Newton

Members
 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Newton geplaatst

 1. Newton

  DMT

  Ether is wel een hele makkelijke stof om te gebruiken omdat het al bij 34,6 °C kookt. Het voordeel van ether is dat het een sterk 'trekkende' stof is en dus makkelijk (veel) stoffen uit de mimosa hostilis trekt (maximale opbrengst), mits de bark is omgezet tot stof (koffiemolen is ideaal) Verder is het qua zuiverheid 99% schoon. Er kan idd een beetje vocht in zitten, maar dit is minder erg dan aromatische verbindingen zoals in heptaan en andere bijproducten/additieven. Het is dus heel schoon.
 2. Newton

  DMT

  Ether is wel de beste stof om te gebruiken. Het is alleen een vluchtige stof dus misschien moet je het in een snelkookpan doen btw het is idd 'redelijk' duur: http://www.drogisterij.nl/p7561/Ether-Tendo-100-ML/product_info.html#
 3. Newton

  DMT

  heb gehoord dat ether het beste oplosmiddel is voor dmt. Het schijnt alleen heel duur te zijn
 4. Newton

  Hoe maak je magic truffel thee

  Of zet die halve liter op het fornuis en verdamp de helft
 5. Newton

  Thuiskweek

  Ik kweek thuis (soort van) Heb vorige week paar grammetjes "santa maria buiten" gekocht bij coffeeshop daar zat nog 1 zaadje in. Die staat nu te kiemen onder mijn bed in potgrond met alu folie. Als het zaadje gekiemd is gaattie voor het raam
 6. Newton

  DMT

  Ayahuasca duurt langer alleen is de trip iets 'rustiger' Heb je dat al gedaan prikkel?
 7. Newton

  Truffels & TV kijken

  Bedankt voor de tip ik ga 'm vandaag of morgen kijken imdb geeft de film een 4.0/10
 8. Vandaag zijn de truffels geleverd en ik moet zeggen ze zien er goed uit! Toen ik ze eruit haalde waren ze nog steeds koud!! Ik ga ze vandaag of morgen uitproberen
 9. Newton

  Hunter S. Thompson

  Een mooie homage Gonzo! Wist niks van die man af, nu snap ik die knakker in je avatar ook meteen Ik zal me er in verdiepen
 10. Ik heb dat probleem ook Gonzo, Wil ook LSD doen maar weet de connecties niet (LOL). DMT, beter dan dit kan je gewoon niet . (alhoewel... wikipedia zegt dat salvia sterker is )
 11. Newton

  Truffels en M&M's

  Wauw erg vet prikkel! Alleen... is het de tijd+geld waard om psilocybine te extraheren?
 12. Newton

  DMT

  Ja ik ken die Brazilianen al Kwalitatief er goed. Jammer genoeg zit de meeste dmt in de purple-pink variant, maar die is zo duur....
 13. Ik heb ze net aangevraagd via het contact formulier Het is inderdaad welk leuk als je korting krijgt met een x aantal posts.
 14. Newton

  Truffels en M&M's

  Goed punt Gonzo Ik merk met het eten/roken van wiet dat er een wereld van verschil is qua uitkomst. Ben benieuwd welke verschillen er zijn tussen het roken of eten van truffels.
 15. Ik vind het wel een vette actie Ik ben idd ook wel benieuwd hoe lang het nog duurt.
 16. Newton

  Hoe vaak trip jij?

  Ik filosofeer dagelijks over het leven, ben geen hippie hoor! Met welke andere drugs experimenteer jij Jumbo?
 17. Newton

  Truffels en M&M's

  Misschien is roken een optie? Volgens wikipedia kookt Psilocybine bij 524 °C en ik dacht dat een "gele vlam" ruim 1000 graden is. Maar als je nou de truffel in hele kleine stukjes hakt en er misschien wat wiet/tabak boven doet en in een bong oprookt... Vraag me af of dit mogelijk is... Iemand hier met ervaring?
 18. Newton

  Hoe vaak trip jij?

  Ik rook(te) bijna iedere dag wel een joint. Truffels zo nu en dan weleens. Hoe zit het met jullie? Dagelijkse trippers hier?
 19. Newton

  Truffels & TV kijken

  Disney is uiteindelijk ook zeer beangstigend. Vond ik als kind al! Helemaal die disney classics - sprookjes
 20. Newton

  Mijn top 10 (rock)

  Het is wel Rock... maar goed daar hou ik van Ohja als ik nog wat toppers mis zeg dit dan effe ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ radiohead - Street Spirit Gorillaz - Feel Good Inc. http://www.youtube.com/watch?v=pw8PpYBiDsc Pink Floyd - Comfortably Numb (TIP ) http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY The Beatles - LSD (Trippy shit wel eigenlijk) Jimi Hendrix - Purple Haze http://www.youtube.com/watch?v=cnFSaqFzSO8 Pink Floyd - Breathe Creedence Clearwater Revival - L
 21. Newton

  Truffels en M&M's

  Lol of gewoon met brood en penotti/nutella Misschien is het ook te doen met skittles?
 22. Newton

  Astral projection

  Ik heb dat soms ook met wiet. Maar doen moet ik wel heel veel gerookt hebben. Ik vind dit toch wel een raar en een rotgevoel. 't lijkt net of iemand anders je bestuurd en ideeën in je hoofd stopt. Maar als ik de focus dan ergens anders op heb (disney bijv. ) is het meteen weg.
 23. Newton

  Truffels & TV kijken

  Ik trek meestal de natuur in en ga wolken, bomen en beestjes kijken Maar met vrienden lekker thuis op de bank praten en muziek luisteren idd..
 24. Newton

  DMT

  Ik kan iedereen deze handleiding aanbevelen: PDF In de pdf staat echt alles over DMT. Als je met naalden gaat werken moet je altijd een bufferoplossing gebruiken. Het staat in de handleiding onder: Suggestion 3: Using Salts Persoonlijk zou ik het zelf nooit doen i.v.m. hygiëne. En denk bij jezelf, wordt de trip er überhaupt beter van?
 25. Vond net deze geweldige site: http://bestiario.org/research/eyecandy/ ff op een full hd scherm zetten en voila veel plezier! Zelf heb ik nog geen Psilocybe Atlantis op(wel willen doen), een tijdje terug nog Philosopher's stones op die waren heeerlijk!