dmt-intellect

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over dmt-intellect

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

672 profielweergaven
 1. dmt-intellect

  DMT

  Heeft hier iemand ervaring met N,N-DMT roken met een vapocane die op een bong is geplaatst? Is dit goed te doen? En moet ik water in de bong doen?
 2. dmt-intellect

  2C-B

  @Nuffsaid Zoiets las ik ook al op internet ja, maar volgens mij (dit kan dus ook een verbeelding zijn geweest), heb ik een aantal keren water gedronken tijdens de trip. Nu zes dagen later en mijn hoofdpijn is weer behoorlijk heftig. Heb je zoveel vocht nodig tijdens een 2C-B trip dan? Ik was namelijk niet echt aan het zweten geloof ik. Als ik vijf uurtjes niks drink terwijl ik nuchter ben dan heb ik daarna ook geen week lang last van enorme hoofdpijn. Ik hoop dat het spoedig weggaat.
 3. dmt-intellect

  2C-B

  Vorige week voor het eerst 2C-B gedaan (34 mg oraal ineens). Na een uurtje begonnen de visuals, daarna drie uur pieken en daarna was het vrij snel afgelopen. Bij mij was het niet enkel kleurtjes kijken trouwens. Tijdens en na de trip heb ik enorm zitten filosoferen en had ik toegang tot wijsheid die ik zonder 2C-B nog niet had gehad. Het probleem is echter wel dat ik de dag erna lichte hoofdpijn had, maar die is in de dagen erna alleen maar toegenomen. We zijn inmiddels vijf dagen verder en ik heb nog steeds een soort stekende hoofdpijn terwijl ik bijna nooit hoofdpijn heb. En als ik het heb
 4. N,N-DMT is besteld. Pasgeleden voor het eerst Ayahuasca gemaakt, en met succes. Het zal dus geen jaar meer duren voordat ik de combi ga uitproberen.
 5. Ja, ik ga het zeker eerst eens een keer apart roken. Blijkt toch wel een straf goedje te zijn.
 6. Hey Gonzo, Bedankt voor je snelle antwoord. Het blijkt dat DMT roken zo heftig is dat je vaak achteraf nauwelijks kunt verklaren wat je is overkomen, alhoewel ik dat met Ayahuasca grotendeels ook al had. Desondanks heb ik met Ayahuasca enorm veel wijsheid opgedaan en kon ik bepaalde zaken logischer verklaren die volgens mij met het menselijk intellect normaliter niet te verklaren zijn. Om zo'n trip van DMT roken toch enigszins te kunnen bevatten, leek het me een goed idee om dat dus tijdens een Ayahuasca sessie te doen. Lijkt je dat logisch? Als het eenmaal zover is dan ga ik het zeker l
 7. Hallo iedereen, Ik wil graag een keer N,N-DMT roken op het moment mijn Ayahuascatrip ongeveer op zijn hoogtepunt zit; dit om te kijken of ik in een nog hogere dimensie kan komen dan louter met Ayahuasca, welke me ontzettend veel voordelen heeft opgeleverd. Echter heb ik nog geen ervaring met DMT. Mijn vraag is: kan deze combinatie gevaarlijk zijn? Peace!