Upendi

Members
  • Aantal bijdragen

    64
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Upendi

  1. Begrijpelijk hoor, het is bij ook niet gamen zoals ik normaal doe. Ik stort mij niet helemaal erop en ben ook niet intensief bezig..

    Ik game juist heel chill en rustig. Maar iedereen zijn ding natuurlijk ;-)

    En idd set & setting is beter, taakje voor de moderator :lol:

  2. Ik vroeg mij af hoe de bestelling heet op je afschrift van de bank..

    Mijn vader werkt bij de bank en ondanks mijn leeftijd e.d. heb ik toch liever dat hij dit niet te weten komt. Nu laat ik een vriend altijd bestellen, maar was toch benieuwd..

  3. Wellicht een rare plek om dit te posten, maar er is geen subforum. Gamed er wel eens iemand onder invloed?

    Ik zelf heb dit meerdere malen gedaan. Super sonic robot battle cars, Uncharted, Rio en Elders scroll vond ik helemaal geweldig op de PS3!

    - Uncharted genoot ik van de natuur en de vrijheid om rond te lopen, de vijanden die begonnen te schieten vond ik heel irritant, maar verrassend genoeg schoot ik ze sneller neer dan ooit te voren (ik wou er ook zo snel mogelijk vanaf)

    - Super sonic robot battle cars had fantastische levels en je kon heerlijk rondscheuren en genieten van de intense kleuren. Na 5 minuten was de tijd op en had je nog geen bal geraakt.

    -Rio bestaat uit geweldige minigames die erg leuk zijn om met twee trippende mensen te doen.

    -Elders Scroll is gewoon ronddwalen en op zoek naar avondtuur.

    Hebben jullie wel eens gegamed onder invloed?

  4. Daar heb je zeker gelijk in. Ik bedoelde meer het snelle grote geld. Zoveel mogelijk verkopen in een zo'n kort mogelijke tijd tegen een zo'n hoog mogelijke prijs. Sommige smartshops geven de truffels allemaal vreemde namen puur voor marketing. Dit zorgt voor verwarring wat de consument nou precies gekocht heeft. Om nog maar te zwijgen over de belachelijke prijzen.

    Ben het helemaal met je eens.

    Ik heb hier de eerste keer besteld toen er nog geen forum was, toen was de service al helemaal geweldig! Met dit forum erbij wordt er nog meer tijd besteed aan de klant, iets wat voor vele een meerwaarde is. Ik heb in ieder geval deze site al aan veel mensen aanbevolen!

  5. Snel werd me ook duidelijk, dat als je iets verstopt, wat voor problemen dan ook, de magic truffles vindt ze en brengt ze enorm aan het licht, bijvoorbeeld geldproblemen, vrienden en familie, die ik kennelijk heb verwaarloosd. I

    Soooo true! Ik heb precies hetzelfde gehad. Vaak doe je helaas niks eraan de dag erna.. maar het blijft toch in je hoofd zitten.

  6. Ik heb ook vrij heftige filmpjes gezien van mensen onder invloed van salvia. Zo heftig dat het soms wat onwerkelijk op mij overkwam maarja het is natuurlijk ook een zeer sterk kruid. Desalniettemin lijkt mij ook wel de moeite waard om te proberen en dit staat zeker nog op mijn ''to do list''.

    Ik ben één keer helemaal van de planeet geweest.. de andere keren heel vaag alleen toen wist ik nog wel wat ik deed.

    Salvia.. heftig spul en nooit in je eentje doen.

  7. Bedankt voor alle info! Ontzettend goed dat jullie zo transparant durven te zijn. Het is duidelijk te merken dat jullie hart voor de zaak hebben en het niet voor het grote geld doen. Respect daarvoor!

    peace

    Hart voor de zaak kan uiteindelijk leiden tot het grote geld. Ik bestel immers producten ergens waar ik goed geholpen wordt, waar de producten en service goed zijn.