0xygen

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. 0xygen

    Eerste keer spacen[setting]

    Space was zeker leuk voor mij, in het begin vervelend dat je misselijk van die truffels wordt. Later valt het wel mee. 3/4 mensen gingen wel kotsen. Maar iedereen vond het wel geslaagd .
  2. 0xygen

    Flashback

    Gadver wordt er nu al gek van.
  3. Eerste keer trippen op truffels. Heb alleen nog maar halunicaties gehad van X. Maar ga het met 2 andere doen en 1 sitter .
  4. 0xygen

    Eerste keer spacen[setting]

    Haha, Volgens mij denken jij en een vriend van me precies hetzelfde. Hij zei ook al dat we gingen tekenen enz. Ook een vriend neemt een grote lava lamp mee.
  5. 0xygen

    Eerste keer spacen[setting]

    Glowsticks gaat een vriend van mij halen .
  6. Hallo iedereen, Mijn/ onze eerste keer spacen op truffels gaat van de week beginnen. Onze setting: bij mij thuis met 3 personen en 1 sitter ieder een portie van Philosopher's Stone - Psilocybe Tampanensis,natuurlijk gekocht bij magictruffles . Films zijn al gedownload, anime films zoals avatar en finding nemo enz. laptop aangesloten op tv ook op laptop chill muziek gezet en nog een website die ik hier gevonden had op de website die spacend is. er wordt nog fruit en eten gehaald. Wat kan er nog meer bij om onze eerste keer helemaal goed te laten verlopen? Graag suggesties Groet
  7. Nice hopelijk loopt deze actie nog steeds . Zal wel niet meer uitmaken voor mijn eerste keer trippen op truffels. Wil dat namelijk van de week gaan doen. Maar als het bevalt bestel ik hier zeker vaker .
  8. Nice uitleg. Zal even nog wat meer informatie inwinnen voor volgende week. Eerste keer trippen op truffels. Ben alleen thuis en slaap plek is geen probleem .