dmtaddict

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door dmtaddict geplaatst

  1. dmtaddict

    Bewaren van de truffel

    Goededag allemaal. Ik kan mijn truffels niet in de koelkast bewaren vanwege ouders. Maar wij hebben boven wel een vriezertje staan waar niemand ooit in kijkt. Kan ik het daar een nachtje in bewaren of is dat de koel? Groetjeeeeeeees
  2. Lo-Fi muziek is een beetje te chaotisch vind ik, nuchter wel heel chill. Denk aan wavves, no age etc.
  3. Ik heb een ongelofelijk grote playlist gemaakt met mooie trip & stoner muziek, maar deze 2 liedjes vind ik nog steeds het allerbeste voor tijdens een trip: EDIT: Die laatste was al gepost zie ik nu pas haha. Hier nog een chill DnB nummer:
  4. En als je een slechte trip krijgt, kan je dan daarna net als bij LSD flashbacks krijgen of een psychose of mentale stoornis?
  5. dmtaddict

    DMT

    Ik wens je echt heel veel plezier, ook lage dosissen zijn inderdaad heel prettig en kalmerend.
  6. dmtaddict

    DMT

    Het is echt een fijne ervaring, vooral het lichamelijke voelt erg lekker. Stoned en opgepept tegelijk Ik vind het leuker dan truffels en LSD.
  7. dmtaddict

    DMT

    Dit is dus mijn eerste keer DMT, intussen heb ik het al 5-7 keer gedaan ofzo maar ik ga geen 5-7 tripverslagen maken ;p Een enorme hijs genomen en ingehouden (Goh, das nog best lastig). Daarna voelde ik mezelf opstijgen en hoorde ik een soort van brom. Toen kwam ik zonder dat ik het wist in een roze ruimte. Er was de hele tijd een soort jack in the box clowntje voor me, alleen dan zonder box . Hij werd wel een beetje vervelend na een tijdje want hij zat maar heen en weer te bewegen en voor me te lachen met zijn typische gezicht. Ik heb nog veel meer gezien maar tijd om dat allemaal te onthoud
  8. Haha, welke dosis en welk soort doe jij dan meestal als je gaat truffelen?
  9. Ja, het is mogelijk, trippen van pingpongballetjes. Voor zover ik weet gebeurd er mentaal en lichamelijk weinig, maar je gaat wel veel hallucineren. Benodigdheden: -1 pingpong bal -Schaar -Plakband -Rode lamp of lamp met rode kleurenfilter Je moet de pingpong bal door de helft knippen en dan met plakband op je ogen plakken. Dan moet je op een bed gaan liggen en naar witte ruis luisteren terwijl je in het rode licht kijkt. Wacht 15-30 minuten en je zult hallucineren. Dit noemen ze ook het "ganzfeld experiment", er zijn veel videos op Youtube over.
  10. Mescaline, wil ik ook heel graag nog een keer doen. Ze zeggen dat je er nog een euforischer gevoel dan MDMA van kunt krijgen
  11. dmtaddict

    YouTube-filmpjes

    Dit soort videos zijn echt leuk om te kijken op een beamerscherm als je die hebt
  12. dmtaddict

    tripfilms

    We are the Strange Into the Wild
  13. Prachtige wallpapers man, bedankt voor het delen!
  14. 13 gram atlantis op een lege maag nou dan ga ik 5-6 uur lang hard en diep hoor
  15. Nou jongens ik hebt nn-DMT een paar weken terug gedaan, helemaal geweldig. En och wat voelt je lichaam goddelijk. Alsof je de hele tijd klaarkomt alleen dan wat minder intens. Vandaag weer 200mg binnen dus dit wordt weer een leuk weekend! Het is echt een van mijn favoriete drugs want ik weet van mezelf dat ik hier niet fout op kan gaan mentaal in tegenstelling tot truffels, LSD, 2cp en al die andere drugs. Dit is echt geweldig! De dosering maakt niet echt uit want het gaat om de grootte van de hijs die je neemt. Als ik er bij wijze van spreken een gram in pleur en ik neem een klein hijsje zal
  16. dmtaddict

    DMT

    Ik ben benieuwd hoe je DMT-trip was! Wat zijn tot nu toe je ervaringen met psychedelica? 2x 12gr Atlantis & 2x 20mg 2cb. Maar ik heb toch besloten om wat minder te doen, want veel mensen zeggen dat dit samen met salvia de heftigste drug ooit is. (In normale dosis dan)
  17. dmtaddict

    Wat vraagjes

    Dinsdag weer getript op 12gr Atlantis, dit keer ging het wat beter. In plaats van dat ik afleiding ging zoeken en met mensen praten om niet in die extreem filosofische gedachtenkronkels te komen die ik de vorige keer had, had ik nu totaal geen angst meer en kon het me niet diep genoeg, wat resulteerde in 1 van mijn beste drugservaringen ooit. Toppertje! Gewoon een trip waar ik wel een boek over zou kunnen schrijven, maar daar ben ik te lui voor en ik ben de hoogtepunten ook wel vergeten. "Alles klopt, alles gaat zoals het moet gaan, alles is één. Gelukszaligheid op het hoogste punt."
  18. dmtaddict

    2C-B

    Weinig van 20mg gemerkt behalve een bodyload en lachkicks, ik ga de volgende keer 30mg proberen.
  19. dmtaddict

    DMT

    Volgende week is het dan zo ver. De eerste keer DMT. The machine is klaar en wij zijn er ook klaar voor. Meteen 50mg en hup door de poort naar de aliens en elfjes De visuals zijn het beste in een donkere omgeving toch? Als de effecten uitwerken ben je dan nog verward of weer helemaal nuchter?
  20. dmtaddict

    Muziek produceren

    Ik speel gitaar, bas en synthesizer. Soms zing ik ook tijdens het spelen. Ik cover veel maar schrijf ook zelf instrumentale liedjes. Een beetje kloten met Fruity Loops vind ik ook wel eens geinig. Dat was het zo'n beetje
  21. Oke bedankt. Ik wil meteen door de tunnel, is 50mg dan genoeg? http://azarius.nl/headshop/pipes/glass_pipes/pipe_glass_base_classic/ Deze pijp lijkt mij wel geschikt, dan heb je ook geen staalsponsje nodig etc. Misschien een domme vraag maar ontsnapt er uit die pijp geen rook uit het gaatje in de bovenkant?
  22. Ik heb het ook even opgezocht, en ik kom tot de conclusie dat de 4-AcO DMT & 5-MeO DMT veel langer effect hebben dan de NN-DMT. Dus ik denk dat degene waar ik naar op zoek ben NN-DMT is.
  23. Hallo, ik ben op zoek naar de DMT die je moet roken en dat je dan 20 minuten in een andere wereld zit, maar welke van de 3 soorten is dit?
  24. dmtaddict

    Wat vraagjes

    God man. Wat wij hebben meegemaakt is met geen woorden te omschrijven. En als dat wel kon zou ik het niet doen want dit is iets wat je zelf moet meemaken, want elke drug pakt anders uit dan je verwacht, en dat is dus ook bij truffels het geval. Duizenden gedachtes spoken tegelijk door je hoofd, zo filosofisch en spiritueel. Hier was ik eerlijk gezegd nog niet klaar voor. Het begin was het leukst, lachkicks om de domste grapjes. Buikpijn van het lachen, zowel relaxte open als closed eye visuals. Toen het donker werd buiten ging het iedereen echt te ver kwa mindfucks en liepen we het bos uit en
  25. dmtaddict

    Wat vraagjes

    Ok, dan zal ik zondagmiddag een mooi reportje maken als het de moeite waard is!