lolsmurf

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Upvote
    lolsmurf ontving waardering van Voyager360 in Pact met oude buitenaardse beschavingen [Atlantis 15 gram]   
    Hi Voyager360,
     
    Wat je beschrijft is heel herkenbaar en ik ben eveneens altijd een eenling geweest. Mede door mijn HSP en HSS (High Sensitive Person en High Sensation Seeker) om gelijk maar even een maatschappelijk labeltje om mijn nek te hangen.
     
    Ik weet niet hoe oud je bent, maar zoals je zelf al beschrijft, het 'verlicht' zijn, dat zijn jouw eigen 'levenslessen'. De één krijgt ze nooit, sommigen op latere leeftijd en anderen heel vroeg, maar kunnen er dan niks mee. Dat de meeste jonge mensen er niks mee kunnen, komt doordat we dat soort zaken niet meegeven/krijgen vanuit/door onze opvoeding. Leeftijd heeft er niet altijd wat mee te maken, maar speelt meestal wel een grote rol. Zoiets als 'leeftijd' is vanuit de kracht van het 'zijn' compleet neutraal en is feitelijk een door mensen verzonnen noodzakelijk (winstgevend) gegeven binnen deze maatschappelijk verantwoorde maatschappij, maar dat even terzijde. Jouw gevoelens (de vraag of je meer kan zijn of meer kan doen) die je mooi omschrijft worden gevormd door je omgeving, je vrienden, je familie en natuurlijk door de maatschappij in zijn geheel of beter gezegd, het collectief denken & doen. Behoorlijk wat mensen staan er tegenwoordig niet meer bij stil waar 'hun' gedachten vandaan komen of wat ze er mee moeten/kunnen doen. Zij accepteren leven zoals het is, zoals het komt en zijn bezig met overleven, in plaats van te ontdekken en te creëren wat echt leven is of wat het kan zijn. 
     
    Ik heb bewondering voor je 20 trips.
     
    Na meer dan 7 jaar van vernieuwing, ontwikkeling en het 'zoeken' naar antwoorden heb ik mijn antwoorden gevonden en kan ik er mee aan de slag. Voor mij persoonlijk een grote overwinning, al is de 'reis' voor ieder persoon een geheel eigen beleving, zo ook de tijd waarin dat word ervaren. Niemand heeft de antwoorden voor een ander en niemand kan de keuzes maken die jij, ik, wij krijgen voorgeschoteld.
     
    Ik heb een goede vriend die regelmatig "bezoek" krijgt en hij heeft al meerdere vrij diepgaande ervaringen gehad met "wezens". Ik laat in het midden of het aliens zijn of hoog bewustzijnwezens. Ik sta daar wat nuchterder in, misschien omdat ik het (nog?) niet heb meegemaakt. Waar ik de laatste jaren ben achter gekomen is dat onze pijnappelklier, het gedeelte van onze hersenen wat dit soort 'levenslessen' en 'ontmoetingen' regelt, in grote mate vertroebelt, vergiftigt, gemanipuleerd en verkracht is en nog steeds word. Dat gebeurt al eeuwen lang en zelfs de grote van de 'klier' is niet meer wat het ooit is geweest. Wij zijn als oneindige sexuele energie wezens van een gezond maatje golfbal naar een ongezond maatje erwt gegaan. Dat noemt de mensheid dan evolutie en ontwikkeling...
     
    Met dit in het achterhoofd kan iedereen zich afvragen wie en wat we als mens en als wezens, zouden kunnen zijn als het formaat van de pijnappelklier weer z'n normale (dus gezonde) formaat zou krijgen. Ik denk dat het kan, mede door het intensief gebruik van paddenstoelen, maar zie die gedachte maar eens tot waarheid te maken.
     
    Wat ook een gegeven is, is de hoeveelheid die men tot zich neemt. Ik weet, ik ben nog een groentje op dit gebied, maar heb zo mijn onderzoek gedaan en de overgrote meerderheid van de 'gebruikers' gebruikt te weinig, net niet genoeg of simpelweg om de verkeerde redenen. Ja, het (creatief gebruik) is leuk en sommige ervaringen zijn wonderbaarlijk en spectaculair, maar als men er niks mee doet of jaren wacht voor de volgende ervaring dan begrijpt men het daadwerkelijke doel niet. 
     
    We worden overspoelt door reclames met de promotie van alcohol, energydrankjes, frisdranken en noem al dat gif maar op. Alcohol legt je hersenen letterlijk en figuurlijk plat. Het schakelt van alles uit en men ervaart dat als "prettig". Voor iemand, zoals ik, die nog nooit alcohol heeft gedronken een compleet onbegrijpelijk gegeven, tenzij je gaat kijken naar de maatschappelijke (zeer winst gevende) effecten. Dan word alles kraakhelder.
     
    De wereldwijde gemiddelde suikertoename, gedurende de laatste 5-10 jaar, is per persoon, per jaar gestegen van 5 kilo tot 65 kilo per jaar. Dit zijn slechte suikers die onder andere onze pijnappelkier slopen. Met alcohol hetzelfde verhaal. Ik "behandel" (ben schrijver en sexmentor) behoorlijk wat mannen (zowel de jonge als de wijze) met erectieproblemen. Sommigen hebben PIED (Porn induced Erectile Disorder) en anderen hebben simpelweg geen flauw idee wat sex nu daadwerkelijk inhoud Maar bij allen ligt de ware bron voor een slappe bij onwetendheid.
     
    Koppel dat alles nu eens terug naar wat paddo's en truffels doen.
     
    Wat zou er gebeuren als je kinderen, jongeren, of zelfs "ouderen" gaat leren hoe te reizen, te ontwikkelen, door middel van geestverruimende middelen in plaats van ze te leren hoe ze bier moeten drinken?
     
    Echte bruikbare wijsheid komt vanuit de natuur, altijd al zo geweest en niet vanuit mensen en al helemaal niet vanuit mensen (duffe schaapjes) die alleen maar bezig zijn met overleven. Overleven is namelijk niks, dat is het gevoel wat jij beschrijft als je het gevoel hebt dat je anderen mensen moet helpen met overleven. Alles wat er gebeurt ter wereld, goed, slecht, kwaadaardig, goedaardig, liefdevol, liefdeloos, het kwaad, het licht, alles is neutraal. Alleen ons menselijk oordeel maakt het onderscheid. Ontwikkel jouw eigen kracht en jouw energie, jouw vibratie zal werelden creëren. Alles wat wij zijn als energiewezens is gebaseerd op de energiefrequenties die we zijn, ervaren en uitzenden. Dat is de 'klik' die je hebt met mensen die je ontmoet of waar je verliefd op word of waar je sex mee wilt hebben. Wij ervaren ons leven als mensen door middel van bewustzijn frequenties. Van laag (woede, haat, jaloers, hebzucht, etc.) naar hoog (onvoorwaardelijke liefde, delen, vertrouwen, innerlijke vrede, etc.). Van diepe ellendigheid naar pure geluk(sex)zaligheid! Zonder dat bewustzijn valt er vanuit het menselijke denken niks te ervaren, maar als wij ons onderbewustzijn (wat 250.000 keer sneller werkt) leren ontwikkelen (door paddo's) kunnen wij zelf gaan bepalen wat, waar, wanneer, met wie en hoe lang (al bestaat tijd dan niet meer) wij willen ervaren. Dit in plaats van te accepteren dat het 'leven' ons overkomt of ons word opgedrongen.
     
    Neem dat gegeven mee tijdens je volgende trip en wie weet waar je terecht komt, wat je ontdekt of wie je ontdekt.
     
    Warme groet,
     
    Lolsmurf