Kalirados

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Het telefoongesprek gaf ons wel een soort kick. (gelukkig) Veel plezier vanavond!
  2. Bedankt voor de tips, die neem ik zeker mee voor de volgende keer. Wat de euforie betreft ben ik het met je eens, dat is echt een goed gevoel. Succes morgen!
  3. Na dagen onderzoek te hebben gedaan was het zo ver. In de ochtend van 18 maart heb ik met T, een goede vriend, voor het eerst atlantis magic truffels gegeten. T en ik hebben qua drugs alleen ervaring met wiet en alcohol. Ik had toevallig al onderzoek gedaan in truffels en kwam met het idee om truffels te doen. T was direct enthousiast en stemde er meteen mee in. Die avond hadden we meteen afgesproken om te beslissen welke soort truffel en welke dosering we zouden nemen. Ik had van andere mensen gehoord dat de trip best heftig was, daarom kozen we de atlantis truffels en een dosering van
  4. Ik heb op de site gekeken en een topic forum gelezen die hier over gaat maar ik kan daar niet het antwoord vinden op mijn vraag. Hoe lang kan ik truffels bewaren in het bakje waarin ze geleverd worden? (Bewaren in de koelkast is niet mogelijk)