Bassik

Members
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Leuk rapport, en fijn om te zien dat jij ook zo'n duivels genoegen kan beleven... niemand weet, niemand weet.... hahahaha!
  2. Bassik

    Favoriete tripobjecten

    In het bos zoek ik vlak voordat 'ie in gaat slaan altijd een goede, stevige stok uit om mee te wandelen. Zodra de trip echt begint heb ik de neiging om te vallen en niet meer op te staan, de stok helpt me dan op te staan en verder te lopen als de setting mij niet aanstaat. En tijdens de piek ziet zo'n stok er echt fantastisch uit, zoals alles in de natuur! Mijn vrienden houden meer van hun laptops met videogames en cartoons, maar na één keer trippen in het bos vind ik dat gewoon zonde van de drug. (gelukkig zijn het maar twee vrienden van mij die zo geobserdeerd zijn met dingen, mijn a
  3. Bassik

    Krankzinnige paddo trip

    Zijn hawaiaantjes zo goed? Hm, volgende keer eens proberen. Voorlopig blijven die cubensisjes maar groeien, de bak had al twee vluchten geleden uitgeput moeten zijn, maar de mooiste paddenstoelen zijn van de laatste twee vluchten, haha! Meer dan ik kan eten, dat is zeker Oh ja, en mijn hoofd is niet meer fokked. Wat een geweldige drug is dit toch muwahaha!
  4. Jammer dat je ervaring zo verlopen was, ik ben wel blij voor je dat je vriendin er bij was! Ik had een soortgelijke ervaring terwijl ik alleen was... niet aan te raden. En je hebt volkomen gelijk als je zegt dat het geen spelletje is, mensen die de schimmel als speeltje of party drug gebruiken krijgen pas echt duivelse trips als ze de dosis eenmaal verhogen.
  5. Bassik

    Krankzinnige paddo trip

    Hoi iedereen, bedankt voor de leuke reacties! Ik kweek ze inderdaad zelf van zo'n setje uit de smartshop. Ze waren vers, maar de oogsten daar na heb ik gedroogd en bewaar ik voor... je weet wel, hahaha! Naar mijn mening zijn paddo's 7× zo ruig als truffels, dus doe niet zoals ik en denk dat je het wel aankan omdat het op truffels altijd zo goed gaat. Om eerlijk te zijn voel ik me nog steeds niet helemaal normaal. Ik heb het rapport snel afgeraffeld en hier gepost, maar er veel uit gelaten, omdat het moeilijk is om er aan te denken. Maar... het visioen zit nog steeds in mijn hoofd, als je
  6. Bassik

    Krankzinnige paddo trip

    Hoi iedereen, het is lang geleden dat ik een raportje heb geschreven voor hier, maar deze moest ik toch echt delen! Het was de mooiste en de meest angstaanjagende ervaring uit mijn leven, en ik heb er nog steeds moeite mee om alles "rond" te krijgen in mijn hoofd... Het spul: P. cubensis Equador. De setting: Kapelse Bos in de avond. De namen zijn zoals altijd schuilnamen. Enkele weken geleden had ik een growbox gekocht met de sporen van P. cubensis Equador. Na een ietwat karige oogst belde ik mijn twee beste vrienden om ze uit te nodigen voor een lekkere trip. Noot was er wel voor in, maar t
  7. Klinkt als een goede trip, leuk dat het toch nog gelukt is
  8. Bassik

    bodyload..

    Ik zou ze een uur tot half uur van te voren uit de koelkast halen, dekseltje er af, en laat die dingen lekker op kamer temperatuur komen. Normaal deden we dit altijd, maar de laatste keer hadden we ze meteen uit de koelkast gegeten, en inderdaad was onze bodyload ook veel te zwaar. We dachten dat het door de truffels zelf kwamen, maar voor de zekerheid eet ik ze voortaan alleen nog maar op kamer temperatuur.
  9. Bassik

    setting voor vanavond.

    Goeie reis vanavond Volgens mij zit je wel goed met je spullen. Heb je in je huis ergens een plaats waar je in complete duisternis kan zitten? Dat kan erg trippy worden namelijk. Succes!
  10. Ik rook de hele tijger jonguh
  11. Ja, kijk, dat is dus waar ik bezorgd om was
  12. Arsenicum, lood, cyanide, en tijgers( ) zijn ook puur natuur, zouden we die dan ook kunnen oproken?
  13. Hoe vaak trippen is eigenlijk te veel van het goede? De laatste keer was 28 april voor mij, maar ik begin al weer behoorlijk zin te krijgen. Wat denken jullie?
  14. Bassik

    magictruffel tripmeeting

    Kijk, hier heb ik ook al aan zitten denken. Als dit forum zo iets organiseert zal ik ook langs komen. En een Sjamaan... wel, soms tijdens zo'n trip voel ik mezelf een sjamaan, als het ware. Ik wist niet dat er ook "echte" waren, heeft iemand hier wat meer informatie over?
  15. Bassik

    Favoriete tripobjecten

    Een vriendin was ook erg in de mijne geïnteresseerd, maar ik kon mijn aandacht er niet bij houden. Volgens mij was ik voordat we echt lekker begonnen vergeten waar we mee bezig waren en naar buiten gewandeld... gelukkig had ik mijn kleren nog aan, maar ik liep wel op mijn blote poten! Mijn favoriete speeltje is toch echt mijn rat, denk ik. Nou ja, speeltje... zo'n klein harig beestje dat lekker op je schoot komt zitten, en dan voel je al die haartjes, en dat zachte snuitje, en die reptielachtige staart