shroomfest

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. shroomfest

    Truffels bewaren

    Gewoon niet te lang bijhouden lol ^^
  2. Heb 1 keer salvia gerookt, en opeens werd alles zwaar, armen, hoofd. Ietwat zoals lachgas maar dan iets beter te controleren. Het duurt zon 10min en achteraf had ik een verzadigd gevoel:p Dit was een lichte soort uit een growshop en een kleine dosis!
  3. shroomfest

    Verzending naar Belgie

    IK hoop althans dat jullie naar belgie verzenden ^^ Grtz
  4. shroomfest

    ik luister graag hiphop

    Dan eerder hiphop met een zwaar bassje eronder. Het gespit etc vind ik niet zo aangenaam dan.
  5. shroomfest

    Toffe plekken

    De natuur, thuis met vrienden, aan zee (aan te raden) Plekken die mooi en onbekend zijn zijn leuk, langs de andere kant zijn familiaire plekken dan ook weer erg nice.
  6. Klartraum http://www.youtube.com/watch?v=PpzYCOKPzvA
  7. Tijdens mdma wekt cannabis het zwevende gevoel totaal weer op en het maakt het idd relaxter. Enkel bij alcohol heeft een joint me enkele keren verrast ^^
  8. shroomfest

    Hoe vaak trip jij?

    Trippen een paar keer per jaar, meestal in de zomer, op een feesje of thuis met vrienden. Joints roken vaak, dagelijks / wekelijks.
  9. mdma, coke, speed, alcohol, lachgas, wiet, hasj, salvia, xtc, shrooms, vloeibare Duidelijke favoriet is mdma. Xtc uiteindelijk same maar nog iets minder zekerheid over wat je nu juist neemt.
  10. shroomfest

    Trip

    Ik heb tot nu toe enkel mexicaanse shrooms geprobeerd. Zaten toen in het begin in een auto (stilstaand uiteraard) en achteraf gaan wandelen. Moet zeggen dat het trugvinden van de auto erg moeilijk was