Revolution

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Revolution

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 20-06-1992

Profiel informatie

 • Locatie
  Hulst (Zeeland)
 1. Ik ga nog maar even doorsparen.
 2. Nieuws donderdag 8 mei. Niet alleen Coffeeshops hebben last van de wietpas ook winkels lijden er onder. http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/12101642/__Minder_omzet_door_wietpas__.html
 3. Atlantis succes verzekerd.
 4. GonzoForPresident Ik ben trouwens heel benieuwd hoeveel coffeeshops deze regel gaan naleven.
 5. Revolution

  Groen licht voor wietpas

  Wat een schande dit.
 6. Bij onze lokale smartshop beginnen de prijzen pas vanaf 15 euro voor 10 gram dus denk ik dat we hier niet mogen klagen. En hier ben ik zeker van mijn kwaliteit.
 7. Revolution

  Zwaardere muziek.

  Heb bij mezelf gemerkt dat ik het liever niet al te duister heb tijdens een trip op truffels. Bij ecstasy bijv kan het niet hard en ruig genoeg. Hangt dus helemaal af van hoe ik me op dat moment voel.
 8. Ja zeker weer genoten al vond ik dit een heel zware trip en moeilijk te sturen. Ondanks dat weer ontzettend genoten van de show.
 9. Lijkt me gewoon verstandiger je aan de houdbaarheidsdatum te houden. Misschien dat gonzo hier even moet op reageren.
 10. Deze trip is van ongeveer een maand geleden. Heb gisteren mijn 2e keer gedaan. Thx voor de tip maar daar had ik al lang rekening mee gehouden.
 11. Hier een linkje voor je http://www.magic-truffels.nl/faq/#hoe-lang-kunnen-de-truffels-worden-bewaard Bij mij zijn ze ook meestal de volgende dag al binnen. Denk dat het linkje voldoende info geeft. Groet,
 12. Om het forum een beetje leven in te blazen. Volgens mij weten we allemaal wat de wietpas inhoud. Toch even voor de duidelijkheid: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wietpas De stelling: De wietpas is een goed initiatief en zal drugstoerisme beperken Graag uw mening
 13. Alleen al voor de klantvriendelijkheid zou ik hier klant blijven echt top.
 14. Heb ze alweer binnen. Wat een snelle levering Weet niet of het nieuwe verpakking is maar nu hangen er van die kaartjes aan ziet er wel leuk uit! Kan niet wachten tot het weekend is.