Individual

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Individual

  1. Zoals beloofd, hier mijn verslag van de Atlantis truffels die ik gratis van deze website heb gekregen.

    Ik heb er een drukke periode op school opzitten, dus ik was weer helemaal vrolijk en dit leek mij een goed moment om voor de 2e keer truffels te nemen.

    Omdat ik nog niet veel ervaring heb, en op de eerste keer met 15 gram bij de inslag net iets té hard ging, besloot ik deze keer om 10 gram te nemen.

    Het was 4 uur 's middags, en ik had op een stevig ontbijt na niks meer gegeten, ik had er dus veel verwachtingen van. Helaas voelde ik er zo goed als niks van.. tevergeefs heb ik geprobeerd wat anders te gaan doen, even een rondje lopen buiten, wat wiet roken omdat dat de vorige keer goed werkte, maar helaas..

    Tot zover mijn tripreport dus :lol:

    Ik denk trouwens dat het komt omdat ze niet helemaal vers meer waren, het zakje was al niet meer helemaal vacuüm toen ik hem kreeg.

  2. Meestal vind ik de smaak wel te doen, maar er zijn momenten dat ik ook naar de M&M's grijp :) Sowieso is de combi met chocolade goed te doen, tijdje geleden een hoop gedroogde truffels vermalen en door chocolade heen geroerd. Jammer genoeg nog geen tijd gehad om ze eens goed uit te proberen :(

    Mij lijkt het juist smerig. Tijdens het spacen eet ik dan wel weer zo een hele zak leeg :lol:

  3. Ik heb het laatst ook in de yoghurt gedaan, je proeft dan zo goed als niks meer van de truffels zelf. Aanrader. Maar je moet truffels zo lang mogelijk in je mond houden toch, omdat daar de stoffen worden opgenomen. Dat is geen fijn gevoel, 3 minuten kauwen op yoghurt :lol:

  4. Top! Klonk als een leuke rustige ervaring, en aangezien je een beginner bent was je gelukkig niet begonnen aan je joint in het begin en rondom de piek van je trip. Alhoewel sommige gebruikers dit uitstekend kunnen 'handelen', kan het bij andere mensen (vooral onervaren beginners) de trip nadelig beïnvloeden.

    Dat is ook mijn ervaring, het duurde absurd lang voordat het bij mijn 1e keer begon te werken (bijna 4 uur). Ik dacht ik rook een jointje, misschien triggert dat het wat.. en toen ging het echt even een paar minuten te hard, sloeg op dat moment pas in, maar wel als een bom.

  5. Na een uurtje of twee ben in een joint gaan roken, later nog eentje. Het leuke met mdma op is dat je enorme diepe hijsen kan nemen zonder wat te voelen, dus die joint was heeel erg snel op :stoned:

    Na die eerste joint klapte het gevoel echt zwaar in. Ik weet nog dat ik zei: "ik voel me nu zo ongelofelijk fijnnnnnnn :mrgreen: "

    Mijn hele lichaam tintelde en ik voelde een mening van mdma en stonedheid. Heerlijk vond ik het.

    Stoned word je dan niet echt nee, maar die tintelingen en dat heerlijke gevoel..! :D