DenGroetenboer

Members
 • Aantal bijdragen

  58
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Ik was negentien.. Ben erg benieuwd naar verhalen van wat oudere mensen, schroomt u niet.
 2. Een maat van me gaf ook over na 7.5 gram tampanensis (niet bepaald de heftigste truffel) in de cup-a-soup. Ik zou zeggen, hoe minder in je maag hoe kleiner de kans op kotsen, daarom lijkt het truffeltheeadvies zonder truffelblokjes me de meest kotsproof methode. Ik zou het zéker niet mengen met chocola, dat is uberhaupt al erg maagzuurstimulerend, net als koffie en vet voedsel. Zelf eet ik ze altijd rauw op, nog nooit over mn nek gegaan, maar wel altijd een gek gevoel in de buik. Een rondje door de buurt wandelen doet dan wonderen, goed op de ademhaling letten haalt je gedachten weg van d
 3. Dit mag gewoon klassiek worden van mij betreft. Goeie report.
 4. Experimenteren is altijd leuk . Ik heb het zelf alleen nog maar gerookt. De bladeren kan je kauwen, het extract moet je in je wang of onder je tong stoppen. Dit stond tenminste in de "bijsluiter". Heeft het dan ook een ander effect? In principe niet, de actieve stof is hetzelfde. Alleen je krijgt hem veel geleidelijker binnen, en langzamer ook, dus het totale effect zou rustiger opkomen, de piek zou ook langer duren dan de gebruikelijke minuut ofzo (die overigens als uren kan worden ervaren). Salvia roken heeft heel erg een verloop van (voor mij persoonlijk dan) ... bah roken vies,
 5. 4-AcO-DMT is psylocibine, maar de fosfaatgroep is daar vervangen door een azijnzuurgroep. Net als psylocibine niet vanzichzelf psychedelisch is, is 4-AcO dat ook nog niet. De fosfaatgroep in psylocibine wordt in je mond/maag eraf gehaald, waarna psylocine ontstaat wat wél psychoactief is. Met 4-AcO zit dat net anders, je lever haalt de azijnzuurgroep eraf waarna hetzelfde actieve psylocine onstaat, alleen duurt het dus langer voor het vrijkomt, en zal de trip ook wat langer duren dan bij psylocibine. Maar de actieve stof is dus hetzelfde... DMT is gewoon heel iets anders. Maar zo te zien we
 6. Heb dat ook gelezen, maar ik heb nog nooit een getuige gehoord dat het ook echt werkt.. Iemand? Het is wel de traditionele manier, het was bij de Mazateken streng verboden het "heilige" blad te roken...
 7. Thijs heeft hier denk ik wel gelijk, heb het nooit onder de tong gedaan, is het een experimentje waard?
 8. In hoeverre salvia van truffels verschilt? Ik kan eigenlijk geen overeenkomsten bedenken. Salvia vind ik niet heel tof spul, je hebt geen idee wat voor trip het deze keer weer oplevert, en de piek duurt veels te kort om het tot een waardevolle ervaring te maken. Het levert in de regel een mindfuck op die niks te maken heeft met realiteit, als je daar van houdt, prima, doen die shit.
 9. Ik lees nu Trainspotting, fucking heftig proza is dat. Zou niet weten wat het te doen heeft op een truffelforum overigens, zeker niet die film gaan kijken onder welke beïnvloedde staat dan ook.
 10. Beter geen soep maken, het vet en de koolhydraten maken het niet lichter voor je maag. Het beste is om verpulverde truffels geruime tijd in net-niet kokend water te houden, de vaste fase eruit te halen en de vloeistof op te drinken. Alleen de oplosbare stoffen krijg je zo binnen, met een minimum aan misselijkheid als gevolg.
 11. Waarom? Ik weet niet waarom. Maar wat ik dan altijd heb is dat ik echt hélemaal geen reet snap van wat er op TV gebeurt, plus dat de visuals die ik überhaupt al heb geprojecteerd worden op de TV.. Het resultaat is zeer beangstigend, althans voor mij, in een trip!
 12. Ook ik bevestig de hiervoor genoemde stelling. Atlantis = succes!!
 13. DenGroetenboer

  Zwaardere muziek.

  Electric Moon. ' Ik mag jou. Als je in dat straatje verkeert, vergeet niet alle LPs van Colour Haze, Causa Sui, Sleep, Om en dergelijke aan te schaffen samen met een fatsoenlijke platenspeler. Naar die hoezen kijken terwijl de muziek over je heen stroomt in prachtige analoge kwaliteit is echt een tijdverdrijf voor koningen!
 14. DenGroetenboer

  EK-Poule

  Maakt me niet veel uit wie er wint, moge de beste winnen zeg ik altijd. Waar ik écht op hoop is dat de wedstrijden mooi worden, niet van die eindeloze aanstelpotten waarin iedereen tackles faket waarna het na eind nog steeds 0-0 is en er penalties moeten worden genomen. Niks erger dan penalties. Er komen vast een boel mooie potten tussen. Hopelijk speelt Nederland eraan mee =)