Riel

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Riel

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

941 profielweergaven
 1. Jaaaaaa boeiend! dank u, dank u mijnheer Demion.
 2. Riel

  trippie

  Ja, dat valt ook best mee. Inzicht Statement Strategie
 3. Riel

  trippie

  interessant report. Je geeft wel echt een kijkje in je gedachtegang en je beleving van de wereld. De irritatie richting je ouders toe, heeft iedereen denk ik wel, zeker als je nog bij ze inwoont. Leuk je inzichten over onderwerpen als muziek, liefde(porno) en dat je daar over nadenkt. Wat ik opmerkelijk vind aan je report is dat je jouw irritatie jegens je ouders meerdere malen noemt. Heb je daar nog inzichten in opgedaan? In de video zie je er niet 'spacend' uit wat dat ook mag betekenen en ik vind je haar leuk staan zo.
 4. Riel

  Gezocht

  Het is verboden middel.
 5. Riel

  Magische episoden en pure angst

  een trip is zeker een bijzonder iets. Jouw tripreport niet.
 6. Riel

  Mannetje Sakkerloot

  Leuk verhaal Zo klein, zo vreugdevol. verrijkend voor kinderen. Hulde
 7. Ik snap het zelf ook niet. nevermind!
 8. Oké helder. Ik hoor (lees) dat je jezelf durft te uiten en jouw situatie goed kan beschrijven. Ik vind dat leuk om te zien. Dit zijn prachtige kwaliteiten en dat maakt je een zeer aantrekkelijk persoon. Hoe zou je het vinden om samen met mij aan de slag te gaan met als doel een gelukkig leven leiden? Laat het me weten. Groetjes, Riel
 9. Ik zou ook depressief zijn als ik het gedrag van anderen mezelf negatief laat beïnvloeden. lachen/jezelf goed voelen om andermans leed/misère... kan me niet voorstellen dat je daar gelukkig van wordt ongeacht je wraakgevoelens. Je komt op mij over als: hahahahah ze heeft haar verdiende loon gekregen! en hier probeer je dan wat voldoening uit te putten. Maar het is er niet. want jouw leven, jouw wereld is gewoon kut, ofniet? Diegene die ooit je vriendin was heeft gewoon gelijk; Los het zelf op met je man. En dan zeg je nog lekker makkelijk van haar. Pffffff schuif je eigen problemen niet op die van een ander. lekker makkelijk van jou. Hoop dat je er wat mee kan.
 10. Riel

  Eten en karma

  Om serieus antwoord te geven aan jouw vragen: 1. zit leven niet in zaad? Ja. 2. Hoe zou dat over 5 miljoen jaar zijn? Geen antwoord mogelijk, computer crashed *bliep bliep*. 3. Evolueert zoiets nog? Ja, indien het een eigenschap is dat veel voordeel oplevert om te overleven over een lange periode van tijd. 4. Hoe evolueert dat? Mannen met veel zaadlozingen en van grote hoeveelheid zijn aantrekkelijk voor de vrouwen die leven op warm zaad. Zij zullen zich voortplanten en overleven. Een man met weinig zaadlozingen en geringe hoeveelheid zal uitsterven. Over een bepaalde tijd zal de zaadlozing van de man dus inderdaad groter zijn dan nu. Ik heb het lekker simpel gehouden, toch onzin.