Recommended Posts

Zoals jullie weten experimenteer ik zo nu en dan met de wat minder bekende 'research chemicals.' En zo nu en dan is het wel de moeite waard om er een stukje aan te wijden. Ga het nu nog beknopt houden: aMT- is denk ik m'en nieuwe favoriete drug geworden. Althans, ze scoort hoog in m'en top 10. aMT heeft verschrikkelijk grote potentie al in kleine hoeveelheden. 30mg is voor een 'average' ervaring meer dan voldoende. Dit heb ik de eerste trip aangehouden en dat was inderdaad al behoorlijk indrukwekkend. De tweede keer- enkele weken daarna- heb ik 40mg genomen en nog eens 30mg na een uur of twee toen het aan pieken was.

 

Het effect van aMT.? Tsja... het heeft van alles een beetje wat. De stimulerende kracht van goeie speed met een vleugje MDMA en af en toe golft er ook psychedelische shit gedurende de trip. Een trip die bijzonder lang duurt... Op internet geeft men voorzichtig aan 12-14 uren werking (comedown niet meegeteld). Echter, toen ik mijn laatste trip na 2 uur verlengde met nog eens 30mg heeft de hele ervaring uiteindelijk een volle 24 uur geduurd. Waarvan meer dan de helft op piek niveau.

70mg is wel een zeer heftige ervaring geworden. Daar waar 30mg nog enigzins stuurbaar was .... ging 70mg gepaard met echt 'wegvallen in een soort droomwereld.' Bij vlagen... en wanneer ik ontwaakte uit die droom zat ik nog volop in de trip zelf. Dit is zeker geen goedje voor de beginnende psychonaut. Maar voor de gevorderde die af en toe zijn/haar grenzen wil verleggen is dit misschien wel 1 van de meest interessante psycho-actieve drugs op dit moment.

 

Mocht iemand er meer over willen weten? Stel gerust vragen.!

 

Volgende keer ga ik proberen een uitgebreid tripreport bij te houden :-o

 

https://www.erowid.org/library/books_online/tihkal/tihkal48.shtml

http://www.reddit.com/r/Drugs/comments/2bj9tj/amt_the_underrated_wonder_drug/

http://www.reddit.com/r/aMT

http://wiki.tripsit.me/wiki/AMT

 

https://www.youtube.com/watch?v=W8Cfw83hSBY

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden