Ik heb vandaag een trip gepland met de Hollandia truffel.
Ik heb deze truffel ongeveer 2 maanden in de vriezer gehad (in de seal). Gisteren is hij zo'n 8 uur uit de vriezer geweest en heb hem vervolgens in de koelkast gedaan. De truffel is verkleurd van wittig naar bruinig en is een beetje zompig geworden, alsof hij nat is. De truffel is tot en met deze maand houdbaar.
Werkt de truffel nog met de dezelfde potentie?
Normale Hollandia truffel:
Hollandia truffel die in de vriezer heeft gezeten:
Allebei naast elkaar:
Hoop dat de foto's wat duidelijkheid kunnen bieden.
Vraag
ThijsWTF 4
Hallo medemensen,
Ik heb vandaag een trip gepland met de Hollandia truffel.
Ik heb deze truffel ongeveer 2 maanden in de vriezer gehad (in de seal). Gisteren is hij zo'n 8 uur uit de vriezer geweest en heb hem vervolgens in de koelkast gedaan. De truffel is verkleurd van wittig naar bruinig en is een beetje zompig geworden, alsof hij nat is. De truffel is tot en met deze maand houdbaar.
Werkt de truffel nog met de dezelfde potentie?
Normale Hollandia truffel:
Hollandia truffel die in de vriezer heeft gezeten:
Allebei naast elkaar:
Hoop dat de foto's wat duidelijkheid kunnen bieden.
Link naar bericht
Deel via andere websites
5 antwoorden op deze vraag
Recommended Posts
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden