Marky

Members
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Marky

  • Rang
    Member

Profiel informatie

  • Locatie
    Groningen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Ah oke nu zie ik het, dankjewel Gonzo!.
  2. Marky

    Truffelthee met smaakjesthee

    Nee inderdaad dat wordt ook moeilijk met al die tegenstrijdigheden op verschillende sites. Deze site is qua informatie zeker te vertrouwen.
  3. Ik kan het niet downloaden, er staat dat je een premium account moet hebben.
  4. Marky

    Truffelthee met smaakjesthee

    Ik heb ook wel verhalen op fora gelezen dat door honing de effecten minder zouden worden. Maar er staat wel meer onjuiste informatie op het internet
  5. Marky

    Salvia divinorum

    Ik heb ook vrij heftige filmpjes gezien van mensen onder invloed van salvia. Zo heftig dat het soms wat onwerkelijk op mij overkwam maarja het is natuurlijk ook een zeer sterk kruid. Desalniettemin lijkt mij ook wel de moeite waard om te proberen en dit staat zeker nog op mijn ''to do list''.
  6. Marky

    Truffelthee met smaakjesthee

    Ik heb hierover wat op het internet proberen te vinden maar heb niks gevonden. Zelf denk ik niet dat hierdoor de stoffen in truffels worden afgebroken. Wellicht zijn er mensen die hier wel iets over kunnen vinden op internet.
  7. Marky

    LSD

    Ik heb inderdaad al enige ervaring met tripmiddelen en weet wel zeker dat ik LSD geweldig ga vinden
  8. ah oke, bedankt voor de (extra) uitleg nu snap ik het veel beter
  9. Hoe word dit precies bijgehouden qua aantal berichten?.
  10. Marky

    LSD

    Ik ga in de zomervakantie ook LSD proberen met een vriend, heb me hier ook al veel over ingelezen. Gelukkig is er dan ook een sitter aanwezig. Hebben jullie verder nog tips hoe ik mij hier het beste op kan voorbereiden?
  11. Marky

    Toffe plekken

    Ik trip ook het liefste lekker in de natuur. Bij voorkeur in het bos, ikzelf word dan helemaal 1 met de natuur en dat vind ik persoonlijk heel erg fijn.
  12. Haha geweldig, had hier nog niet eerder van gehoord. Aangezien ik wel van zoete dingen hou lijkt het mij wel de moeite van het proberen waard.
  13. Marky

    Hoe maak je magic truffel thee

    Ik denk dat zoals al eerder gezegd het gewoon te weinig gram per persoon is. Gelukkig dat je er wel enigzins wat van hebt gemerkt maar ik zou de volgende keer toch iets meer nemen. Persoonlijk vind ik het niet zo prettig om er bij te blowen maar dit is voor iedereen anders natuurlijk.
  14. Marky

    Hoe maak je magic truffel thee

    Hmmm wel een leuk idee om er thee van te maken. Ik ben alleen te bang dat als ik dat ga doen het water te warm is en de werkzame stoffen worden afgebroken.
  15. Marky

    Dosering magic truffels

    Eerste keer een 7,5 gram(portie van 15 gram met een vriend gedeeld). Ik ben van plan in de vakantie 15 gram te nemen en (hopelijk) echt hard te gaan.