Gonzo

Moderators
 • Aantal bijdragen

  727
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Gonzo

 • Rang
  Beheerder
 • Verjaardag 09-07-1980

Profile Information

 • Geslacht
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gonzo

  succesvolle trip

  Heb je al een keer truffels gewoon "rauw" geprobeerd? Met thee zetten is op zich niets mis, maar het is wel een extra factor waar wat mis kan gaan. Het kan natuurlijk zijn dat je idd minder gevoelig bent voor psilocybine, maar het is beter eerst andere factoren uit te sluiten voordat je voor een stevigere dosis gaat. Helemaal als die dan ineens wel hard inslaat en je onverwachts in het diepe gooit.
 2. Gonzo

  Vraag over Hydra truffels (over +-4 uur)

  Haha. En, hoe is het je verder vergaan?
 3. Gonzo

  Vraag over Hydra truffels (over +-4 uur)

  Top! Kauwen blijft idd het beste in mijn beleving, dan weet je zeker dat er niks fout gaat. Beetje mwoah qua smaak maar dat is het waard Veel plezier man!
 4. Gonzo

  Vraag over Hydra truffels (over +-4 uur)

  Hoi! 4 uur na een kleine portie eten gaan trippen moet geen probleem zijn, of de microdoseringen 1P-LSD invloed gaan hebben durf ik niet te zeggen maar ik vermoed dat dat ook wel mee gaat vallen. Persoonlijk ben ik ontzettend van ambient/ psy qua muziek. Dit is zo'n beetje m'n go-to mix, bijna 4 uur aan van alles en nog wat; https://soundcloud.com/psy-is-in-my-mind/psy-is-in-my-mind-lost-in-ambient-sounds Verder wat geurkaarsjes, gekleurde lampen en uiteraard glowsticks (al ligt dat natuurlijk weer aan het soort trip dat je wil hebben, als je binnen in je hoofd gaat trippen heb je weinig visuele pracht nodig) Thee op die manier moet goed gaan, mocht de trip toch wat lauw zijn dan kun je altijd de overgebleven truffel-drab nemen om zeker te weten dat daar geen psilocybine etc in is achtergebleven. En idd, gebruik niet al te warm water, dat kan de werkzame stoffen afbreken. Voor je trip volgende week zal deze trip geen invloed hebben, na een week is de tolerantie wel verdwenen.
 5. Gonzo

  Mexicana truffels of Atlantis voor de eerste keer

  Hoi! Truffels kunnen op zich wel een paar dagen in de warmte overleven (tenzij ze echt in de volle zon hebben gelegen), maar daar gaat de houdbaarheid over het algemeen wel van achteruit. Het ligt er dus een beetje aan hoe lang het is geleden. Als truffels richting hun einde gaan zijn zie je vaak wat lucht en water in het zakje verschijnen. Mexicana's geven een vrij lichter trip, vergelijkbaar met ontzettend stoned zijn. De Atlantis is een flink stuk sterker, dus als je op zoek bent naar een zachte trip kun je hiervan beter een lagere dosering nemen (denk aan 1/4 tot 1/3 om een vergelijkbaar effect als de Mexicana te krijgen).
 6. Gonzo

  Water in de binnenkant van kweekzak paddo's

  De droog:nat verhouding is bij paddo's rond de 1:10 dus ik zou zeggen dat ie bij de 5 gram idd wel zo'n beetje droog zou moeten zijn. Maar als je ze nog zonder "geknisper" kan buigen dan zijn ze idd nog niet droog genoeg. Je zou er nog even een ventilator op kunnen zetten, die luchtverplaatsing helpt echt goed bij het drogen.
 7. Gonzo

  Water in de binnenkant van kweekzak paddo's

  Nice! 50 gram is een flinke jongen idd, die knalt je ongetwijfeld naar de maan en terug.
 8. Gonzo

  Water in de binnenkant van kweekzak paddo's

  Nice! Nee hoor, het ziet er misschien wat minder smakelijk uit maar sporen op de paddenstoelen of op de kit zelf zijn verder helemaal geen probleem. Wat dat betreft kun je de paddenstoelen het beste plukken op het moment dat het hoedje opengaat en het vliesje daaronder scheurt.
 9. Gonzo

