najra 0 Geplaatst 24 december 2011 Rapport Share Geplaatst 24 december 2011 Een vriend adviseerde ons iets geniaals: je truffels gooien in yoghurt met stukjes erin. Wij hadden appeltaart yoghurt gekocht, dit heeft al stukjes appel, kaneel en zelfs rozijnen! Pas als je echt aan het kauwen bent merk je wat je in je mond hebt gestopt en dan is het zo alweer weg! Erg lekker en een aanrader. Ook met popcorn vind ik zelf een succes, er door heen eten. En af en toe een slok thee om het weg te spoelen. Op deze manier was het geen probleem om de portie weg te krijgen! Link naar bericht Deel via andere websites
Gonzo 31 Geplaatst 24 december 2011 Rapport Share Geplaatst 24 december 2011 Klinkt inderdaad goed, yoghurt is al wat zuurder, dus dan heb je die vreemde zure smaak niet zo achter in je mond. (Daar heb ik iig soms wat problemen mee) Link naar bericht Deel via andere websites
Individual 0 Geplaatst 3 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 3 januari 2012 Ik heb het laatst ook in de yoghurt gedaan, je proeft dan zo goed als niks meer van de truffels zelf. Aanrader. Maar je moet truffels zo lang mogelijk in je mond houden toch, omdat daar de stoffen worden opgenomen. Dat is geen fijn gevoel, 3 minuten kauwen op yoghurt Link naar bericht Deel via andere websites
Vaseline 0 Geplaatst 4 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 4 januari 2012 Wat Individual zegt inderdaad, goed kauwen en yoghurt is een beetje klote Link naar bericht Deel via andere websites
Gast Geplaatst 10 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 10 januari 2012 nou, als je dan geen last meer heb van de smaak dan vind ik het niet erg om een tijdje op de yoghurt te kouwen. Yoghurt is lekkerrr Maar worden de stoffen niet in de maag opgenomen? daarom duurt het toch ook zo lang voor je er iets van voeld? Link naar bericht Deel via andere websites
Daisy 0 Geplaatst 11 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 11 januari 2012 In je maag wordt het pas goed verteert ja. Maar goed kauwen is ook belangrijk want zo maak je het voedsel goed klein en is het voor je lichaam gemakkelijker om het snel en goed te verteren! Ik had nog nooit gedacht om truffels in de yoghurt te doen... dit ga ik zeker proberen! En die tip aan mijn vrienden geven, want niemand is heel erg fan van de smaak van truffels, haha Link naar bericht Deel via andere websites
shariej 0 Geplaatst 15 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 15 januari 2012 prrrrrrrrrrrrrr zuur lijkt me juist helemaal niets:D Link naar bericht Deel via andere websites
DenGroetenboer 0 Geplaatst 15 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 15 januari 2012 Dit is niks voor mij. Ik vind yoghurt tien keer smeriger dan truffels Link naar bericht Deel via andere websites
djezus 0 Geplaatst 17 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 17 januari 2012 dit hebben ik en mijn vrienden ook geprobeerd met friesche vlag bollini vla, wij dachten dat de vla de truffelsmaak zou maskeren maar in plaats daarvan begon de gehele vla naar truffels te smaken met als gevolg dat 1 vriend alles had uitgekotst en maar een hele lichte trip heeft ervaren Link naar bericht Deel via andere websites
Credenzo 0 Geplaatst 19 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 19 januari 2012 ik vind de smaak van truffels ook echt niet lekker ik kon het op het begin amper weg krijgen totdat een vriend van mij aanraade om het samen met van die kleine crackertjes te eten dan proef je de smaak een stuk minder van de truffels en je voelt het even goed zover ik waargenomen heb. Link naar bericht Deel via andere websites
habbekrats 0 Geplaatst 24 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 24 januari 2012 is de smaak van de truffels echt zo naar dat het zo gemaskeerd moet worden? ik las net in een ander topic een cracler/beschuit met dikke laag pindakaas. dat lijkt me tot nu toe de beste. superzonde als je alles uitkost Link naar bericht Deel via andere websites
Recommended Posts
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden