Shifty

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Shifty

 • Rang
  Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Groningen - Netherlands
 1. Shifty

  Mushroom Stopper

  Het is niet zo dat suiker de werking van psilocybine tegengaat, dat zit namelijk al in je systeem en blijft gewoon werken. Wel is het zo dat bij het eten van suiker endorfine vrij komt. Endorfine is een stof die ook door je lichaam wordt gemaakt, deze stof zorgt voor een blij en gelukkig gevoel. Het is dus niet heel gek dat er veel suiker in zo'n "stopper" zit. Het "zou" personen in een bad trip nét even het zetje kunnen geven de goede kant op. Echter is hier inderdaad wel vaak sprake van een placebo effect, omdat mensen vaak denken dat het na een een hap suiker wel weer goed komt. Ik ben het inderdaad met Gonzo eens. Dit lijkt me gewoon een product waar gewoon wat extra aan verdient moet worden. Dus i.p.v het aanschaffen van zo'n dergelijk product kan je beter gewoon een dextrotje pakken lijkt me, ook al zijn de effecten minimaal
 2. Oh dat is natuurlijk ook al snel! Je houdt het bijna niet meer bij met die feestjes, zijn er tegenwoordig zó veel. Veel plezier alvast!
 3. Eerste stuk klinkt vrij heftig. Niet gek ook, er komen ook zoveel indrukken op je af. Zeker een eerste keer kan echt even wennen zijn. Wel heel goed dat je wist dat je naar het positieve moest kijken en er zo weer bovenop komt. Toch weer bijzonder te lezen dat jullie zo op elkaar reageerden. Ik heb zelf ook altijd heel erg dat ik op mijn mede-trippers reageer. Vaak is dat altijd positief. Maar ik snap heel goed dat als je je vriendin zo ziet je er zelf ook een beetje naar van wordt. Zo te lezen zijn jullie in deze trip echt van de ene naar de andere emotie geknalt, waardoor het ook erg onrustig kan worden. Als tip kan ik ook meegeven alvast wat dingetjes te verzinnen die je in de trip wilt gaan doen. Bijvoorbeeld deze beelden kijken via TV kan echt heel tof zijn. Peace
 4. Hardstyle liefhebbers!? Ik dacht toch echt dat ik de enige was op dit forum tot nu toe! Over 2 weken? Naar welk feest gaan jullie? Ik ga naar Indicator in Groningen, misschien toevallig dezelfde? Leuk te lezen dat de trip helemaal bevallen is. Zeker dat lachen, soms lig je echt helemaal dubbel en kom je echt niet meer bij. Echt leuk dat je je eigen verhalen gaat maken, dat stuk over dat je even naar de timmerman moet gaan om te vertellen dat je niet komt kon ik zeker waarderen haha! Veel plezier met eventueel een 2e trip!
 5. Leuk report om te lezen! Ziet er naar uit dat je een leuke eerste ervaring hebt gehad. Veel actief bezig geweest ook Heb bij veel stukjes echt even moeten grijnzen, ook omdat veel dingen zo herkenbaar zijn. Toch gek dat je niet echt visuals hebt gehad. Als ik trip op Atlantis gaat alles toch aardig bewegen, maar vooral erg veel kleuren. Bijnemen met truffels na een volle trip is inderdaad niet aan te raden, dit komt ook omdat je lichaam heel snel een tolerantie ontwikkeld voor de werkzame stoffen in truffels. Het te vaak eten van truffels werkt daarom ook vaak niet. Ik houd meestal minstens 3 weken tussen mijn trips, ook al zou het wel eerder al weer kunnen. Anyway, veel plezier met een volgende trip. 15 gram Atlantis moet je vast helpen wat dieper te komen.
 6. Voyager geeft je al prachtige voorbeelden. Maar vergeet ook de sfeer om je heen vooral niet. - Je kan veel doen met bijvoorbeeld kaarsjes, als je die in wat leuke kaarshoudertjes doet zorgt dat vaak voor mooie patronen op de muur. - Zelf heb ik ook een aantal LED-strips die constant heel rustig van kleur veranderen, ook echt een aanrader omdat die kleuren echt heel intens worden. - Als je wat van die breeklichtjes koopt en die stuk knipt en laat leeg lopen in een fles met water heb je echt een super effect. Verder kan eten ook heel leuk zijn. Handje skittles bijvoorbeeld, of meloen. Je smaak is namelijk erg anders tijdens je trip. Als laatste heb ik nog een mix van 2,5 uur voor je die ik vaak luister, echt een aanrader Daarnaast zijn we natuurlijk allemaal erg benieuwd naar je ervaringen! Veel plezier!
 7. Pfoe, heftig om te lezen man. Klinkt inderdaad echt als een bad trip. Dat gevoel dat je denkt dat je doodgaat, heavy shit. Gelukkig heb ik dat zelf nog nooit hoeven ervaren.Super trouwens dat je dat stukje van conclusie hebt ingevoegd. Toen ik begon aan je report vond ik het al vrij heftig dat je begon aan die 22,5 gram en ook nog eens 2 soorten. Over dat de setting de trip echt bepaald heb je echt gelijk, muziek kan je stemming ontzettend beïnvloeden. Ik kan zelf helemaal niet tegen dat duistere en ik moet echt in een vrolijke en relaxte sfeer zitten als ik trip. Heb het al vaker op dit forum gezet, maar probeer dit mixje anders eens via YouTube: Koan - when the silence is speaking. Als je die mix aanzet en vervolgens deze beelden op groot scherm, heb je echt een prachtige trip: UHD-View: YouTube 4k Clips / 2 Hours - 1080p HD Video - Modern Praise.
 8. Toch apart dat je, ondanks de dosis wel in verschillende trip-levels terecht bent gekomen. Het zal dan inderdaad misschien wel aan de verschillende oogsten liggen. Goed dat je het nagevraagd hebt bij je ganggenootje. Het is erg inderdaad erg mooi. Muziek kan altijd heel goed bijdragen aan je trip vind ik. Ik luister zelf tijdens mijn trip altijd graag naar deze mix van Koan. https://www.youtube.com/watch?v=g-NSUXirTkw
 9. Je moet echt even de tijd nemen maar dan is het ook echt heel mooi om te lezen. Je beschrijft de situatie waarin jullie zijn elke keer erg mooi. Zo kan je je als lezer helemaal de omgeving voorstellen. Super om die mooie details te lezen. Ook het opgaan en de connectie met de natuur om je heen heb je erg mooi neer kunnen zetten. Ik heb ook altijd tijdens mijn trip dat ik me elke keer verbaas over de schoonheid van ál het leven om je heen. Na de eerste keer truffels ben ik totaal anders op de wereld gaan kijken. Ik heb echt het gevoel dat het mij een beter mens heeft gemaakt. Deel 5 is ook echt een hele bijzondere ervaring. Dat je trip je zo mooi kan meevoeren naar andere werelden, en dat je één word met de inderdaad 'wezens'. Ik vind het zelf altijd erg moeilijk deze wezens te omschrijven. Er zijn simpelweg geen goede woorden voor te vinden naar mijn idee. Het blijft altijd een erg bijzondere reis door het universum en andere plaatsen. Ik heb zelf tot nu toe bij de Atlantis truffel alleen tot 10 gram genomen. Bij de eerst volgende ben ik wel van plan 15 gram te nemen. Ik ben weer erg benieuwd waar het mij zal brengen.
 10. Zoals Voyager hierboven al zegt; super dat je eerste ervaring met truffels een goede is! Leuk report om te lezen met veel herkenbare elementen. Zeker het stuk over je vriend J die het gevoel had dat hij de hond zijn/haar ziel kon zien. Tijdens mijn trips heb ik ook altijd het idee alsof mijn hond weet wat ik doe, apart toch altijd. Misschien een leuke tip om te doen: Ik kon namelijk niks lezen over muziek in je report. Maar goede trip muziek kan je trip echt stukken leuker maken. Zoek in YouTube bijvoorbeeld naar: Koan - When the silence is speaking. Je zult echt versteld staan hoe je dan kan opgaan in de muziek.
 11. Mooi reportje geschreven, leuk om te lezen en lekker overzichtelijk! Klinkt als een goede eerste ervaring met truffels. Ik ben wel benieuwd naar de dosis die je genomen hebt, of was het gewoon het hele bakje? Ik herken het gevoel dat je omschrijft na de trip, vind het altijd wel bijzonder dat al die hersenactiviteit zoveel energie uit je trekt. De setting is ook leuk gedaan met die breeklichtjes. Zelf steek ik ook vaak overal kaarsjes aan en zet die dan in van die kaarshoudertjes met patronen erop. Geeft super mooie effecten op de muur. Je zal je verbazen wat je daar allemaal in kan gaan zien. Alvast veel plezier met een volgende trip
 12. Hallo mede truffelaars Een tijdje geleden heb ik de wondere wereld van de truffels ontdekt. Inmiddels heb ik een aantal soorten geprobeerd. Over 2 weken staat er weer een nieuwe trip gepland. Nu wordt het je niet bepaald makkelijk gemaakt om te kiezen tussen de vele soorten. Tot nu toe heb ik Mexicana, Tampanensis en Fantasia truffels gehad. Dit zijn zeker goede truffels om mee te beginnen. Het idee is om de volgende trip wat sterkere truffels te nemen. Zelf zat ik te denken aan Pandora of Atlantis omdat ik erg geniet van de visuals/kleuren etc. Ik wordt zelf niet echt actief op het gebied van tekenen of schrijven. Ik zit liever achterover te genieten van mijn omgeving. Nu hoor ik wel vaker dat Pandora wat kan tegenvallen ... iemand daar iets over te vertellen? De volgende trip zal met 4 personen zijn, ook allemaal bekend met truffels. Wie kan mij wat tips geven?, en wat zijn goede dosissen voor jullie? Met voorbaat dank!
 13. Ik heb er zelf ook altijd erg veel plezier in trips/ervaringen van andere gebruikers te lezen. Zelf heb ik op dit moment 1 report geplaatst op het forum een tijdje geleden. Aanstaande donderdag heb ik weer een trip gepland. Ik zal op foto's toevoegen over de set-up. Heb deze keer extra goede voorbereidingen getroffen op het gebied van verlichting. Ook komen er 2 vrienden die nog niet eerder getruffelt hebben. Ben erg benieuwd naar de reacties! Verwacht dus binnenkort weer een reportje
 14. Natuurlijk wil ik dat! Enjoy https://www.youtube.com/watch?v=g-NSUXirTkw