Ontherocks

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Ontherocks

    What's next?

    De sterkte van de truffels is een gemiddelde. Het kan per persoon verschillen. Het beste kun je gewoon verschillende truffels proberen met dezelfde setting en je gesteldheid dus of je genoeg geslapen hebt en dergelijk. Maar steeds na minimaal 2.weken pauze ertussen beste is 4 weken of langer maar dan wel steeds 2 of 4.weken. De setting is crusiaal hoe de trip gaat. Van een lichte ruimte naar ineens naar een heel donkere ruimte kan je trip al veranderen. Op deze manier heb ik het ook gedaan. Bij mij werkte (sterkere) soort minder goed dan een die iets zwakker was. Succes en veel lol!
  2. Oja en zorg voor een goede setting en vooral moet hij lekker in zijn vel zitten en geen stres hebben of iets dergelijks. Gewoon muziek luisteren of tv kijken na inname niet gaan afwachten wanneer voel ik iets. Maar vooral in een voor hem relaxe ruimte en met veel licht in de. Zie badtrip
  3. 4 weken na de laatste keer. Minimaal 8 uur niks eten. En in zijn geval een lemon tek proberen met een volle portie mushrocks. Na een half uur 98% puur chocolade van ongeveer 200gr. Eten. Verder niets eten drinken mag wel maar drink dan water om het weg te spoelen niet te veel. Als ie dan nog niks voelt zou ik geen truffels meer gebruiken zonde geld want waarschijnlijk breekt zijn lichaam de werkzaame stof te snel af. !!!!!!!!!!!!!!!! Voordat hij dat doet even info zoeken over de lemon tek en over puur chocolade i.v.m. maioremmers!!!! En de risico's hiervan!!!!!!
  4. Goede actie!!! Zo gaan hopelijk meer lezers hun tripervaringen delen. Met eventueel handige tips voor de beginnende psygonauten.
  5. Hoi kwa muziek trip ik graag op trance. Probeer eens de app real trance. En dan The future sound of egypte vol3 cd 1 en 2. Om perfect te trippen met muziek zou ik oordopjes of een hoofdtelefoon gebruiken je wordt dan niet afgeleid door andere geluiden. Als je alleen tript het beste in een fel belichte ruimte. Tip voor het trippen geef jezelf helmaal over aan de truffel! Probeer eens muschrocks. Ik krijg door deze goede closed eye visuals. Neem 1 hele portie en kauwen maar dat werkt het beste en wegdrinken met water geen suiker houdende dranken. En om echt goed te trippen een ' lemon tek