Gonzo

Daft Punk maakt zeldzaam tv-optreden

Recommended Posts

bgjt2eVl.jpg

De heren van Daft Punk zullen maandag op tv te zien zijn in ‘The Colbert Report'. Wat ze er precies komen doen, is niet duidelijk, maar het is wel zeker dat de Franse dj's met masker er zullen zijn.

Guy-Manuel de Homem-Christo en Thomas Bangalter van Daft Punk tekenden dit jaar met ‘Get Lucky' voor een van de absolute zomerhits. Ook hun album ‘Random Access Memories' ging enorm vlot over de toonbank en bracht fans over heel de wereld in vervoering.

De fans wilden maar één ding liever dan die cd: optredens van de Franse dj's. Voorlopig blijft het daar akelig stil rond, maar wel zeker is dat de heren maandag nog eens op het televisiescherm bewonderd kunnen worden. Ze zijn dan te gast in het humoristische ‘The Colbert Report'. Een interview, een optreden, een dansje: wat ze er precies komen doen, is niet duidelijk. Eén ding is zeker: de wereld zal mee kijken.

Bron: Nieuwsblad.be

Zag dit net voorbij komen.. Ben benieuwd wat ze komen doen, zal jammergenoeg wel bij een optreden blijven, want de keren dat ik die 2 Engels heb horen praten was het bijna niet te volgen, vooral bij Guy (die kleine).

En als bonus is Stephen Colbert meestal ook best goed te doen, dus ik ga er iig voor zitten :P

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Comedy Central Extra zend the Colbert Report wel uit, maar ik weet niet of daar een vertraging in zit., Moet bij wel, qua ondertiteling enzo lijkt me..

Ga vanavond/ vannacht een rondje internet doen om te kijken of het ergens te vinden is.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden