Dennis

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Dennis

  1. Voor 150 euro krijg je 1 ceremonie, Dat kan bij verschillende plaatsen. de santo daime blijft een kerkgenootschap maar jij hoeft je niet verbonden te voelen met een religie. dat ben ik ook niet en dat is geen enkel probleem. Al voel ik mij na 4 ceremonies bij de santo daime daar minder op mijn gemak dan elders, En dat is juist zo belangrijk. Voor die 150 kun je na de trip gelijk gaan slapen en dat vind ik heerlijk.

    Na een buiten lichaam treding bij de santo daime was ik niet helemaal geland maar de ceremonie was wel afgelopen, Dus moest ik van Den Haag naar Rotterdam Terwijl ik mijn reis info op mijn telefoon niet meer begreep.

     

    Ik keek door een tunnel met zwarte randen van de andere wereld. Ik heb een willekeurige tram genomen en kwam toevallig bij cs uit. daar een willekeurige trein genomen die enigzins de kant van rotterdam op ging en zo ben ik thuis gekomen. Ik vind dit niet de goede manier. Aan de andere kant was mijn doel mij niet zo druk te maken over kleine dingen die er niet toen doen. Dus in dat opzicht was het wonderbaarlijk voor mij dat ik op die manier naar huis ging. het maakte mij helemaal niets uit waar ik in Nederland zuo eindigen want er is altijd wel een andere manier om thuis te komen.

     

    De religie speelt zeker op de achtergrond. je rookt er ook nog pure wiet bij, En dat in een kerk. Dat op zich vond ik al cool. Ik wilde ook openminded worden en dat lukt op die manier wel. Je maakt daar vooral je eigen reis maar die wordt wel onderbroken voor een kort gebed, Maar ik heb daar niet aan meegedaan.

  2. Hallo voyager360 als je de eerste ayahuasca gaat doen raad ik je aan om het onder begeleiding te doen. want als je uit het lichaam treed is dat wel erg vreemd. ik zou het ook in een setting doen waarbij je kunt liggen. ik heb bij de santo daime 8 uur op een stoel gezeten met soms staan. dat komt omdat het erg zwaar is. de santo daime heeft wel goede begeleiding en kost 30 euro. 

     

    Voor 150 euro kan je ervaring van je leven hebben, Dan speelt geld een kleinere rol.

     

    Als je vragen hebt hoor ik het wel.

     

    Ik heb met truffels 1 ervaring gehad en niets gevoeld. Ik heb 6 ayahuasca ceremonies gehad dus kan allen daar over mee praten.

     

    Groetjes Dennis

  3. Hallo zouden jullie mij advies willen geven over de dosis?

     

    Ik heb een keer High Hawaiians op en daar voelde ik helemaal niets van. verder heb ik geen ervaring met truffels.

    Ik heb 6 ayahuasca ceremonies meegemaakt met allen 3 glazen en soms ook een hogere dosis, dus heb wel heftige trip ervaring. Ik heb geen bad trips gehad maar heb bij 2 ceremonies wel het gevoel dat ik dood ging omdat ik dacht dat er niet genoeg energie meer was voor mijn lichaam om te kunnen functioneren. op die momenten was ik niet bang en accepteerde de situatie en had er vrede mee. Ik was er toen van overtuigd dat ik echt dood zou gaan.

     

    Bij de eerste paar ceremonies was ik een beetje bang voor het drankje maar inmiddels totaal niet meer en heb ik geleerd er mee om te gaan.

    Ik drink nu heel relaxed ayahusca zonder enige angst. Ik kan mij nu makkelijk overgeven aan de trip, Dat kon ik in het begin niet.

     

    Ik heb 2 xtc ervaringen gehad die waanzinnig waren en heb wat space cake gegeten. Ook dit ging goed.

     

    Ik heb een zakje met 15 gram

     

    Met de High Hawaiians had ik anderhalf uur van te voren een avond maaltijd op dus het zou kunnen dat het daarom niet werkte.

     

    Het plan is om 6 uur van te voren niets meer te eten en dan alles in een keer op eten.

    Ik wil graag hard gaan

     

    Ik stel deze vraag omdat ik heb gelezen dat anderen dit toch wel heftig ervaren.

    Ik hoop dat jullie voldoende informatie hebben om een inschatting temaken.

    Zelf denk ik dat door de ayahuasca ervaringen dat ik dit makkelijk aan kan.

     

    Groetjes Dennis