  Water in de binnenkant van kweekzak paddo's

  Een paar druppeltjes is niet zo'n probleem, maar te vochtig is idd niet goed. Dan kun je het beste de zak aan de bovenkant openzetten zodat de luchtvochtigheid wat naar beneden gaat. Hoeveel water spuit je in de zak en hoe vaak? Want als het water nu al tot aan de helft van de growkit staat klinkt het als een tikkeltje teveel.
 10. Gonzo

  Water in de binnenkant van kweekzak paddo's

  Een laagje water in de kweekzak zelf is niet zo'n probleem, dat krijg je vaker als er wat condensdruppels langs de binnenkant van de zak naar beneden lopen. Er zijn zelfs methodes die adviseren om een laagje water in de zak te doen om de luchtvochtigheid hoog te houden. Het kan dus geen kwaad, maar ik zou het er wel uithalen na je eerste oogst, want je wilt idd niet dat er bacteriƫn of schimmels in het water terechtkomen. Zo'n vliegennet of b.v. een zeef is inderdaad handig bij het drogen voor luchtstroom, je kunt de stam van de wat dikkere paddenstoelen eventueel doorsnijden zodat ze wat sneller drogen. Met zo'n net/ zeef hoef je ze eigenlijk niet meer te draaien al is het wel handig ze af en toe te husselen want ze willen door het drogen wel eens aan elkaar gaan plakken. Je zou eventueel nog een ventilatortje op de paddenstoelen kunnen richten, door de extra luchtstroom drogen ze een stuk sneller.
 11. Gonzo

  Eerste keer Atlantis dosis

  Het ligt er een beetje aan, er zijn genoeg mensen die gewoon meteen voor 15 gram gaan en dat is op zich goed te doen. Als er een twijfelaar tussen zit kan ie eventueel beginnen met een wat lichtere dosering om te kijken of het gevoel 'm bevalt, achteraf kun je altijd nog wat bijnemen. Zeker met 5 beginners is het wel handig om er een nuchter iemand bij te hebben, niet eens voor als er wat echt fout gaat maar vooral om onverwachte situaties te fixen en mocht er wat gebeuren om de boel een beetje relaxt te houden, je beoordelingsvermogen wordt nogal "anders" tijdens het trippen.
 12. Heb je de soep met truffels en al opgegeten? Dan de trek-tijd (:D) weinig uit omdat je toch alles binnen krijgt. Je kunt gewoon een wat hogere dosis Mexicana's nemen maar dat blijft een vrij milde soort. Dan kun je inderdaad beter voor b.v. de Tampanensis of Atlantis gaan en daar de helft van nemen, dan kun je 2x trippen voor de prijs van 1. Je hebt dan een wat sterkere trip maar nog niet helemaal van de wereld/ ego-death.
 13. Gonzo

  1ste keer truffels voor vrienden

  Keihard te laat, hoe is het gegaan? Op zich is ze 15 gram geven niet zo'n probleem lijkt me, als ze iig meteen flink aan de gang willen Als ik zelf meetrip merk ik altijd dat het vrij goed lukt om even "helder" te worden als er wat aan de hand is.
 14. Gonzo

  Eerste keer trippen, dosering?

  Als je het graag op safe wilt spelen dan is 8 gram Mexicana natuurlijk geen slecht plan, de Mexicana is sowieso een milde soort en op 8 gram zul je geen hele sterke trip krijgen. Maar zo kun je wel relaxt wennen aan het gevoel, een hogere dosering kan altijd een volgende keer nog. Truffels komen meestal per 15 gram, dus je hebt ook nog wat truffels achter de hand mocht je trip op gang komen en je nog een extra zetje willen.
 15. Gonzo

  Sterkste truffel soort ?

  Hier is de Hollandia nog steeds de go-to soort wat betreft sterkte, nog niks sterkers gevonden. Meestal wel wat meer dan 15 gram, voor wat extra *kick*