killya

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. killya

    Hoe eten jullie truffels?

    Maat van mij heeft alles eruit gegooid inderdaad na te snel dragon te eten. Wel balen want uiteindelijk zat hij aan mdma/wiet en de andere gasten op truffels, toch niet zelfde level.
  2. Heb thread uitgelezen, gepist en een nieuwe biertjes gehaald maar me scherm beweegt nog door die zwart-witte shit hahaha
  3. killya

    Krankzinnige paddo trip

    Yo dit is best wel heftig. Geen ervaring met paddo's maar een vriend van me had zelf een growkit van totaal 30 gram, die ze langzamer met meer mensen opgebruikten geloof ik. Had je dan niet teveel? (Nogmaals niet over ingelezen ofzo )
  4. SheepyTrip Hey hallo allemaal! Ik ga binnenkort m'n 2e keer op truffels nadat ik enooorm had genoten van mijn eerste trip.Ik zat wat rapporten te lezen en het viel me op dat ik ze superinteressant vond, dus hopelijk kan ik iemand daar ook vermaken met wat ik had meegemaakt, ik vertel het nogsteeds vaak na, en hopelijk kunnen jullie op wat ik had gevonden ook eens GOED trippen. Preps Dus, voorbereidingen waren onbewust, ik was in die tijd een student die nog helemaal alleen woonde, niet met mede-studenten. Een vriend van me zou komen met truffels en wat wiet, zou goed mengen zei ie, prima.
  5. Klinkt goed, heerlijk om te lezen, zelf ga ik volgende week m'n eerste ervaring met atlantis meemaken, zal wel awesome worden! Kijk er wel van op dat je met zo weinig drugs-ervaring in je eentje gaat trippen, zou dr toch een trip-sitter bij halen of gewoon met iemand samen doen. Voor de rest awesome rapport
  6. Hpelang moet ik wachten tussen2 truffelsessies in. Ik hoorde iets van 2 maanden, klopt dit?