Gonzo

Moderators
 • Aantal bijdragen

  738
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gonzo

 • Rang
  Beheerder
 • Verjaardag 09-07-1980

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi! Voor zover ik weet zijn de microdoseringsverpakkingen inmiddels aangepast, al weet ik niet welke versie jij hebt ontvangen. De 1e versie was innovatief, maar sowieso vrij onhandig omdat het vacuum meteen van alle 6 doseringen was als de verpakking werd geopend. Versie 2 had een scheiding waardoor de doseringen per 3 vacuum waren, maar de laatste versie heeft doseringen die écht los van elkaar vacuum zijn gemaakt, zodat je geen gedoe meer hebt met overgebleven doseringen die snel bederven. Dus, ik zou sowieso even contact opnemen met de shop waar je de microdosering verpakking vandaan
 2. Gonzo

  Eerste trip op Fantasia

  Als je twijfelt of wel zin hebt in een flinke trip is het idd niet verkeerd om met een kleinere dosering te beginnen. Wachten totdat het inkickt (na 45 - 60 minuten), daarna kun je alsnog wat bijnemen. De totale sterkte is dan wel wat minder dan wanneer je alles ineens inneemt, maar het is wel een goede manier om niet meteen compleet in het diepe te springen.
 3. Een week is idd vrij lang, maar door de vacuüm verpakking kunnen ze best wat hebben. Het scheelt ook dat de temperatuur de laatste tijd niet zo ontzettend hoog is geweest. Sowieso is het totaal niet erg dat je ze gegeten hebt, zo snel bederven de truffels niet. Als je ze vanaf nu gewoon in de koelkast bewaard is er waarschijnlijk niets aan de hand. Heb je al wat gemerkt qua effecten? (Al is dat wat lastiger direct vast te stellen bij een microdosering)
 4. Gonzo

  Alles over microdoseren

  Hoi! Waar zie je dat staan? In theorie kan het, maar het is beter truffels zonder verwarming te drogen. Gewoon op een velletje keukenpapier leggen, grote stukjes doormidden breken en de truffels zijn binnen een paar dagen droog. Eventueel kun je er nog een ventilator op zetten om ze met wat lucht sneller droog te blazen.
 5. Gonzo

  de n8wachT

  Haha, hear hear!
 6. Hey! Je hebt de microdosering gebruikt? De effecten daarvan zijn inderdaad heel subtiel en vaak niet merkbaar totdat je er bij stilstaat. Het kan even duren voordat je écht wat merkt, dus vooral doorgaan
 7. Hier pas een paar weken bezig met serieus microdoseren en een vast schema. Daarvoor wel een paar pogingen gewaagd, maar dat ging de mist in omdat truffels uit hun verpakking indrogen; Vrolijk 1 gram afgewogen, maar als truffels vocht verliezen worden ze lichter terwijl hun potentie hetzelfde blijft. Dus toen zat ik half trippend op de bank Daarom is die microdosering ideaal, het boeit niet of ze vocht verliezen, ze zijn al afgewogen. Wat ik vooral raar vind; als ik "normaal" heb getript voel ik me de dag erna ook wel lekkerder, maar toch niet helemaal hetzelfde als bij een microdos
 8. Gonzo

  Alles over microdoseren

  Haha, ja, dat klopt helemaal, dag 1 wel innemen, dag 2 en 3 niet. Bij dag 4 begin je gewoon weer opnieuw.
 9. Dat is goed om te horen! Ik had in het begin inderdaad hetzelfde idee, dat het inderdaad ook een placebo effect kon zijn. Aan de ene kant zou dat niet eens erg zijn, als het werkt, werkt het maar raak toch steeds meer overtuigd dat het écht werkt. Al zou het natuurlijk ook wel een leuk experiment zijn de magische truffels een keertje te vervangen door gemalen noten ofzo. Dan nog even iemand vinden die de echte en neppe dosering door elkaar husselt voor een blinde test en zien wat er gebeurd.
 10. Gonzo

  Alles over microdoseren

  Vooralsnog zijn ze voor € 4,95 beschikbaar. Een beetje kauwen kan helpen, maar op een lege maag kun je het ook zonder problemen met smoothie en al opdrinken. (Of door de yoghurt, in thee etc) Kauwen mag, maar hoeft niet perse. Je kunt ze ergens in verwerken als je wilt, thee of soep (maar de truffels pas achteraf toevoegen, niet meekoken) of bijvoorbeeld door de yoghurt of wat dan ook. Maar gewoon kan natuurlijk ook gewoon.
 11. Gonzo

  Salvia divinorum

  Dat klinkt als een relaxte ervaring! Hier alweer een hele tijd geleden voor het laast salvia gebruikt. Ik weet niet wat het is, het smaakt naar mijn idee naar verbrandde autobanden en het voelde alsof m'n lichaam een soort Rubiks kubus werd die alle kanten op draaide terwijl er allerlei herinneringen uit m'n jeugd voorbij kwamen. Het was best ongecontroleerd, anders dan wat ik gewend was van o.a. paddo's of truffels, daarom is het nooit echt op m'n favorieten-lijstje terecht gekomen. Heb je ook andere geestverruimende middelen gebruikt? En hoe zie jij salvia binnen het "scala".
 12. Gonzo

  succesvolle trip

  Heb je al een keer truffels gewoon "rauw" geprobeerd? Met thee zetten is op zich niets mis, maar het is wel een extra factor waar wat mis kan gaan. Het kan natuurlijk zijn dat je idd minder gevoelig bent voor psilocybine, maar het is beter eerst andere factoren uit te sluiten voordat je voor een stevigere dosis gaat. Helemaal als die dan ineens wel hard inslaat en je onverwachts in het diepe gooit.
 13. Haha. En, hoe is het je verder vergaan?
 14. Top! Kauwen blijft idd het beste in mijn beleving, dan weet je zeker dat er niks fout gaat. Beetje mwoah qua smaak maar dat is het waard Veel plezier man!
 15. Hoi! 4 uur na een kleine portie eten gaan trippen moet geen probleem zijn, of de microdoseringen 1P-LSD invloed gaan hebben durf ik niet te zeggen maar ik vermoed dat dat ook wel mee gaat vallen. Persoonlijk ben ik ontzettend van ambient/ psy qua muziek. Dit is zo'n beetje m'n go-to mix, bijna 4 uur aan van alles en nog wat; https://soundcloud.com/psy-is-in-my-mind/psy-is-in-my-mind-lost-in-ambient-sounds Verder wat geurkaarsjes, gekleurde lampen en uiteraard glowsticks (al ligt dat natuurlijk weer aan het soort trip dat je wil hebben, als je binnen in je hoofd gaat trippen heb j