RaoulDuke 0 Geplaatst 21 december 2011 Rapport Share Geplaatst 21 december 2011 Zou je truffels kunnen bakken? ik bedoel gewoon met een gesneden uitje in een koekenpan? Of gaat de werking dan verloren? Het lijkt mij een lekkere manier van bereiden,ik heb het ook wel eens in cup-a-soup gedaan en dat werkte wel nog gewoon.. Link naar bericht Deel via andere websites
Tripmeister 0 Geplaatst 21 december 2011 Rapport Share Geplaatst 21 december 2011 Nee, door de te hoge temperatuur wordt de werkzame stof vernietigd. Cup-a-soup is idd een goeie, had ik nog niet eens aan gedacht! Link naar bericht Deel via andere websites
RaoulDuke 0 Geplaatst 22 december 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 22 december 2011 Dan moet je natuurlijk wel de Champignon smaak nemen, maar je proefde bijna geen truffel meer,al vind ik de smaak van truffels niet eens zo vies, peyote en san pedro, da's pas vies.. Link naar bericht Deel via andere websites
Tripmeister 0 Geplaatst 22 december 2011 Rapport Share Geplaatst 22 december 2011 Helaas heb ik een hekel aan alles wat eruit ziet(en smaakt) als champignons of andere paddenstoelen. Van t idee moet ik al kokhalzen(zkr op dit tijstip). Dan drink ik nog liever onverdunde ghb Maarja, je moet wat over hebben voor een mooie trip Ohja, hou ook niet van chapignon-soep. Ik hou het wel bij mn thee Link naar bericht Deel via andere websites
RaoulDuke 0 Geplaatst 22 december 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 22 december 2011 Ghb ben ik wel klaar mee,staat wel in mijn top 5 van ranzig smakende stofjes.. Link naar bericht Deel via andere websites
gyan007 1 Geplaatst 22 december 2011 Rapport Share Geplaatst 22 december 2011 GHB is ranziger dan truffels maar wie heeft er ooit van een gewone dosis G gekotst? Niemand die ik ken.. Truffels echter.. Link naar bericht Deel via andere websites
Upendi 0 Geplaatst 22 december 2011 Rapport Share Geplaatst 22 december 2011 Truffels zijn echt zo goor. Vooral als je tijdens de trip besluit om nog wat te nemen (dus met de versterkte smaakpupillen die je dan hebt) brrr... haha Link naar bericht Deel via andere websites
Gonzo 31 Geplaatst 22 december 2011 Rapport Share Geplaatst 22 december 2011 Denk inderdaad niet dat bakken een goed idee, en los daarvan kan ik het me ook niet voorstellen dat het de smaak echt ten goede komt. Dan denk ik dat het in stukken snijden van de truffels en ze achteraf bij de gebakken uitjes donderen een beter idee is, al zal dat ook weinig culinair hoogstaand zijn Maar mocht je het proberen en er komt iets eetbaars uit, deel het vooral Link naar bericht Deel via andere websites
Upendi 0 Geplaatst 22 december 2011 Rapport Share Geplaatst 22 december 2011 mocht je het proberen en er komt iets eetbaars uit, deel het vooral + 1 Hier ben ik al jaren naar op zoek haha Link naar bericht Deel via andere websites
RaoulDuke 0 Geplaatst 27 december 2011 Auteur Rapport Share Geplaatst 27 december 2011 Een paar jaar geleden toen er nog gewoon paddo's verkocht mochten worden verkochten ze in een smartshop in Roermond paddo honing, heb toen ooit eens zo'n potje gekocht.er zat niet echt veel paddo in,maar de smaak was best te pruimen.. Misschien een idee om truffels met een flinke hap honing weg te kauwen?? Link naar bericht Deel via andere websites
snuifduif 0 Geplaatst 28 december 2011 Rapport Share Geplaatst 28 december 2011 Op een beschuitje met pindakaas proef je er niks van. Link naar bericht Deel via andere websites
