HyperSpaceKonijn

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Eerste keer 7,5 Gram gedaan. Was een Goede Trip. Veel GroeneKleuren en was niet Bepaald een Prater op dat moment gewoon omdat ik zo lekker tripte. de keren daarna heb ik zelfde HoeveelHeden (teminste in de buurt ervan) gehad, maar was het effect veel Minder, Dus ik ga waarschijnlijk Volgende keer de 15 Gram doen, en er aardig wat Wiet bij roken.
 2. HyperSpaceKonijn

  Truffels & TV kijken

  Muziek aan vanaf Ipod, en dan VideoClips kijken op MTV ofzo, reden dat ik Ipod aan heb is omdat de muziek wat op tv komt mij niet echt bevalt en niet mijn soort muziek is. Clips hebben meestal al Vage aparte dingen en als je Tript gaat het alleen maar gekker doen, teminst dat denk ik.. xD Ik vond het iig heel intressant.
 3. Tot nu toe alleen Truffels gedaan, maar ik zit te Denken om of LSD te gaan doen of Salvia. als ik het hier allemaal zo lees verschillen de effecten veel. Wat zouden jullie me aanraden om als eerst te proberen, LSD of Salvia? Het liefst wil ik Visuele Effecten Hebben.
 4. Blowen doe ik ook redelijk vaak, en de laatste tijd heb ik best wel vaak Truffels gedaan in een Korte tijd, alleen zie ik dat ik steeds minder trip. heb eigenlijk niet meer getript zoals de eerste keer, wat ik wel jammer vind. wil altijd Harder en Harder.. Voor de rest doe ik af en toe harddrugs op speciale gelegenHeden.
 5. HyperSpaceKonijn

  Toffe plekken

  Gwoon door de Stad lopen en zien waar de trip jou brengt met wat vrienden. Beetje aan de rand van de stad uitkijken naar water met in de verte allemaal lichjes van gebouwen op een Avond, rondlopen door straten. stoppen en Chillen op een BoomStrok in een klein bosje in de Stad en ondertussen naar de Maan kijken met de Sterren eromheen. OverDag trippen heb ik nog niet gedaan, wil het ook sws nog een keer doen. maar zoiets moet worden gepland vanwege Ouders enzo. Wantja, Ouders tegen komen en moeten aanspreken terwijl je Tript lijkt me niet echt fijn.. xD
 6. HyperSpaceKonijn

  Wel of geen zang?

  Hier ben ik het ook Helemaal mee eens, Ik vind Vocals meestal een Disturb als ik ernaar luister terwijl ik Trip. maar daar heb ik de ene keer meer last van dan de andere keer. ;p
 7. De volgende keer ga ik ook zeker met PindaKaas Combineren, ik had het laatst met ChocoladePasta wegewerkt, Proefde vrij weinig van de truffels maar Tripte niet echt Hard.. Nou weet ik niet of dat door de ChocoPasta komt want ik Had gehoord dat Chocola versterkte, of dat het gewoon geen Harde Trip was omdat ik te vaak truffels nam in een korte tijd.
 8. Meestal speel ik Mixjes af vanaf mn Ipod, Die aangesloten is aan een Dolby Surround. Vind Mixjes chiller om naar te luisteren zodat je niet steeds die stiltes hebt die je wel hebt bij normale nummers. Zodra muziek stopt heb ik altijd alsof ik meteen weer een stuk nuchterder word.
 9. Ik luister Vooral dit soort Dingen, Heb 15 GB aan Dubstep op mn Computer staan en Volg veel Youtube Channels, Dus zodra ik iets nieuws vets Hoor Download ik het er bij (: http://www.youtube.com/watch?v=_VxsUMR0rTc&feature=g-u&context=G2c5d533FUAAAAAAATAA
 10. HyperSpaceKonijn

  Liquid drum&bass

  Heb DirtyPhonics zelfs nog Live Gezien tijdje terug (Y) Ik Hou zowel van Harde DnB als van Liquid, het is maar net in wat voor Mood ik ben