DR33G

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door DR33G

  1. De actieve stoffen in paddo's en truffels kunnen niet zo goed tegen hitte, dus het lijkt me inderdaad het slimste om ze pas op het laatst toe te voegen. De dosering veranderd niet, maar let er wel op dat je, als je 1 dosering toevoegt aan b.v. een liter soep, je ook die hele liter weg moet werken.

    bedankt voor de tip. Dat van de liter had ik ook al begrepen. daarom leek het mij ook makkelijker om ze na het opwarmen pas toe te voegen.

  2. De naam zegt het eigenlijk al. Heeft iemand een recept om paddo's of truffel door bv champignon soep te doen? Kan ik ze er beter meteen in doen bij het opwarmen van de soep? of pas als de soep warm is? zit er ook verschil in de dosering? of gewoon de gebruikelijke dosis?

    Mij lijkt om de smaak zo lekker mogelijk te houden de paddo's of truffels pas in de soep te doen als de soep warm is.

  3. mij maakt het nooit veel uit of er zang in zit of niet. ik vind het vooral belangrijk dat er een lekkere lage basslijn in zit waar je lekker in op gaat. maar mijn favo met zang is toch wel this world van selah seu.

  4. mijn voorkeur tijdens het trippen gaat toch uit naar animatie films. finding nemo blijft het goed doen. verder kijk ik ook altijd graag naar alice in wonderland, avatar of de bbc earth, oceans of life natuur films oid. inception is wel leuk om te zien tijdens het trippen maar vond hem toch iets te moeilijk en te veel agressie.