Upendi

Members
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Upendi

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 30-11-1984

Profiel informatie

 • Locatie
  Breda

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Upendi

  Games

  Begrijpelijk hoor, het is bij ook niet gamen zoals ik normaal doe. Ik stort mij niet helemaal erop en ben ook niet intensief bezig.. Ik game juist heel chill en rustig. Maar iedereen zijn ding natuurlijk En idd set & setting is beter, taakje voor de moderator
 2. Dat gevoel had ik al voordat de serie begon. Ben hem toch aan het downloaden! (alleen ga hem wel nuchter kijken haha)
 3. Upendi

  Afschrift bank

  Oke duidelijk, thanks voor de printscreen!
 4. Upendi

  Afschrift bank

  Ik vroeg mij af hoe de bestelling heet op je afschrift van de bank.. Mijn vader werkt bij de bank en ondanks mijn leeftijd e.d. heb ik toch liever dat hij dit niet te weten komt. Nu laat ik een vriend altijd bestellen, maar was toch benieuwd..
 5. Upendi

  Games

  Wellicht een rare plek om dit te posten, maar er is geen subforum. Gamed er wel eens iemand onder invloed? Ik zelf heb dit meerdere malen gedaan. Super sonic robot battle cars, Uncharted, Rio en Elders scroll vond ik helemaal geweldig op de PS3! - Uncharted genoot ik van de natuur en de vrijheid om rond te lopen, de vijanden die begonnen te schieten vond ik heel irritant, maar verrassend genoeg schoot ik ze sneller neer dan ooit te voren (ik wou er ook zo snel mogelijk vanaf) - Super sonic robot battle cars had fantastische levels en je kon heerlijk rondscheuren en genieten van de intense
 6. Upendi

  Feedback

  Ik kan mijn verhalen over games nog niet kwijt.... haha! Verder goed werk! Forum ziet er goed uit!
 7. Ben het helemaal met je eens. Ik heb hier de eerste keer besteld toen er nog geen forum was, toen was de service al helemaal geweldig! Met dit forum erbij wordt er nog meer tijd besteed aan de klant, iets wat voor vele een meerwaarde is. Ik heb in ieder geval deze site al aan veel mensen aanbevolen!
 8. Ik ben een tijdje weggeweest. Denk omdat truffels mij eens in het half jaar interesseert en rondom die tijd het forum alleen raadpleeg. Deze actie komt als geroepen! Ik had al aardig wat posts en met nu nog wat erbij heb ik weer een lekkere korting! Hierdoor kan ik een vriend ook sneller overtuigen om ook mee te doen! Super actie!
 9. Ligt natuurlijk een beetje aan de tijd van het jaar.. Maar eten, drinken en telefoon vind ik altijd erg belangrijk, voor de rest vind ik alles wel prima!
 10. Oei.. zeer verleidelijk. Al zal ik deze wel bewaren tot een speciale dag
 11. Goed uitgelegd, maar toch vind ik dit aardig simpele psychologie.. ik hou ervan als ze iets dieper erop in gaan. Misschien komt het ook, omdat ik deze kijk al voor mij had en daarom niet diep genoeg gaat...
 12. Bij truffels nooit verder dan een level 3 gekomen, paddo´s level 4 en salvia level 5
 13. Zo raar is het niet. Het verschil tussen medicijn en drugs is vaak enorm klein of is er zelfs niet..
 14. Soms te vaag.. je vraagt je echt af wat het is haha
 15. Upendi

  Mijn trip

  Soooo true! Ik heb precies hetzelfde gehad. Vaak doe je helaas niks eraan de dag erna.. maar het blijft toch in je hoofd zitten.