StonedMonkey

Eten en karma

Recommended Posts

Er schijnen vrouwen te leven die alleen op warm zaad lang kunnen leven. Geen eten, geen drinken, geen slaap, alleen hongerig naar zaad. En zit leven niet in zaad? Geen slechte karma van doden om te kunnen leven

 

Stel dat ze echt bestaan, hoe zou dat over 5 miljoen jaar zijn? Evolueert zoiets nog? en zo ja, hoe? Indien ze hongerig zijn zou de man de zaadproductie aardig aangepast moeten hebben, bijv om de 15 sec een 2 liter kom vullen. Bedoel mensen zijn ook uit apen voortgekomen. Bij een 2 liter kom zou je dan ook de vagina zo gevuld hebben dat de zaad er bij elke stoot uitgeperst wordt? Wat ik me dan voorstel is om de 15 sec en dan anus volpompen met zaad, en als coup de grace de kroning op het geheel

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Haha, wat-de-hel. Toen ik begon met lezen dacht ik nog dat het over zaden ging :D

 

Nee, gewoon nee. Oh, en nee.

 

(Heb dit topic trouwens naar de "onzin" categorie geschopt. Geen waardeoordeel, maar vooral omdat het toch een beetje in de "mwoah" hoek valt)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 1/13/2016 om 13:07 zei Gonzo:

Heb dit topic trouwens naar de "onzin" categorie geschopt. Geen waardeoordeel, maar vooral omdat het toch een beetje in de "mwoah" hoek valt)

Tis alweer een tijdje terug maar las het voor de gein nog ff door en dan valt mijn oog op iets wat voorheen onder de radar glipte, ehm, kronkelde....Als je iets, zeker als moderator, naar de 'onzin' categorie plaatst vind ik eigenlijk dat je het moet onderbouwen. Zoals ik het zie is het weer de zoveelste aanval van de Linkse kerk om mijn vrijheden te beperken. Een beetje zoals 1984 (ook een iphone toevallig?) maar dan Hunter Maats, op z'n ne'e'rlá, bekrompen geest= kleine scherm. Slimme technologie=de Unter Huntermensch(de Zum Befohl SklavenVolke) , minacht omdat epi-genetica een rol speelt. Waarom is de Niederlander een Joran v/d Sloot een 'de een-zijn-dood-de ander z'n-brood' denker?(Ook een connaisseur toevallig, ook een echte HunterMaats Herman Brood zum Hause?

Cultuur=epigenetica. En aangezien de bodem, moeder aarde, ook voor cultuur zou kunnen zorgen hebben de Joden toch wel bewezen dat epigenetica/cultuur belangrijker is dan ras en bodem en dat door onnatuurlijk gif en dat is uiteraard wat het Joodse gedachtengoed vertegenwoordigt aangezien zichzelf altijd als slachtoffer afschilderen terwijl zelfs een blinde kan zien dat ze dat verre van zijn. En dan gebruiken ze woorden als antisemiet of 'hate speech' een aparte categorie die bedoelt is om een kneejerk reaction in het geindoctrineerde kind te bewerkstelligen.

Eerst kregen we HUN religie en toen de slappe aftreksels. Vroeger waren mensen slimmer, sinds JS Bach is het alleen maar achteruit gegaan. HUN verlichting, technologie, geld. Ons bloed, zweet en tranen en tegenwoordig is creativiteit meer een copy-paste activiteit.

IQ? Zo slaafs en volgzaam als een Chinees? En net zo creatief? En terwijl zij een cultuur hebben die zo'n 5000 teruggaat, hoe lang Nederland? Willem v Oranje? 'Vader des Vaderlands' zo'n 500 jaar? De held die voor 'rooie cente' de Joden goden maakte, heersers van Europa en van de Germanen knechten? Engelse genialiteit(Newton) maar Nederlandse afgunst maakte het mogelijk dat loser Nederland toch zijn belangrijkste concurrenten Duitsland en Engeland tot de paria van de wereld maakte. Aangezien geld benen spreid en macht koopt(aristocraten/adellijke families) werd het gespuis dat voorheen met de andere Woestijncultuur Europa onveilig maakte, m.n Italie en Spanje. Toen de Spanjaarden zo rond 1492(let op Jaar van de Rat in dat jaar gebeurt namelijk iets dat voor de Illuminazis een soort spotdrijven is met de 'goyim', i.e. gastland; toen werden de Moren/de moslims verdreven uit Spanje en uiteraard mochten de Joden blijven. Een minderheid(Europees altruisme vs Woestijnras/cultuur) die altijd en overal beweren weer het slachtoffer de zijn, ALTIJD het slachtoffer zijn, der Ewige slachtoffer, en nooit vragen ze zich af waarom en is dat niet wat een ECHTE slachtoffer zou doen?

Toevallig werd dat jaar ook Amerika 'ontdekt' en zoals in het verleden toen de Zwarte Dood altijd werd vergezeld door ratten en een bevolking die niet mocht wassen van de Jezuiten(wie zou met zulke leugens zou komen?)de hogepriesters(de 'scientists' van die tijd), heiligen die voor geld de bevolking naar de klote hielpen(de PvDA 'sterk en sociaal') en net als in Europa waar zo'n driekwart van de bevolking een gruwelijke dood stierf waren ook de Indianen niet immuun(de Europeanen wel omdat de Europeanen kennelijk wat meer exposure hadden en weinig overleefden deze Holocaust, deze genocide.

En wie profiteerden? Uiteraard de Spanjaarden maar ook het zelfbenoemde 'Uitverkoren Volk', 100 % Puur raS, Een raS dat uit de onnatuurlijke meedogenloze woestijn voortkwam waar overleven niet altruisme de cultuur en dus de epigenetica en uiteraard de raS vormde. Het is een raS dat als strategie de onderwerping van zijn gastland en als minderheid altijd geloofwaardig is als slachtoffer. En aangezien minderheden zich met rede altijd bedreigd voelt en zijn gastland wantrouwt wat is dan beter dan met oorlogspropaganda de haat van de Joden voor het gastland op te voeren d.m.v leugens? Eerst naar het eigen volk en vervolgens naar de onderworpen bevolking om steeds maar weer destructief te handelen. 

Echte slachtoffers haten namelijk en voor een volk dat 'Nooit vergeet' werkt dat genetisch. En rara de Joden werden zogenaamd nadat ze de Spaanse schatkist dat behoorlijk gevuld had moeten zijn na Amerika, geplunderd. En vluchten vervolgens hals over kop naar NL met persecutieverhalen. Uiteraard hadden ze Willem v Oranje al gefinancierd en sindsdien is Nederland een mengeling geweest van lafaarden, landveraaiers, en psychopaten. Psychopaten omdat die haat-gen van generatie op generatie wordt overgebracht. Nederland is daarom dus het land van de VOC mentaliteit, de hypocrisie, het mensverachtende. 

Is het gek dat ik hier mijn hele leven ben gehaat?Een bevolking dat welvarender, vrijer, brutaler is dan waar dan ook dat ze toch Europese waarden, individualiteit, creativiteit, ruimdenkendheid, merite niet belonen en dus feitelijk die welvaart niet verdienen. Maar met Joods kapitaal, Geuzenbloed en een zeevarende natie moest de VOC met zijn 'de een zijn brood de ander zijn dood'-denken wel de eerste succesvolle multinational zijn. En net als dat de Niederlanders zgn de boekdrukkunst hebben uitgevonden en als blanken met Apartheid van mening zijn dat zij Zuid Afrika hebben ontdekt. Blanken als eerst in Zuid Afrika??? Hoe waarschijnlijk is dat? Dat een van de beste plekken van Afrika nog nooit door zwarten is ontdekt, want zij zijn immer 100 % raS...net als de Duitsers en kunnen vaak nog een stamboom produceren die tot 1750 teruggaat(SS toelatingsexamen). En aangezien geld, macht, status etc bij vrouwen hoog in aanzien staat konden deze niederJoden met de mooiste vele bastaarden maken, hoe snel zou zo'n  penetratie gaan als ze al vanaf 1500 in NL zitten? In 300 jaar zou je vele Joodse bastaarden kunnen maken en de gewone Nederlander zou ofwel vertrekken ofwel kreperen want het zou niet lang meer duren eer NL bevolkt werd met Levende Doden.Dragers van de haat-gen. Uiteraard konden ze op deze manier ook door vermenging met de Nederlander de Engelse adel voor de gek houden door zich voor te doen als Christen of op zijn minst als Europeaan. En Engeland liep voor. En zo blijkt dat zelfs met halve waarheden(we zijn zowel lichaam als geest, dualistisch) Newton die natuurkunde er eigenlijk alleen maar bij deed om zijn liefde voor alchemie( doodstraf in die tijd) te verhullen. Hij besteedde daar dan ook veel meer aandacht aan. Een misantroop en dat was net het 'de een zijn dood de ander zijn brood'-denken die de Niederjoden graag financieel ondersteunde, mensen die nature slecht zijn en graag een munt willen slaan uit iemand anders z'n dood. Hij bestreed immers valsmunters en velen hebben het met de dood moeten bekopen terwijl hij eraan verdiende en daarnaast in het het geheim alchemie aan het bedrijven was. Hij vertrouwde er kennelijk op dat de Joodse god hem zou beschermen en soms lijkt het ook zo dat in een wereld als deze dit soort mensen, de psychopaten het heel goed doen. Toch konden de Joden hem goed gebruiken, de inmiddels aangetrouwde of in schulden verwikkelde adel gaven dit soort mensen dus alle steun. 

Descartes had wat dat betreft de betere metafysica, maar in een wereld als deze is het niet raar dat het geld de domste filosofie steunt. Zeker als men beseft dat metafysica veelomvattender is dan fysica(natuurkunde), toch wordt de fysica gewaardeerd boven filosofie en als technologie de uitvloeisel is van fysica dan zou het zonder richting, filosofie geleid door geld toch alleen maar leiden tot vernietiging(het doel van de haat -gen) dat is de 'invisible hand' van de Wal straat Niederjoden. En zoals bij Apple, zolang de koersen omhoog gaan klaag niemand. Als de koersen stijgen als de Niederjoden weer tevreden gesteld worden omdat ze weer een weerloze of iig een vele slechtere tegenstander met een half triljoen aan Miltary industrial complex p/j voor de War on Terror lijken deze zgn 'sand niggers' weinig kans te maken tegen de sklaven van Israel, de 'patriotische' troepen die het ok vinden om miljoenen slachtoffers te maken als hun bankrekening maar goed gevuld is. 

 

Anyway, de wetenschap bedreef sinds Newton wetenschap eigenlijk alleen maar obv observatie(naar buiten kijken/buiten jezelf/JC/ iets buiten jezelf nodig hebben). Als je naar binnen kijkt, kom je tot een andere conclusie(waarschijnlijk waarom China nooit verder keek) de buitenwereld werd een reflectie van de binnenwereld. De sterren, het omniversum een materiele uitdrukking van de ziel/levenskracht van elk mens of zelfs levend wezen met bewustzijn. Slechts een van de vele manieren dat levenkracht vormkrijgt, een van de vele manifisteringen, de astrale wereld is bijvoorbeeld een andere. Het hoe meer ons bewustzijn verruimt hoe groter het epigenetisch potentieel van de zaad. 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Om serieus antwoord te geven aan jouw vragen:

1. zit leven niet in zaad? Ja.

2. Hoe zou dat over 5 miljoen jaar zijn? Geen antwoord mogelijk, computer crashed *bliep bliep*.

3. Evolueert zoiets nog? Ja, indien het een eigenschap is dat veel voordeel oplevert om te overleven over een lange periode van tijd.

4. Hoe evolueert dat? Mannen met veel zaadlozingen en van grote hoeveelheid zijn aantrekkelijk voor de vrouwen die leven op warm zaad. Zij zullen zich voortplanten en overleven. Een man met weinig zaadlozingen en geringe hoeveelheid zal uitsterven. Over een bepaalde tijd zal de zaadlozing van de man dus inderdaad groter zijn dan nu.

Ik heb het lekker simpel gehouden, toch onzin.

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Alles kits achter de rits?

Citaat

Mannen met veel zaadlozingen en van grote hoeveelheid zijn aantrekkelijk voor de vrouwen die leven op warm zaad

Zelf bedacht?

Waarom vinden vrouwen dan grote hoeveelheden zaad aantrekkelijker? Bedoel 1 visje is genoeg om een eicel te bevruchten. Of dat er 10 miljoen zijn of 100 miljoen er is maar 1 eicel die bevrucht hoeft te worden. Wat is dan het evolutionaire voordeel van heel veel zaad? Zodat hij daarna ook nog haar vriendinnen neukt? In een paternalistische samenleving zou dat juist tot afgunst leiden....

Je geeft dus aan dat dit onzin is omdat we dus kennelijk niet evolueren en daar zou je best gelijk in kunnen hebben, de zaad hoeveelheid lijkt elke generatie af te nemen. Dus eigenlijk vanwege die onnatuurlijke samenleving is zoiets ook niet mogelijk want zaad-hoeveelheid is geen evolutionair voordeel meer, alleen bakken met geld. Dus tenzij mannen rooie centjes spuwen heeft het eigenlijk geen zin en sowieso als vrouwen mannelijker worden dan worden mannen automatisch vrouwelijker worden het net Chinezen. 

Dat noemen ze beschaving, NL leidt er slechts 500 jaar aan, China zo'n 5000, maar vreemd genoeg hebben NLers kennelijk zo'n kleine piemel dat ze niet besneden worden. In de goyim slaves of America worden ze al jaren trouw aan Joods traditie besneden.

Een ander punt is dat zaad niet ouder wordt.De telomeres worden niet korter terwijl dat elders in het lichaam wel gebeurt, een soort elixer dus. 

En eerlijk gezegd heb ik veel topics gezien die onzinniger waren...

Het zou kunnen dat hoe groter de lul hoe meer zaad en dus met een micropenis weinig zaad dus weinig voortplanting....dat zou natuurlijk zijn, in NL kunnen ze  met een dikke portemonnaie en een micropenis er wel mee weg komen....maar dan moet je natuurlijk wel een flink zakcentje gespaard hebben :)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden