgejaagd door het leven zelf. Ik heb echt een topjeugd gehad van 15-22 jaar +/-. Ik maak me dan vooral zorgen over het feit dat de tijd zo ontzettend snel voorbij is gegaan en ik deze tijd nooit meer terug krijg. Ik probeer mezelf er dan van te overtuigen dat ik juist dankbaar moet zijn, dat lang niet iedereen dit kan zeggen over zijn/haar jeugd. Afgelopen zaterdag was ik op verjaardag bij een vriend van me, waar we vroeger heel vaak gezeten hebben en memorabele avonden hebben beleefd. Ik denk dan bij mezelf van 'Goh dat is allemaal voorbij en man wat is de tijd snel gegaan zeg''. ''Je bent nu al 25 jaar, nog even en je bent 30 en voor je het weet is het alweer voorbij en ga eens wat met je toekomst doen''.Ik voel me erg opgejaagd door de maatschappij waar we in leven. Dit zijn gedachtes die ik heb gekregen na de badtrip, daarvoor had ik er nooit last van. Hier kan ik me volledig in vinden. Ik raak dan in paniek en dan kom ik in een negatieve spiraal terecht en het lukt me niet om hier zelfstandig uit te komen. Ik zette bijvoorbeeld een sitcom op en zolang deze opstond ging het wel, maar zodra de aflevering af was kwamen de gevoelens gelijk weer omhoog. Ik had mijn probleem een paar weken geleden aan een vriendin van me verteld waarvan ik weet dat ze ook wel van experimenteren houdt. Zij weet dat ik af en toe ook wel eens een pilletje xtc neem (eens per 2-3 maanden ongeveer) en zegt dat de sombere gedachtes ook voort kunnen komen uit het gebruik hiervan, aangezien het een aanslag doet op je serotonine voorraad. Van een zogenaamde 'dinsdag dip' heb ik nooit last gehad, terwijl sommigen in mijn omgeving wel een week echt down kunnen zijn. Ze ga aan mijn dip zich misschien veel langer aanhoudt, maar veel minder aanwezig is. Een vriend van me (die er overigens volledig mee is gestopt, omdat hij het de dip niet waard vond) was na een feest gewoon een hele week echt ziek en depressief en daarna was hij er volledig vanaf en was er niks meer aan de hand. Ik ben in ieder geval opgelucht dat ik hier niet de enige ben en mochten anderen hun ervaringen willen delen, vooral doen. Merk dat ik er al luchtiger over ga denken door er alleen al over te schrijven.
 8. Hi guys, Ik zit hier al een tijdje mee en heb besloten om het hier te bespreken. Wellicht ben ik niet de enige met dit probleem en helpt het niet alleen mij maar ook anderen. Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met het gebruiken van truffels en heb het sindsdien 7x gedaan. De eerste 5x waren stuk voor stuk memorabele avonden waar ik met ontzettend veel plezier aan terugdenk. Alleen de 5e keer ging het mis. Ik raakte in paniek door allerlei omstandigheden (ouders thuis en bang betrapt te worden, vriendin was op een stom feest, volgende dag vroeg voetballen). Achteraf niet slim geweest om te trippen en dat heb ik geweten ook. Het report is overigens hier te lezen voor degenen die het interessant vinden: http://psytopia.nl/topic/841-sclerotia-the-dark-side/#entry4898 Sindsdien heb ik 2x proberen te truffelen, met tussenpozen van een aantal maanden. Maar beide keren ging het weer mis. Ik merkte aan mijn lichaam dat het de truffels er zo snel mogelijk uit wilde krijgen, wat resulteerde in overgeven. Ik kampte met ontzettend veel negatieve gedachtes in mijn hoofd. Gedachtes over de dood, mijn toekomst, dingen die veranderen waarvan ik dat niet wil, etc. In het dagelijks leven heb ik er soms last van. Ik heb momenten dat ik me alleen voel en dat er niemand is die net zo als mij is, vooral qua denkwijze. Wat betreft mijn leven mag ik namelijk eigenlijk helemaal niet klagen. Ik ben gezond, mijn familie is gezond, heb veel vrienden, een leuke vriendin, etc. Maar toch zit er iets niet lekker. Ik ben van mezelf een positief persoon en mensen omschrijven mij dan ook als vrolijk, spontaan en behulpzaam (slijm slijm). En toch hou ik deze gedachtes. Blowen Ik heb vanaf mijn 16e af en toe geblowd, niet heel frequent. Ik denk zo'n 1x per 2 maanden. Ik vond dit altijd super gezellig en vaak gebeurde het na een aantal potjes bier op. Ik ben nu 25 en had daarvoor geen enkele keer een badtrip of negatieve gedachtes. Nou had ik een paar maanden na de badtrip van de truffels op een verjaardag een jointje geraakt. Dit viel helemaal verkeerd. Ik werd half gek in mijn hoofd en voelde dat ik echt naar huis moest gaan. Ik kreeg weer heel veel last van negatieve gedachtes en ben naar huis gegaan. Thuis snel in bed gaan liggen en wat luchtigs gekeken om mijn gedachtes af te leiden. Een paar maanden heb ik het nogmaals geprobeerd, alleen dan thuis. Ik was het weekend alleen thuis en had mijn agenda leeggemaakt. Ik had net een tentamenperiode achter de rug en had alles gehaald dus vond dat ik dit wel verdiende. Maar na het oproken van de joint voelde ik dat mijn lichaam alweer in opstand kwam en moest bijna overgeven. Ik kon er absoluut niet van genieten en hoopte dat het maar z.s.m. over zou gaan. Mijn vraag is of anderen hier ook last van hebben (gehad) en hoe hun situatie nu is. Ik vond het gebruik van truffels echt een enorme meerwaarde en een verrijking van mijn leven en baal daarom ook ontzettend dat zodra ik het neem mijn gedachtes gelijk negatief worden. Is er wellicht iets wat ik hier aan kan doen? Alvast erg bedankt voor alleen al de moeite voor het lezen van mijn bericht! Ps: Psychoses o.i.d. heersen niet bij ons in de familie. Er is nooit iemand mee gediagnosticeerd. Mijn ouders lusten op zijn tijd ook wel een jointje en vooral mijn vader heeft in het verleden wel redelijk geëxperimenteerd.
 9. Ik heb zelf alleen ervaring met Atlantis en Hollandia (beide van Magic-truffels.nl). Ik heb zon 5x Atlantis gedaan en 2x Hollandia. Wat ik merkte is dat ik bij Atlantis een meer chille gemoedstoestand had. Ik was erg lacherig en alles was mooi. Tevens heb ik ook zeer goede en serieuze gesprekken kunnen voeren onder invloed van de Atlantis truffels. Bij Hollandia was ik wat meer in mezelf gekeerd en was de omgeving heel heftig. Ik heb bijvoorbeeld een uur met een opgevouwen sok in mijn handen gezeten, zo onder de indruk was ik van het bolletje sok. Ook had ik diepere gedachtes met de Hollandia, wat serieuzer kan ik wel zeggen. Met beide truffels had ik mooie cev's. Hallucineren heb ik nog nooit echt gehad dus daar kan ik verder weinig over zeggen.
 10. Nuffsaid

  Alleen trippen

  Ik heb zo'n keer of 10 getruffelt, waarvan 3x alleen. Ik moet zeggen dat het mij heel goed is bevallen, behalve de laatste keer. Wat Reknak ook zegt, zorg dat je niets moet de volgende dag en haal alles weg wat mogelijk de trip kan verstoren (Ouders, postbodes, mobiele telefoons, etc.) De keren dat ik het alleen deed was op mijn kamer en ik moet zeggen dat ik het geweldig vond. Ik zorgde dat alles wat ik moest doen gedaan was, zodat ik het zo laat kon maken als ik zelf wilde. Ik had alles bij de hand; eten, drinken, muziekboxje, laptop met komedies/series). Ik ging lekker in bed liggen, at de truffels op en ging een komedie kijken. De rest van de avond heb ik alles over me heen laten komen en gedaan waar ik op dat moment zin in had. Ik voelde me super relaxed de hele tijd. De laatste keer ging het niet goed. Ik heb daar ook een report over geschreven: http://psytopia.nl/topic/841-sclerotia-the-dark-side/#entry4898. Zorg dus dat je een goede voorbereiding kent!
 11. Nuffsaid

  Hollandia Dutch Giants

  Leuk report! Goed om te horen ook dat de Dutch Giants goed vielen. Ik heb wel eens reports gelezen van mensen die bad gingen, omdat het ze erg heftig zijn voor de eerste keer (zelfs voor ervaren truffelaars).
 12. Hi there, Ik ben zelf verantwoordelijk voor een stuk of 4 tripreports op de site. Ik ben hier mee begonnen, omdat ik het altijd erg leuk vind om over ervaringen van anderen te lezen. Dit is ook de reden dat ik regelmatig nog magic-truffels.nl bezoek om te kijken of er een nieuw report op staat. Echter, de laatste maanden is het aantal reports wel heel erg schamel. Ik zou het persoonlijk erg leuk vinden als er weer wat meer reports gepost worden!
 13. Nuffsaid

  Klein artikeltje

  Hieronder de link naar een artikel over truffels (niets wat de ervaren truffelaar niet al weet ). Ben het alleen volledig oneens met het advies wat ze op het einde geven. http://ondertussen.nl/lifestyle/hoe-werken-magic-truffels-precies/ ''We raden het niemand aan, maar als je toch van plan bent om truffels te nemen, zorg dan dat je eerst zelf onderzoek doet naar de drug'' Ik ben juist ontzettend blij dat ik dit goedje gevonden heb. Ik heb de positieve, maar ook negatieve kanten van truffels ondervonden en het heeft absoluut zijn meerwaarde gehad in mijn leven. Ik heb topavonden gehad met oneindige lachbuien, visuals, zieke mindfucks en diepe gesprekken. Ook heb ik me down gevoeld, angstig, paranoïde, maar ook dit heeft me geholpen. Ik vind het persoonlijk dan ook jammer dat ze dit noemen, maar hecht er dan ook niet teveel waarde aan
 14. Nuffsaid

  Sclerotia, the dark side

  Haha je had helemaal gelijk! Is de kans hierop ook groter naarmate je een sterkere truffel neemt? Ik heb dit namelijk met Atlantis nog nooit gehad. Het is in eerste instantie erg jammer dat het plezier op de achtergrond bleef, maar achteraf ben ik misschien wel blij dat de trip zo is verlopen. De realiteit die ik onder ogen kreeg kan er hopelijk voor gaan zorgen dat ik in de toekomst weer met een 'leeg' hoofd aan een truffel avontuur beginnen.