raab

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. raab

  Aanbieding: Friends Pack

  Hij ligt klaar en gaat morgen naar binnen! Ik zal even laten weten hoe die was.
 2. raab

  It's that time of year!

  Heerlijk jongens, het sneeuwt! Hebben mensen nog leuke tips/ervaringen met sneeuw? Ik ga er morgen met wat vrienden in duiken aan de atlantis!
 3. raab

  Feed Me

  Ooooooh man, ik heb Feed Me live gezien en dat is echt zo geweldig! Echt een aanrader. Zonder drugs is dat praktisch al een prachtige trip, echt super die gast!
 4. raab

  Hoe eten jullie truffels?

  Dit is allemaal duidelijk en fijn om te horen. Ik hoorde wel van iemand die het allemaal tegelijk op zijn hamburger had gelegd en het toen naar binnen werkte. DIt resulteerde uiteindelijk in een omgedraaide slokdarm en daar lagen de truffeltjes weer op straat.. Zonde!
 5. raab

  Hoe eten jullie truffels?

  Ik ga aanstaande zaterdag weer lekker trippen met een aantal vrienden. De vorige keren dat we truffels aten was het probleem alleen dat we zo lang deden over het bakje. Mede door de vervelende smaak en de angst om het te snel eten (uit verhalen hoorde we dat je kan gaan kotsen wanneer je de truffels te snel eet) kon het wel drie kwartier duren om alles weg te hebben. Hebben jullie goede manieren om het sneller op te eten? Zou het bijvoorbeeld werken om alles alvast in kleine beetjes te snijden en dan het sneller naar binnen te kauwen? Ook zag ik mensen praten over het in de soep doen of er th
 6. raab

  2C-B

  Laatst met een groep vrienden lekker avondje drugs gebruikt. Ik was aan de MDMA met twee andere maten, rest aan de 2CB. Alleen maar goede ervaringen, sommige hadden hele heftige visuals, anderen zaten meer in een praat trip. Was uitermate gezellig, heel positief allemaal. Staat ook zeker op mijn to-do list!
 7. Het is inderdaad heel moeilijk om tijdens de trip jezelf ertoe te bewegen om een joint te gaan draaien, maar zoals al eerder is gezegd is het gevoel als hij eenmaal klaar wel heel fijn. En het roken van een joint is altijd heel goed voor mijn trip, waarschijnlijk deels placebo, deels vanwege de wiet. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om een waterpijp te roken (zonder hasj), omdat de rook zulke magische dingen kan gaan doen en die heerlijke stoomwolken uit je mond zijn vrijwel altijd leuk. En het smaakt lekker natuurlijk! De geeft mijn trip ook een trap in de juiste richting. Roken zelf ov