DR33G

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DR33G geplaatst

  1. bedankt voor de tip. Dat van de liter had ik ook al begrepen. daarom leek het mij ook makkelijker om ze na het opwarmen pas toe te voegen.
  2. DR33G

    Thuiskweek

    ik heb sinds een week een mexican paddo grow kitje staan. het is de eerste keer dus hopelijk word het wat. Zo niet pech gehad het leek me gewoon leuk mijn eigen paddo's te kweken.
  3. Ik heb 2 playlisten die beide op staan. 1 met een stuk of 15 visuals die speel ik zonder geluid. De 2de staat voor zoon 5 uur muziek op en daar plant ik al mijn space muziek in. ik gebuik ook altijd 2 schermen. tv voor de visuals en laptop voor de muziek die ik van youtube heb gedownload en op fullscreen afspeel.
  4. Ik heb het liefste en meestal wel dubstep op staan. Meestal is dit toch wel liquid of chilled dubstep op staan. De cd play the B side van moby doet het ook altijd goed. vooral porcelain is chill. verder luister ik ook veel van MT eden of shpongle. Ik mag natuurlijk adam in chains van billy idol (de lange versie) ook niet vergeten.
  5. DR33G

    Mijn meest recente setting

    Ik leg ook altijd vanalles klaar. Tijdens het trippen kom ik er toch vaak achter dat ik zin het om dingen te doen die ik niet heb klaar gelegt. Kleurplaten heb ik nog nooit aan gedacht maar ga dit zeker proberen. Lijkt me leuk.
  6. DR33G

    Hoe vaak trip jij?

    de laatste 3 maanden eigenlijk te vaak elk weekend wel iets. ik wil dit toch wel graag terug brengen naar 1 of 2x per maand. jointjes roken was wel dagelijks maar dat is sinds deze week alleen nog in het weekend .
  7. ik ben er nog niet helemaal uit. vind 2c-b en lsd nu toch wel het gaafte maar welke van de 2 weet ik niet. de salvia staat bij mij onderaan, dat vond ik wel een hele heftige trip. ik wil het binnenkort nog eens proberen misschien staat hij dan wel hoger.
  8. Mijn iphone. Hij staat ram vol met muziek en leuke apps. De oplader is ook altijd wel handig. Die glowsticks lijk mij ook wel gaaf dat moet ik eens onthouden. owja mijn lekker zachte kussentjes mag ik ook niet vergeten. ik moet mijn living colors ook niet vergeten.
  9. ik ben pas het laatste half jaar aan het experimenteren. hiervoor heb ik alleen tabak, hasj en wiet gerookt, alcohol en caffeine gedronken:P. het lijstje: nicotine alcohol caffeine hasj wiet 2c-b lsd amt mxe paddo's mdma camfetamine am-2201 haze insence salvia n2o etizolam dat was het wel denk ik.
  10. De naam zegt het eigenlijk al. Heeft iemand een recept om paddo's of truffel door bv champignon soep te doen? Kan ik ze er beter meteen in doen bij het opwarmen van de soep? of pas als de soep warm is? zit er ook verschil in de dosering? of gewoon de gebruikelijke dosis? Mij lijkt om de smaak zo lekker mogelijk te houden de paddo's of truffels pas in de soep te doen als de soep warm is.
  11. DR33G

    Wel of geen zang?

    mij maakt het nooit veel uit of er zang in zit of niet. ik vind het vooral belangrijk dat er een lekkere lage basslijn in zit waar je lekker in op gaat. maar mijn favo met zang is toch wel this world van selah seu.
  12. DR33G

    tripfilms

    mijn voorkeur tijdens het trippen gaat toch uit naar animatie films. finding nemo blijft het goed doen. verder kijk ik ook altijd graag naar alice in wonderland, avatar of de bbc earth, oceans of life natuur films oid. inception is wel leuk om te zien tijdens het trippen maar vond hem toch iets te moeilijk en te veel agressie.