zonuendandrugs

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Een paar maanden terug postte ik hier mijn allereerste tripreport, als je die nog niet gelezen hebt is het misschien wel handig, klik hier. De eerste keer was ik dus redelijk in het diepe gegooid door 15 gram Atlantis te nemen, nu was de dosis lichter, dus de trip ook. In augustus was de trip, maar nu heb ik toch wel zin om er iets over te schrijven. Mijn ouders waren op vakantie en ik was alleen thuis met mijn broer. Ik bestelde 15 gram online om zo thuis te gaan trippen, was mijn idee. Dit zou gebeuren op een vrijdag; zondagavond zouden mijn ouders weer thuiskomen. Uiteindelijk heerste e
  2. Goedenmiddag, zojuist heb ik 15 gr Atlantis besteld, ik heb het vóór 17:00u gedaan dus als het goed is worden ze morgen bezorgd. Mijn vraag is: op wat voor manier worden ze bezorgd? Wordt het gewoon door de brievenbus gegooid of wordt er echt aangebeld door iemand van PostNL ofzo? Het lijkt me namelijk niet heel fijn als de bezorger van PostNL weet wat er in het pakketje zit aangezien ik die man onderhand redelijk goed ken, haha. Hopelijk worden de truffels ook redelijk vroeg bezorgd, want ik wil eigenlijk in de middag al gaan trippen. Het is nu maar afwachten, ik heb er in ieder geval ve
  3. Leuk om te lezen! Ik heb zelfs slechts één keer truffels gedaan, maar paddo's lijkt me toch ook wel een hele ervaring. Tevens is het knap dat je nog aan paddo's wist te komen nu ze illegaal zijn. Ik kan zelf redelijk makkelijk aan veel drugs komen zoals XTC, MDMA en coke, maar paddo's zijn héél schaars..
  4. Vet report! Ik ga het er morgen ook maar eens op wagen om in mijn eentje thuis te trippen, hopelijk zal het me bevallen!
  5. Wie weet is dat wel beter inderdaad Sanne, hoewel mijn mobiel ook wel weer erg leuk was omdat alle apps op me af kwamen en de letters voortdurend op me af kwamen, daar kon ik dan ook wel weer van genieten . Maar toch bedankt voor de tip, wie weet zal ik het de volgende trip wel doen!
  6. Leuk stukje! En die locatie van de foto is echt schitterend, perfecte plek om te trippen! Wil je misschien vertellen waar dat is? Of houd je dat liever voor jezelf omdat mensen dan te weten komen waar je ongeveer woont en wie je mogelijk bent?
  7. Thanks voor je reactie! En ik vraag mezelf ook weleens af hoe ik zou reageer als ik een groepje tegenkom dat aan het truffelen is:D. Ik zou ze alleen niet benaderen want ik weet niet hoe ze op een nuchter iemand zouden reageren die ze ook niet kennen.. Haha.
  8. Kort over mezelf: Mijn naam is Bart (niet echt), ben niet zo lang 18 jaar en heb in m'n leven al het één en ander gebruikt: zo nu en dan geblowd, een paar keer MDMA/XTC en drie weken terug voor het eerst truffels. Verder ben ik redelijk 'normaal': ik drink niet vaak, rook niet, gebruik niet op regelmatige basis drugs maar gewoon zo nu en dan, ik heb het wel onder controle allemaal. Nu ik mijn havo-diploma laatst binnengehaald heb en ik een heerlijk lange vakantie heb, was het tijd om een keer truffels te ervaren. Het was een heftige trip, maar nu ik de trip eindelijk goed heb kunnen plaatsen