dmt-intellect

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door dmt-intellect

  1. @Nuffsaid

    Zoiets las ik ook al op internet ja, maar volgens mij (dit kan dus ook een verbeelding zijn geweest), heb ik een aantal keren water gedronken tijdens de trip. Nu zes dagen later en mijn hoofdpijn is weer behoorlijk heftig. Heb je zoveel vocht nodig tijdens een 2C-B trip dan? Ik was namelijk niet echt aan het zweten geloof ik. Als ik vijf uurtjes niks drink terwijl ik nuchter ben dan heb ik daarna ook geen week lang last van enorme hoofdpijn. Ik hoop dat het spoedig weggaat. 

  2. Vorige week voor het eerst 2C-B gedaan (34 mg oraal ineens). Na een uurtje begonnen de visuals, daarna drie uur pieken en daarna was het vrij snel afgelopen. Bij mij was het niet enkel kleurtjes kijken trouwens. Tijdens en na de trip heb ik enorm zitten filosoferen en had ik toegang tot wijsheid die ik zonder 2C-B nog niet had gehad. 

    Het probleem is echter wel dat ik de dag erna lichte hoofdpijn had, maar die is in de dagen erna alleen maar toegenomen. We zijn inmiddels vijf dagen verder en ik heb nog steeds een soort stekende hoofdpijn terwijl ik bijna nooit hoofdpijn heb. En als ik het heb, dan lijkt het niet op deze hoofdpijn. Heeft iemand anders hier ook ervaring mee? Hoe lang duurde die hoofdpijn of wat heb je gedaan om ervan af te komen? Komend weekend komen er in ieder geval truffels binnen, welke een goed geneesmiddel tegen hoofdpijn blijkt, misschien biedt dat een uitkomst.

    Nog een negatief effect; tijdens de trip kreeg ik het erg koud, zelfs toen ik in m'n bed ging liggen met allemaal dekens over me heen. 

    De trip was vrij positief, de effecten erna (waar weinigen last van hebben) hebben voor mij te negatief uitgepakt om het ooit nog eens te proberen.

  3. Hey Gonzo,

     

    Bedankt voor je snelle antwoord.

    Het blijkt dat DMT roken zo heftig is dat je vaak achteraf nauwelijks kunt verklaren wat je is overkomen, alhoewel ik dat met Ayahuasca grotendeels ook al had. Desondanks heb ik met Ayahuasca enorm veel wijsheid opgedaan en kon ik bepaalde zaken logischer verklaren die volgens mij met het menselijk intellect normaliter niet te verklaren zijn. Om zo'n trip van DMT roken toch enigszins te kunnen bevatten, leek het me een goed idee om dat dus tijdens een Ayahuasca sessie te doen. Lijkt je dat logisch?

    Als het eenmaal zover is dan ga ik het zeker laten weten. Echter lijkt het erop dat ik de N,N-DMT en de Ayahuasca beiden zelf ga moeten prepareren, aangezien er weinig instanties zijn die deze combinatie aanbieden. Voor zover ik weet geen enkele. En doorgaans hebben dealers deze producten ook niet, en buitenom dat wil ik dit spul niet bij een dealer halen. Hiermee wil ik zeggen, het kan nog wel even duren aangezien ik mezelf graag inlees voordat ik de chemicus ga uithangen. 

  4. Hallo iedereen,

     

    Ik wil graag een keer N,N-DMT roken op het moment mijn Ayahuascatrip ongeveer op zijn hoogtepunt zit; dit om te kijken of ik in een nog hogere dimensie kan komen dan louter met Ayahuasca, welke me ontzettend veel voordelen heeft opgeleverd. Echter heb ik nog geen ervaring met DMT. 

     

    Mijn vraag is: kan deze combinatie gevaarlijk zijn? 

     

    Peace!