tampanensis

Members
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door tampanensis

  1. Heb net eens alle 🍄 gewogen en er blijft tot heden toe van die grote nog 4,881 over. Tot heden toe gaat alles goed maar ik heb het gedacht dat ze precies niet meer veel droger worden? Is dit normaal? Ze zijn nog altijd plooibaar en heb in mijn kast 15 vochtvreters (silica gel pakketjes van 5 gram) plus nog redelijk wat rijst in die bak gegooit. Daarboven liggen ze te drogen. Ik had gedacht dat ze nu echt al wel kurkdroog zouden zijn. Zelfs de kleinere zijn nog wat plooibaar ondanks ze er allemaal al verschrompeld uitzien 😝 aan de temperaturen zou het momenteel ook niet mogen liggen. Het is hier toch een goei 25°C zodus 😁

  2. Oké, blij om dit te lezen. Had het gezegd tegen men huisgenoten dat ik liever het zo wou doen omdat de handleiding het zo ook beschreef maar ze wilde graag dat ik toch nog even wachten (de kweekset is voor meerdere personen daarmee de keuze om toch te wachten, de meerderheid wilde dat ik nog even wachten met plukken). Toen ik nadien terug ging kijken lag alles onder de sporen maar goed, als het geen probleem is is het oké voor mij. De grootste paddo weegt 50 gram, best een aardige kerel al zeg ik het zelf! 😉🍄

  3. De eerste oogst is binnen en is rond de 230 gram. Nu toch nog even een vraagje, na overleg met vrienden wilden we 1 nacht nog wachten voor ze te plukken. Hierdoor hebben de paddo's in de groeibox en daarrond alsook op de kleinere paddo's sporen laten vallen! Is dit een erg probleem? Ik hoop van niet. De volgende keer gaan we ze in ieder geval eerder plukken want ook de groeibox was aardig bestrooid. Nu staat de bak weer te weken voor een 2de flush! Groetjes, Tampanensis

  4. Deze growbox moet je tot de rand vullen met water, 12 uur laten trekken dan afgieten en voor de rest gewoon laten groeien in de zak. Je moet er geen water meer bijspuiten. Het is gewoon wachten tot de paddestoelen omhoog schieten, aldus de handleiding. Maar goed, ik zal de kweekzak eventjes opendoen zodat er wat vocht uit ontsnapt! Bedankt alvast Gonzo!

  5. Hoi,

    Sinds gistere zijn er ook vochtdruppels op het mycelium zie ik net. Is dit een ernstig probleem? Ik heb voor de zekerheid de verwarming in de kamer ook aangezet op een lichte temperatuur. Tot heden toe werd de growkit enkel verwarmt met de warmtemat maar nu dus ook door een verwarming vanop een degelijke afstand en staat de raam nog op een kier voor voldoende luchtcirculatie. Als iemand me kan vertellen hoe ik foto's kan posten kan ik waarschijnlijk een duidelijker beeld aan jullie formuleren! Ook is het water op de bodem toegenomen door het vallend condens. Het water staan nu bijna tot de helft gevuld van de growkit (aan de buitenkant).

    Alvast bedankt, Tampanensis.

  6. Hoi medepsychonauten, 

    Ik ben pas begonnen met het kweken van mijn eerst paddo's. Nu heb ik toch een vraag hier over. In mijn kweekzak ligt stilstaand water door het condens dat af en toe naar beneden druipt. Is dit schadelijk voor mijn kweekset? Er word enkel de bodem en de buitenste randen mee geraakt, in de growbox valt er geen condens. Ik wil hoe dan ook voorkomen dat mijn kweekset besmet word. De kweekset heb ik gekocht via Zamnesia. Het gaat om de 'Cambodian Gold' paddo's en het merk is van MushMush. Moet ik eventueel het overtollige vocht in de kweekzak weg gieten om bacteriën te vermijden. Graag tips. Ook voor het drogen heb ik een vraag. Als ik de paddo's wil drogen zou ik dit op een vliegennet willen doen zodat er dan langs boven en beneden lucht aan kan. Is het dan ook nodig om de paddo's (dagelijk) om te draaien? Hooelijk kunnen jullie me helpen! 

