Truththeories

Members
  • Aantal bijdragen

    178
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Truththeories

  1. Beste medetrippers,

     

    Afgelopen weekend heb ik me weer fijn de tijd genomen om eens te trippen.

    Ik heb nu 4 a 5x echt getript.

     

    De eerste keer was op een halfje Atlantis, dit kon ik eten met gemak en geen nare bijwerkingen.

    De dag erna ging ik eens proberen op een heel pakje Hollandia.

    Tevergeefs was ik de enige die ze allemaal uitkotste.

    De keer erna, heb ik bij een vriend de truffels met M&M's weggegeten.

    Dit was makkelijk te doen, alleen ik had weer die misselijkheid, en kotsneigingen.

    Dit heb ik met tegenzin moeten onderdrukken, zodra de trip insloeg, was ik de misselijkheid vrijwel vergeten.

    Afgelopen week heb ik er thee van gezet, en dit laten afkoelen, wat honing bij gedaan en een weekendje koud laten staan.

    Daarna had ik het opgedronken, en ik voelde me de HELE trip kotsmisselijk.

     

    Hoe kan dit dat ik altijd misselijk word van truffels??

    Ik ben echt radeloos..

    Enige suggesties?

     

     

    Ik denk dat het per persoon verschilt. Vrienden van mij hebben het bijvoorbeeld met LSA zaadjes, terwijl ik die zonder problemen weg kan eten. Toen ik truffels at heb ik ze eerst ook 'rauw' gegeten, en toen er even later een wat zure smaak boven kwam drijven heb ik wat limonade gedronken en daarna was het weer prima. Misschien toch nog wat andere recepten proberen?

  2. Vuurwerk/sterretjes lijkt me nou niet echt een goed idee als je aan het trippen bent, gezien de temperatuur van het 'veilige vuurwerk' (een paar honder graden kouder dan 'echt' vuurwerk, maar nog steeds ruim boven de 500) is het gevaar voor brand wel aanwezig, haha. Je vriend overhalen om 't dan toch maar ergens te gaan doen lijkt me niet de beste manier van aanpakken. Ik zou zelf gewoon een geschikt moment afwachten, desnoods wachten tot de lente/zomer. Trippen is iets waar je van wil genieten (in ieder geval ik dan, maar ik ben nogal neurotisch op dat gebied. Ik wil graag dingen tot in de puntjes geregeld hebben, terwijl ik ook mensen ken die bij wijze van spreken nu een zegeltje onder hun tong kunnen leggen), dus ik zou je aanraden om niets overhaast te doen.

  3. 'Gewoon' een psychose is niet echt een goede manier om het aan te duiden, maar goed. Ik herken dit wel van mijn 'flashbacks' na mijn LSD trip, maar ik had het meer in de zin van floaters, en dingen die weer begonnen te pulseren als ik moe was.

     

    Filosofische staten bereik ik dagelijks, al dan niet met joint. Je was dus compleet nuchter op dat moment? Had je misschien slecht geslapen?

  4. Ik heb gehoord dat je er heel erg geometrische trips van krijgt (is dat het goede woord?). Veel met vormen en dat soort dingen. Ook schijn je het in te moeten nemen met Sinaasappelsap. De enige 'ervaring' die ik heb hiermee is eigenlijk alleen afkomstig uit Fear and Loathing, en wat een man in een smartshop me vertelde. Ik weet wel dat die cactussen moeilijk duur zijn.

  5. Met 5 dagen ertussen zou het gewoon moeten lukken, zeker als je dezelfde dosis neemt. Misschien is hij dan iets minder sterk, dus misschien wat achterhouden mocht je wat sterker willen trippen. Voor zover ik weet is er geen manier om tolerantie te verminderen. We're talking synapses and neurotransmitters here, die fix je niet even zomaar (:

  6. Klinkt inderdaad als wat 'foutjes' in de setting. Gewoon zorgen dat alle 'enge' dingen opgeruimd zijn, dan zou dat gewoon moeten lukken. Ik heb op 8 gram heerlijk getript, al is het visuele gedeelte wat lager. Ik zag meer kleuren en af en toe een aparte visual (Bijvoorbeeld kraaienpoten in de lachrimpels van een vriendin). Als je het te licht vindt, en er vertrouwen in hebt, kan je natuurlijk tijdens de trip altijd nog wat gram erbij nemen.

    Waarschijnlijk is het gewoon even een wake-up call geweest, zoals ik die ook op LSA heb gehad (staat een trip report tussen de reports). Mij werd daarin even goed duidelijk gemaakt hoe je nou eigenlijk moet trippen (:

    Hoeveel tijd zat er tussen die eerste en tweede duistere trip?

  7. Lagere dosissen leiden automatisch tot minder zware trips. Ik ben zelf niet zo'n fan van heel erg diep gaan op truffels (op niets, eigenlijk. Overdaad van dingen interesseert mij niet), dus trip altijd met een gram of 8 tot 10.

    Waardoor werden je trips duister? Een lage dosis in een verkeerde omgeving kan ook verkeerd uitpakken, misschien dat je daarmee fout zat? Mentaal goed in je schoenen staan maakt naar mijn mening maar een klein verschil, op het moment dat je het kwijt bent, word je net zo hard meegesleurd in een trip als iemand die niet sterk in de schoenen staat.