GemCollins 0 Geplaatst 29 december 2011 Rapport Share Geplaatst 29 december 2011 Een paar jaar geleden toen er nog gewoon paddo's verkocht mochten worden verkochten ze in een smartshop in Roermond paddo honing, heb toen ooit eens zo'n potje gekocht.er zat niet echt veel paddo in,maar de smaak was best te pruimen..Misschien een idee om truffels met een flinke hap honing weg te kauwen?? Heerlijk idee, maar probeer gebruik te maken van agave siroop i.p.v. normale honing. Link naar bericht Deel via andere websites
Tan 0 Geplaatst 7 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 7 januari 2012 gemengd met andere soorten noten (cashewnoten of walnoten ofzo) valt het wel mee. wel wat drinken erna. Link naar bericht Deel via andere websites
Gast Geplaatst 9 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 9 januari 2012 ik zat te denken aan snoep. zegmaar na elke hap een een snoepje ofzo. Ik hou niet zo van pindakaas namelijk en met een beschuitje lijkt het me wel heel droog en plakkerig. maar ik hou heel erg veel van drop is dat misschien een idee? Link naar bericht Deel via andere websites
pannekoek 0 Geplaatst 28 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 28 januari 2012 Ik heb het in stukjes gesneden en door de sla gedaan met dressing, tomaat en komkommer. Je proefde er bijna niks van terwijl ik het normaal niet weg vind te vreten! Link naar bericht Deel via andere websites
Ronaldtruffel 0 Geplaatst 29 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 29 januari 2012 Snap niet dat iedereen hier zo'n moeite heeft met 15gr truffels op te eten het proeft naar nootjes die een beetje zuur zijn. Als je er een beetje chocola mee eet proeft het naar van die chocoladerepen met nootjes er in Link naar bericht Deel via andere websites
NoMoreIdols 0 Geplaatst 31 januari 2012 Rapport Share Geplaatst 31 januari 2012 Snap niet dat iedereen hier zo'n moeite heeft met 15gr truffels op te eten het proeft naar nootjes die een beetje zuur zijn. Als je er een beetje chocola mee eet proeft het naar van die chocoladerepen met nootjes er in De zuurheid zal wel voor iedereen net iets anders zijn? En verschilt per soort, neem ik aan xD Ik heb zelf (nog) geen idee hoor, maar ik kan me voorstellen dat het niet erg fijn is om een trip misselijk in te gaan omdat die truffels zo ranzig zijn. En chocola, goed idee denk ik, chocolade is fijn (: Link naar bericht Deel via andere websites
NoMoreIdols 0 Geplaatst 13 juni 2012 Rapport Share Geplaatst 13 juni 2012 een beetje in stukjes snijden en door de yoghurt gooien, prima te doen =) Link naar bericht Deel via andere websites
ThijsWTF 4 Geplaatst 15 juni 2012 Rapport Share Geplaatst 15 juni 2012 Heeft er eigenlijk iemand al chocolade bars van gemaakt? Dat lijkt me wel een goede! Link naar bericht Deel via andere websites
Gonzo 31 Geplaatst 26 juni 2012 Rapport Share Geplaatst 26 juni 2012 Jup, liggen hier in de koelkast Werkt best aardig, hier een topic waar het een beetje wordt uitgelegd. Link naar bericht Deel via andere websites
Philosofer 0 Geplaatst 23 december 2013 Rapport Share Geplaatst 23 december 2013 Truffels zijn echt zo goor. Vooral als je tijdens de trip besluit om nog wat te nemen (dus met de versterkte smaakpupillen die je dan hebt) brrr... haha Dit. Ik besloot tijdens een trip nog een halve portie erbij te nemen. Ik had de truffels gemixt met witte bonen en tomatensaus, nou ik heb het geweten hoor... Na elke hap kokhalzen en zo snel mogelijk een slok limo erachteraan om de smaak weg te spoelen... Link naar bericht Deel via andere websites
Recommended Posts
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden