najra

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Leuke manier om ons 'te dwingen' het forum te activeren en te leren kennen! Heb nu de 10 posts gehaald maar ga zeker nog eens terug komen!
 2. najra

  Dosering magic truffels

  Ik heb de eerste keer 7,5 gram gehad, maar totaal verkeerd gedoseerd: eerst 5 gram en daarna 2,5. Iets te veilig gespeeld. De keren daarna steeds tussen de 10 en 15 gram. Denk dat het zo wel even blijft.
 3. najra

  tripfilms

  - The Butterfly Effect - Spirited Away - Fantasia 2000 - Hot Shots!
 4. najra

  Truffels bewaren

  Hoe lang zijn ze houdbaar in het vacuum zakje na levering?
 5. De laatste keer dat ik truffels heb genomen heb ik dat zo gedaan: Op de bank, comedy aan tijdens het eten (Larry Crowne) en op tafel de volgende dingen klaargelegd: laptop, kleurplaten, stiften, popcorn, frisdrank, water, sigaretten, joints en kauwgom. Verder in de trip hebben we nog Cars 2 gekeken en alle stiften zijn opgeraakt. Needless to say heb ik een heerlijke, kinderlijke trip gehad.
 6. najra

  Hoe maak je magic truffel thee

  Wij hebben de truffels er na het intrekken in de thee ook nog eens gekauwd en doorgeslikt. Is dit nog wel nodig of hebben ze geen effect meer als ik het thee zetten volgens goede wijze doe?
 7. najra

  Wel of geen zang?

  Wat vinden jullie nou fijner als je tript? Op de een of andere manier ben ik heel gevoelig voor stemmen, ook als ik op xtc trip ben ik heel kritisch over welke stemmen in fijn vind om naar te luisteren. Met truffels heb ik het liefst gewoon helemaal geen zang.
 8. Mijn lijstje is ook niet zo lang hoor! Ik ben erg nieuwsgierig naar heel wat andere middelen en wil dat zo lang mogelijk behouden. - alcohol - thc - xtc - ghb - truffels
 9. najra

  Yoghurt met stukjes erin

  Een vriend adviseerde ons iets geniaals: je truffels gooien in yoghurt met stukjes erin. Wij hadden appeltaart yoghurt gekocht, dit heeft al stukjes appel, kaneel en zelfs rozijnen! Pas als je echt aan het kauwen bent merk je wat je in je mond hebt gestopt en dan is het zo alweer weg! Erg lekker en een aanrader. Ook met popcorn vind ik zelf een succes, er door heen eten. En af en toe een slok thee om het weg te spoelen. Op deze manier was het geen probleem om de portie weg te krijgen!
 10. Ik vind het lekker om te beginnen met minimal techno, om er rustig in te komen. Daarna ga ik meestal op youtube filmpjes af, ik kan overal van genieten als ik er eenmaal goed in zit!
 11. Zeker! En ik vind dat wiet vooral fijn is aan het einde van een trip, het zorgt er bij mij voor dat de trip nét iets langer lijkt te duren en het geeft een soort 'cooling down' effect. Heerlijk