    Met vriendelijke groeten, Tampanensis.

  7. Hoi prikkel, 

    Ik heb gistere een met een dosis van 80 mg een breakthrough gehaald. Het was echt vet! Maar inderdaad, drugs injecteren begin ik niet mee. Das voor mij net een stap te ver om drugs te gebruiken. Bij mij gaat alles door de neus of mond en anders niet!

    Alvast bedankt, Tampanensis :-D

  8. Hoi prikkel, 

    Ik zou graag eerst willen weten wat IV is. Maar je mag het me zeker uitleggen hoe ik het moet doen en wat het precies is. Ik vind het jammer dat ik tot heden toe de breaktrough niet heb kunnen ervaren. De gedachte dat het misschien toch niet zo magisch is als ik verwachte vind ik dan ook heel jammer en wil terug zo rap mogelijk naar mijn eerste gedachten dat ik de zevende hemel ga betreden. 

    Aovast bedankt, Tampanensis :-)

  9. Hoi Gonzo,

    Ik heb men dmt van het darkweb gekocht. De recenties van de verkoper waren goed dus ik ging er van uit dat het kwalitatief goed spul was. En ik rook altijd met een freebase pijp. Ik begin met de kleine al te denken dat mss men verwachtingen te groot waren van dmt al hoe wel ik dit ergens ook moeilijk kan aannemen. Omdat ik twijfel of de kwaliteit dan wel goed is zit ik te denken om een dosis van 80 mg dmt te nemen mss dat zo een breakthrough krijgen toch haalbaar word.

     

    Groetjes Tampanensis 

  10. Hoi beste leden, 

    Na lang afwezig te zijn ben ik terug! Kan iemand me misschien meer uitleg geven hoe ik correct dmt rook? Ik gebruik zelf momenteel een freebase pijp en weeg telkens men dmt af maar ik ervaar nog steeds geen breakthrough ondanks een dosis van 50 mg dmt. Misschien heb ik te veel verwacht of ligt de fout echt bij mezelf door een foute methode (hopelijk en waarschijnlijk het laatste! :-P) Kan iemand me tips geven omtrent het roken? Meestal probeer ik zoveel mogelijk in 1 keer te inhalleren en dit zo lang mogelijk in te houden, daarna probeer ik nog snel een andere teug te nemen en probeer deze ook weer in te houden! Wat me wel opvalt is dat men preciesieweegschaal niet 100% correct is. Er zat een gewicht van 5 gram bij de aankoop en dat weegt net iets meer als 5 gram, ook 1, 2 en 5 centen worden iets zwaarder aangegeven als de gewichten die ik op internet vind. vaak gaat dit wel maar over enkele miligram! Is dit misschien een probleem? Wat mij ook opvalt is dat telkens als ik dmt doe er toch nog resten over blijven in men pijp. Iemand die me kan helpen met men fouten? 

    Hartelijk dank, Tampanensis.:-)

  11. Je kan ze laten testen bij een lab. Moet je wel een zegeltje inleveren, maar hoef je verder niks te betalen.

    Je kan er ook allerlei andere dingen laten testen. Ik heb onder andere xtc laten testen, 2-CB, speed en nog een paar dingetjes

    Hier de site http://www.drugs-test.nl/

    Ik weet het alleen heb je in België geen testcentrum vlakbij. Eindhoven zou de dichtst bijzijnde zijn maar daar kan ik niet binnen omdat ik het van België kom.

  12. Ik wil hier wel aan toevoegen dat de trips heel erg kunnen verschillen, ook al neem je dezelfde dosis. Het ligt aan vele factoren, je gemoedsrust/mindset, je omgeving, etc etc.

    Dus het kan zijn dat je, zoals ik toen, vrij hard ging. Maar het kan ook heel subtiel zijn.

    Beste Reknak,

    Ik heb ondertussen 2 ervaringen met lsd.

    De eerste stond een blauw hyroglief op een zandkleurige afstand. Bij deze merkte ik met open ogen geen visuele ervaringen. Op hoeveel mics deze zaten durf ik niet te zeggen. Met gesloten ogen merkte ik wel visuele veranderingen.

    De 2de ervaring waren paddstoeltjes op bedrukt op een witte achtergrond. De paddestoeltjes bevatten de kleuren blauw, wit, oranje en rood. (Vermoed dat ze afkomstig zijn van Nederland vanwege de typische veel voorkomende kleuren zoals op de Nederlandse vlag of het oranje wat zeer vaak voorkomt). Ondanks dat heb ik ze toch in een Belgische club gekocht van een Belg. De dealer zei dat ze op 180 mics zaten per zegel omdat me dit sterk leel maar toch voorzichtig wou zijn nam ik een halve zegel. Hierdoor merkte ik wol een lichte visuele ervaring op bv. Kleuren werden intenser en feller. Ook men letters werden groter en kleinder.

    Nu is mij' vraag of dit wel echt zuivere lsd is omdat ik toch meer visuele verranderingen had verwacht.

    Op dragon dynamite truffels heb ik harde visuele ervaringen dan op 'lsd' wat mij vrij vreemd klinkt, is dit wel mogelijk?

    Alvast bedankt, Tampanensis.

  13. @marjory1995

    Ik zet eerst thee van mijn truffels omdat zo de meeste smaak in de thee zit die ik dan kan maskeren door een theezkje toe te voegen. Daarna eet ik altijd speciaal de truffels nog op zodat ik zeker alle psilocybine heb ingenomen. Ik zou liever geen werkzame stof weg smijten. Er zullen altijd nog restanten psilocybine in de truffel blijven en die wil ik ook mee innemen.

    Groetjes Tampanensis

  14. Setting:

    Wie: ik alleen

    Waar: thuis bij mijn moeder

    Wanneer: 's avonds toen ze al sliep (rond 23:30 uur op 23-05-2016)

    Hoeveel trips al gemaakt: 2

    "1: 10 gram tampanensis

    2: 10 gram atlantis"

    Afgelopen avond heb ik me nog eens aan de truffels gewaagd. Ik stond op en had de gedachten: 'vandaag is het perfecte moment om nog eens een trip te maken.'. Ik was namelijk die dag en en de dag nadien vrij. Perfect om uit te trippen. Ik ben dan rond de namiddag vertrokken naar Eindhoven met twee vrienden van me. Eenmaal in Eindhoven aangekomen ben ik eerst één grammetje hasj gaan kopen in de Casablance. Dat was ondertussen ook al even geleden dat ik nog eens een jointje heb kunnen roken. Eenmaal de Casablance buiten gegaan hebben we onze tocht verder gezet naar de nieuwe smartshop in Eindhoven, 'The house of Smart'.

    Deze smartshop bevind zich op de Willemstraat 29 te Eindhoven. Een zeer mooie smartshop met leuke producten en vooral heel vriendelijke personeel wat mij zeker de meerwaarden geeft om hier mijn materiaal te halen. Eenmaal binnen was ik aan het denken welke truffels ik zou nemen. Ik had namelijk zin in een sterkere trip op visueel vlak als de vorige keer. Na even denken had ik gekozen voor de high hawaiians. Op de beoordeling op een schaal van 5 scoorde deze zeer hoog en zo ook op visueel vlak. Eenmaal gekozen de truffels gekocht, nog een koffie gedronken in het centrum en terug naar huis vertrokken.

    Eenmaal ik thuis aankwam was het wachten tot het avond was. Rond 23:30 uur had ik mijn truffelthee klaar gemaakt. Ik heb de volledige portie verwerkt in de thee. Ik wou niet te hard opvallen door meermaals de waterkoker midden ik de nacht aan te zetten. Eenmaal boven op mijn kamer aangekomen heb ik de thee nog laten trekken tot 23:50 uur. Rond dat tijdstip ben ik begonnen aan mijn thee. Ik had de mok opgedronken. Toen begon het viesste gedeelte. De truffels nog op eten en fijn knabbelen. Dit vind ik verschrikkelijk aan het nemen van truffels. De vieze smaak die vrij komt bij het fijn bijten van truffels. Eenmaal ik 2/3 van de kom had opgegeten besloot ik om de rest het volgende uur nog op te werken.

    Na 20 minuten begon het misselijk gevoel in mijn buik en de tintelingen die ik voelde in mijn handen, benen en voeten. Nog eens 20 minuten later begonnen de effecten op te treden. De kleuren werden feller en de muziek intenser. Na vrolijk aan men trip te beginnen kwam het heerlijke gevoel. De gordijnen begonnen te 'ademen'. Ik keek langdurig naar mijn poster van Reggae Geel. De namen van de artiesten begonnen te vergroten en te verkleinen. Ze begonnen ook in allerlei bewegingen op te gaan. Hierdoor kon ik niet meer lezen wat er stond. Ik zag gewoon verschillende letters door emkaar bewegen. Ook het logo van Reggae Geel maakte verschillende ronddraaiende bewegingen. Maar dan met een 3D effect zoals bij de pokémon flippo's van heel lang geleden.

    Na zeer lang na de poster te hebben gekeken begonnen de echte mindfucks. Ik had helemaal geen besef meer van tijd en ruimte met momenten wat ik anders wel vrij goed in de hand had. Dit kwam misschien door mijn zeer korte muzieklijst voor tijdens het trippen. Vele nummer hebben zich meermaals herhaald die avond. Vooral ook het beseffen van wanneer ik de truffels nog had genomen was voor mij een raadsel. Ik had ook het gevoel dat er een kader rondom mijn gezichtsveld zat. Ik zag precies en oranje kader af en toe alsof ik plots 4 uur verder was terwijl het in werkelijkheid mss 5 minuten ofso was. Een echt tijdreis gevoel creëerde dit.

    Omstreeks 03:00 uur ben ik dan gaan liggen en was ik aan het genieten van de Closed Eyes Visuals. Allerlij felle kleuren die doorheen een zwarte achtergrond begonnen te bewegen. Het was prachtig, maar heftig. Op dat momenten begon de trip ook voort geleidelijk aan af te zwakken. Toen besefte ik dat ik echt tijd ga nodig hebben om deze trip te verwerken. Dit was toch een heftigere ervaring voor me dan ik had gedacht.

    Om hoelaat ik toen juist in slaap ben gevallen kan ik niet zeggen. Wel weet ik dat direct toen ik wakker werd ik terug moest denken over de hevige ervaring van de afgelopen nacht.

    Toch heb ik ondanks het nog geen 24 uur geleden is geweest al enkele dingen geleerd en dat zal het volgende zijn:

    â–¶ alleen trippen is niet zo aangenaam in een vrij donkere kamer

    â–¶ er horen veel felle kleuren en leuke lichten & accessoires bij een trip

    â–¶ en langere muzieklijst is echt een aanrader voor tijdens een trip

    Tot zover dus mijn 3de tripervaring met truffels. Voor de geen die me nog met 2 dingen willen helpen. Hebben jullie musschien nog goeie goa/darkpsy/forest/hi-tech? Zouden jullie me deze dan willen door sturen zodat ik zeker genoeg verschillende muziek heb voor de ganse trip. En 2, hebben jullie misschien een goede aanrader van truffels die ik de volgende keer zou kunnen nemen? Ik vond mijn ervaring met atlantis tot nu toe de fijnste maar het zou net nog iets meer mogen zijn.

    Alvast bedankt, tampanensis 👽

  15. Ik heb zelf geen ervaring met deze sterkte van truffels maar bij mushmagic zijn er ook nog de utopia's, die zouden blijlnaar nog zwaarder zijn dan de Hollandia, alleen kan ik je helaas nog niet verder helpen. Zo veel ervaring heb ik nog niet.

    Nu wel even een vraag waar de andere forum leden of u me mee kan helpen. Ik ben binnenkort van zin om mijn 3de trip te doen maar weet niet zo goed welke ik zou nemen. Ik twijfel heel hard tussen 3 soorten truffels met als name de volgende: purple rain (freshbox collectie), mushrocks (psilocybetruffels.com/MeSmart collectie) of de pandora truffels (mushmagic collectie). Mijn 1ste ervaring was +- 10 gram tampanensis (MeSmart collectie), mijn 2de ervaring was 10 gram atlantis (mushmagic collectie).

    Wat ik vooral op zoek ben in mijn volgende trip is veel sterke visuele hallicunaties.

    Alvast bedankt, tampanensis.

  16. Hoi mede-psychonauten,

     

    Mijn eerste truffelervaring heb ik meegemaakt op 26 oktober 2015.

    Ik heb lang zitten twijfelen of ik nu wel of niet een trip report ging

    schrijven maar ik ga het dan toch doen. Het kan zijn dat er bepaalde

    stukjes zullen ontbreken. Hiervoor alvast mijn verontschuldigingen.

     

    Wie: Ik en een vriend (zal deze persoon als 'X' omschrijven in het report) die al meer ervaring heeft met truffels.

    Waar: Bij X thuis op zijn appartement.

    Wat: Ik 10 gram Tampanensis en X 15 gram Tampanensis.

     

     

    Report: 

     

     

    Ik was de dag dat ik ging trippen zelfs 's middags in hartje Antwerpen bij men zus op bezoek. ik had haar al een tijdje niet meer gezien en wou haar nog eens een bezoekje brengen. rond de namiddag stuurde X me een berichtje of ik die avond zin en tijd had om mijn eerste ervaring met truffels te hebben. We hadden een half jaar voordien op café het eens besproken dat ik eens wou trippen. Hij vertelde me toen dat ik me er goed voor moest voorbereiden en gaf me dus enkel sites en tips waar ik informatie van kon halen voor de voorbereidingen. toen ik dit bericht las die dag kon het even niet goed geloven. ik wist dat ik er klaar voor was en kon dan ook niet wachten tot de avond om mijn eerste ervaring te hebben met truffels. ik had die dag bijna niets gegeten. ik was  zonder ontbijt naar Antwerpen vertrokken. ik heb daar zelf zitten denken wat ik best zou kunnen eten. ik heb dan maar gekozen voor 100 gram kipfilet (voor op boterhammen) met wat tomatenketchup. niet zwaar en ook niet veel. Toen ik bij men zus was vertrokken en ik bij X thuis kwam was hij van de truffels thee aan het maken. Die thee hebben we toen denk ik rond 21.00 uur gedronken. De thee was op zich nog lekker we hadden er een zakje citrus thee bij gedaan om de vieze smaak te maskeren wat naar mijn mening goed was gelukt. daarna heeft ieder zijn versneden truffeltjes nog met water door gespoeld zodat deze kleine hoeveelheid aan werkzame stoffen eventueel ook nog konden worden opgenomen in het lichaam. Eenmaal we alles binnen hadden gingen we in de zetels hangen/liggen. we hadden de tv opstaan zonder geluid en als achtergrond muziek 'Spongle' wat mij zeer goed beviel. Ook had X een mooi licht aanstaan dat continu van lichtkleur veranderde. na ongeveer 20 min begon ik iets te voelen. Men handen begon heel raar aan te voelen. ik was er best door onder de indruk. ik begon er ook op een andere manier naar kijken, ik zat in mezelf te denken hoe mooi plots het menselijk lichaam in 1 zat. kort na dat ik de eerste effecten begon te voelen kreeg ik plots ontzettend veel zin om te gaan roken. Toen vroeg ik aan X of hij ook zin had om te gaan roken. Ik en X zijn bij hem dan op het terras een sigaretje gaan roken. Die smaakte ook onwijs goed. Na het sigaret en het korte gesprekje van buiten gingen we terug naar binnen. wat was dat toch even raar door die gang wandelen. Eenmaal terug in de living in de zetel begon ik naar de lamp te kijken die van kleur verranderde. Het leek wel of de muren ademde op het ritme dat de kleur veranderde. daar was ik zeer hard van onder de indruk. Ik en X hebben in die tijd niet zo veel gezegd tegen elkaar. ik was blij dat er iemand tijdens mijn trip bij me was ondanks dat ik er vrij wijnig mee praatte. Na lang te kijken naar de muur keek ik naar boven waar X een zeer mooi drie delig schilderij had hangen.

    Ik zat er naar te kijken en de bolletjes op het schilderij begonnen spontaan naar links en naar rechts te bewegen. ook de oren begonnen van vorm te veranderen. het enigste wat ik toen dacht was: Hoe krachtig is moeder natuur wel niet. Ik was zowel van het effect van de truffels als van het schilderij hard onder de indruk. In de tussentijd dronk ik ook veel water. na een tijdje was dan ook mijn eerste fles water op. nooit had ik me kunnen voorstellen dat ik zo lang met een fles rond zou draaien. ik was zo onder de indruk van de ribbeltjes op de fles en de druppels die in de fles bleven hangen. ik heb waarschijnlijk een uur (denk ik) naar die fles zitten staren. schitterend was het gewoon. Naarmate ik langer met de fles aan het draaien was begon ik me er om de een of andere rare reden ook een mee te voelen. ik heb heel die avond de fles nog bij me gedragen. X moest er heel hard om lachen dat ik er zo van onder de indruk was. Hij was denk ik ook blij dat hij me er zo van zag genieten. Het was dan ook een schitterend gevoel ook. Uiteindelijk heb ik me vooral die avond tijden de trip gefocust op de lamp, het schilderij, de plastieke fles en ben ik veel gaan roken. iets te veel. toen ik merkte dat de trip voort aan het afnemen was kwam X af om lachgas te doen. Dat zei hij ook voor de trip dat we dat gingen doen maar dat hij de patronen nog zou wegleggen omdat ik me anders misschien te hard op het moment zou gaan concentreren dat we ook lachgas gingen doen en dus minder van de trip ging genieten. Maar goed, uiteindelijk hadden we dan allebei een patroon genomen en nog één en nog één en zo tot we allebei 8 patronen hadden gedaan . ik merkte plots dat ik volledig in mezelf keerde. ik wou gewoon nog denken. niet zeggen, niets doen, enkel maar denken. Het was wel fijn maar had ook de indruk dat het de trip nog rapper liet uitwerken . hierdoor heb ik dan ook nog enkele snoepjes gegeten omdat ik toch bijna niets meer voelde en ik eigenlijk best voort wel trek had. Eenmaal ik dan nog die snoepjes op had merkte ik niets meer. kort nadien hebben we even met elkaar zitten praten over mijn ervaring en zijn we nog een jointje gaan roken. Dat was één van de eerste keren dat ik na 2 teugen zei dat ik niet meer hoefde. De joint smaakte me niet en het leek wel of ik stikte in de rook. Daarna zijn we nog even de film Pixels gaan zien waarbij ik inslaap ben gevallen.

     

    Wat ik uiteindelijk heb geleerd uit mijn eerste ervaring met truffels is dat ik het zeker nog eens ga doen maar dat ik echt geen spijt heb dat ik zo lang heb gewacht om het te doen. dat maakte het hele moment nog specialer en intenser. De volgende keer zal ik waarschijnlijk wel enkel truffels doen en geen joint of lachgas meer. ik vond het persoonlijk geen echte meerwaarde aan de trip hebben. Tot zover dus mijn ervaring met truffels.

     

    Groetjes Tampanensis. :mrgreen: