Laura

Members
  • Aantal bijdragen

    64
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Laura

  1. Je doet het wanneer je het nodig hebt of gewoon wanneer je er zin in hebt.

    Vanavond is het zo ver..... 2 jaar geleden hebben we getript tijdens de finale van het songfestival. En dat is vanavond weer ;-)

    Tv aan en kijken. We hebben erg gelachen toen! Zetten de laptop klaar zodat we ook direct over kunnen schakelen naar onze favoriete trip video.

    https://m.youtube.com/watch?v=PnXqw943Quk

    Ook wil ik dit keer weer wat dingen gaan opschrijven. Omdat je toch wel eens wat vergeet. Heb op het moment wel wat zeurende hoofdpijn dus hoop dat dat nog weggaat.....

    Uiteraard volgt er binnenkort een tripreport :-)

  2. Met plezier gelezen! Herken het "uitstellen" van trippen. Het voelt niet altijd goed om te doen. Wij deden het altijd met plezier totdat we het samen met een vriend gingen doen. Hij ging niet zo goed en door zn gedrag uiteindelijk 112 moeten bellen. Daarna niet meer getript. Wel weer truffels in huis nu, nog gewonnen met een report. Bijna een jaar geleden nu dat we getript hebben, zitten er dus weer over te denken. Laatst wel 2cb gedaan en dit beviel me ook goed. Niet de zware gedachtes van truffels, wel de visuals.

    Het begin van truffels is bij mij altijd zwaar, misselijk en wat angstig, bang dat het mis gaat

    Wat ik grappig vind: van 2cb was ik net zo misselijk als van de truffels. Ligt dus niet zozeer aan de truffels ;)

    Prachtige inzichten heb jij zeg. Hopelijk durf ik mezelf ook helemaal open te stellen want merk toch wel vaak dat ik mezelf (onbewust) verzet. Hier heb ik nog niet direct een oplossing voor..

  3. kan niet wachten tot dat me paddo's klaar zijn :-)

     

    Jij gaat voor de paddo's trouwens? Dat heb ik nog nooit geprobeerd.

     

    Haha mijn 2e post ging ook niet over dat xD haha,

    verwarring dus ghehe

     

    Het zijn mooie ervaringen en de ene keer zit je dieper in de trip als de andere keer. Kan me nu al weer verheugen op de volgende keer!

  4. Wie? Mijn vriend en ik

    Soort truffel: atlantis

    Hoeveelheid: 15 gram

    Setting: thuis op de bank

    Het was weer tijd om te truffelen. Er moesten savonds nog wat boodschappen gedaan worden door m'n vriend en ik heb ondertussen de truffels voorbereid. Omdat ik iedere keer zo misselijk wordt en honger heb nadat ik truffels heb gegeten besloot ik het dit keer door een zakje cup a soup te doen. Champigonne creme soep. Heb de truffels in kleine stukjes gesneden en 10 minuten in de soep laten trekken. De stukjes heb ik gewoon erbij opgegeten. Deze manier is mij zeer goed bevallen! Geen zure nasmaak,niet vies en het belangrijkste: veel minder misselijk!

    Na het eten van de soep dacht ik dat ik nog wel tijd had om de laptop op de tv en de surround set aan te sluiten en alvast muziek op te zetten. Het aansluiten ging nog prima maar direct daarna begon de trip al. Ik kon niet meer lezen, het leek wel Chinees! Het sloeg echt in als een bom en dat had ik niet verwacht. Vriendlief merkte op de moment nog niets dus kon hij muziek zoeken.

    Al snel kon ik niet meer helder denken, de visuals waren enorm sterk, alles was anders. De kamer was compleet veranderd. Ik wilde graag een filmpje opzetten en moest zoeken op youtube. Ik kon het alleen nergens vinden en dat frustreerde me enorm. De muis schoot alle kanten op, het liep allemaal in elkaar over en ik kon niet meer lezen. Uiteindelijk door middel van plaatjes kijken het juiste filmpje gevonden.

    Ik heb een tijdje onder de dekens gelegen en de muziek zorgde voor een erg aangename trip. Ik leek ergens in een kamer te zijn met allemaal gangen. Ik probeerde steeds om het hoekje te kijken maar dat lukte niet. Toen er een heel mooi nummer voorbij kwam zat ik in een soort kerk en voelde ik me heel gelukkig. Er vlogen vlinders en het licht was erg aangenaam, vredig. Een fantastisch gevoel die ik graag vast wilde houden maar na dat nummer kon ik niet meer terug komen....

