Everlasting

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Upvote
    Everlasting ontving waardering van Voyager360 in Aliens en overpeinzingen [Atlantis 15 gram]   
    Wat een mooi en eerlijk report, Voyager.
    Bedankt!
    Het is inderdaad soms wat lastig te accepteren dat er meer 'externe volgers' dan 'mensen die hun eigen hart volgen' zijn. Dat zal altijd zo blijven. En alleen met onvoorwaardelijke eerlijkheid en mildheid naar jezelf en anderen kun je hele kleine stukjes veranderen in de wereld.
    Men moet immers in staat kunnen zijn zich open te stellen voor innerlijke groei. Dat geldt helaas niet voor een ieder.
    Dit alles heeft ook te maken met wat men heeft mogen 'leren' in 'vorige levenscyclussen'. Met andere woorden, in hoeverre is het 'geestelijk' bewustzijn al gegroeid en is men zich bewust van het 'niet stoffelijke'?
    Wellicht zou het wat voor je kunnen zijn om wat verdieping te zoeken in materie van 'Jozef Rulof' en 'Helena Blavatsky'?
    Uiteraard niet om je te laten overtuigen. Maar om herkenningspunten van je onderbewustzijn te triggeren.
    Er zijn uiteraard nog veel meer stromingen waar van alles uit te halen valt. En wie ik ook benoem als een soort 'leermeester'. Ze hebben geen van allen volledige gelijk
    Wees content met wat je nu tijdens deze levenscyclus mag 'leren'. Maar verlies jezelf nooit uit het oog en probeer maniertjes te vinden om telkens een stukje minder 'mee te gaan met de rest'. Zolang je niet te snel wilt, blijft het juist voelen in jezelf.
    Je zal op den duur merken dat er ruimte komt voor meer innerlijke groei en bovendien zal je natuurlijkerwijs telkens meer in contact komen met mensen waar je meer mee kunt gaan 'levelen'.
    De rest van de mensheid heeft haar eigen verantwoording te dragen, net als jij.
    Je pad (je hebt vele levenscyclussen) is allang uitgestippeld, maar daarnaast heb je een groot deel in eigen hand tijdens deze levenscyclus.
    De truffel geeft ons een duw in de goede richting en spiegelt ons ongenadig, maar de antwoorden zitten in feite in jezelf. In jouw eigen universum.....
    Everlasting.
    Ps:
    Het heeft nimmer mijn intentie om een discussie aan te gaan op dit forum. Ik kan alles wat ik opschrijf slechts beredeneren vanuit mijn eigen ervaringen en inzichten. Ik heb nooit weet op hoe een ander leven het leven (be)leeft(d) en heb daar dan ook geen oordeel over