Scrummie

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Scrummie

  1. Mij lijkt Inception wel een goeie om op te trippen. De realiteit word daar al de gek aan gestoken door alle special effects, lijkt me dat dit tijdens een trip erg apart over kan komen ;)

  2. Hoor het vaker, dat drugs (welke dan ook) bepaalde persoonlijkheidtrekjes aanpast. Ik ben nu aan het lezen in het boek Steve Jobs, en de beste man was vroeger ook een fan van LSD bijvoorbeeld. Hij zegt in feite dat LSD nemen 1 van de meest belangrijke dingen in zijn leven was geweest. Zonder LSD geen Apple? :D

  3. Wil heel graag eens DMT proberen, vooral het 'andere dimensie' verhaal spreekt me heel erg aan en dat komt o.a. weer weg bij interesse voor alles wat buitenaards is. Ik denk ECHT dat DMT, mede door de achtergrond, een sleutel naar een andere wereld is, een wereld van verlichting, van liefde, van bewustzijn. Het idee is in ieder geval prachtig en ga het zeker ook eens uitproberen :).

  4. Zelf alleen ervaring met 'thuis'. Pillen en 2CB. 2CB was thuis wel grappig. Weinig geld en geen behang op de muur, en dus allemaal van die lijm vlekken op de muren. Toen de 2CB erin kickte gingen die helemaal draaien en vreemd doen. Geweldig :)

  5. Hier ook ervaring met muziek maken op de Mac? Ik krijg binnenkort weer een goeie Mac, een Air en wil graag een poging doen met wat simpele muziek te maken. Ik denk eerst met Garageband (al voelt dat heerlijk fout, zoals ik vroeger met Magix zat te prutsen) en later, als het me een beetje lukt verder uitbouwen naar 'grotere' doelen ;-).