    Op de bank voelde ik m'n darmen tekeer gaan, ieder plopje voelde ik, heel apart. Toen beseft ik ook dat ik naar de wc moest. Ik had alleen geen idee hoe ik daar moest komen. Uiteindelijk net op tijd en toen ik eenmaal zat begon ik te twijfelen over het nut van de wc. Zat ik wel echt op de wc? Ik wist niet meer wat ik er deed..... Ik vroeg me ook af of ik mn plas nog wel zou kunnen ophouden als ik eenmaal van de wc af zou zijn. Toen ik m'n broek omhoog wilde doen begon ik me af te vragen waarom ik eigenlijk kleding aan had, wat was het nut hiervan, hoe krijg je een broek vast? Uiteindelijk met losse broek weer op de bank gaan liggen. En op de bank snapte ik het hele leven niet meer. Wat zou ik normaal rond die tijd doen? Wanneer slapen mensen? Hoe laat is het? Kreeg maar niet helder wat de tijd was, snapte de tijd niet, de klok liep achterstevoren. Het was allemaal een groot mysterie.... Ook heb ik veel nagedacht over het leven, over de mens. Zijn we machines? Worden we ergens door aangestuurd?

    Toen ik erachter kwam dat ik m'n chillkleding nog niet aan had ben ik naar boven gegaan en heb ik m'n keren uitgedaan. Maar ik kon mn shirt niet vinden, dus heb wel een half uur zonder shirt alles afgezocht. De wasmanden wel 10 keer bijlangs, rondjes door het huis maar kon hem niet vinden. Uiteindelijk maar een ander shirt uit de kast getrokken.

    Weer lekker op de bank gaan liggen. Mijn vriend is tegen me aan gaan liggen en zo hebben we een hele tijd genoten van elkaars energie.

    Wat me dit keer opviel is dat ik het gevoel had alsof er iemand bovenop me zat, en dat er handen om mijn keel waren geklemd. Een benauwd verstikkend gevoel. Geen idee waar dit nu weer vandaan kwam.

    Al met al een zeer fijne trip!

    Sorry als het een beetje warrig overkomt maar heb op het moment geen laptop dus alles moet via mijn mobiel...

  5. Gaan jullie gelijk 15 gram pp doen? Met die dosis ga je namelijk gelijk erg diep en weet niet of dat zo verstandig is voor een eerste keer. Mdma, speed of xtc is toch wel echt iets anders....

    Tips om trip mooier te maken: Glowsticks halen en die verspreiden door de kamer, hal naar de wc, op dr grond in de wc. Dan hoef je niet steeds de felle verlichting aan te doen. Zorg voor wat lekker fruit, wat al klaar staat want tijdens je trip heb je vaak geen zin om iets klaar te maken. Of je weet niet hoe het moet..... Bakje snoep op tafel, drinken bijdehand....

    dit filmpje vind ik altijd leuk als ik trip...

    Zorg dat het opgeruimd is als je gaat trippen. Je kan je anders erg gaan storen aan de rommel...

    Kaarsjes aan, ledverlichting, alles wat sfeer maakt....

  6. Ik heb hier eigenlijk ook altijd last van.... En ik weet dat het je trip erg kan beïnvloeden. Ik krijg de laatste tijd ook nog eens enorme honger tijdens het trippen en eten helpt dan niet.... Ik lees hier dus even mee, misschien komen er nog fantastische tips op je vraag!

  7. We hebben vaak niet de mogelijkheid om lang buiten te zijn ivm verplichtingen thuis ;)

    Snel even een rondje door het park is dus de enigste optie. Anders had ik me waarschijnlijk wel fijner gevoelt en zouden we ook andere plekken uit gaan zoeken om te trippen. Maar moeteN dus dichtbij huis blijven. Ook het idee dat buren me kunnen zien lopen werkt niet echt mee...

  8. ps. Al eens geprobeerd om een jointje te roken onder de trip?(niet te sterk natuurlijk). Voor mij kalmeert dat mijn gedachten heel erg en helpt me een beetje dingen op een rijtje te zetten. Visuals worden echter wel wat intenser dus pas op

    Wel aan het eind van een trip. Niet tijdens de trip....

    Heb net weer een reportje gedropt. Nog 1 te gaan en dan zijn alle tripjes weer vast gelegd. Gaat alleen beetje moeilijk, laptop is kapot en via de telefoon werkt het toch niet zo lekker haha