VloeibareGedachtes

Members
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door VloeibareGedachtes geplaatst

 1. Het is precies een jaar en een dag geleden dat ik mij heb geregeistreerd op het forum! Vandaaag praat ik met mensen van mijn studie over truffels, ik wist nog niet eens dat zij gebruikten maar het is heel tof om ervaringen uit te wisselen. Bijzonder om te ontdekken hoeveel mensen stiekem al eens kennis hebben gemaakt met drugs / psychedelische middelen!!
 2. VloeibareGedachtes

  StereoDose

  Tof dat jullie het ook zo vet vinden! Ben benieuwd baar je ervaringen iDenna! Ja die site ken ik ook! Ook best cool en daar kun je ook dingen invullen als 'spacey' of 'trippy'. Maar die resultaten zijn niet zo tof als wat ik hier vind op StereoDose.
 3. Tof eerste tripreport man! Vet dat je van zo'n lage dosis nog zo'n fijne trip hebt gehad. Soms verrast de dosis van paddo's/truffels nog wel eens. Pas had ik 15 gram tampanensis genomen en tripte ik harder dan dat ik ooit op 15 gram atlantis heb getript.
 4. VloeibareGedachtes

  StereoDose

  Halloooo! Ik heb vanmiddag iets nieuws ontdekt. Een vriendin van mij speelde de website StereoDose door. Op deze website geef je aan welke drug je op dat moment gebruikt en in welke mood je bent. De website genereert vervolgens een playlist met random muziek die bij de drug en mood past. Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd omdat ik het vanmiddag pas heb ontdekt. Ik kon het echter niet laten om deze site met jullie te delen. Als je er een keer gebruik van maakt, deel je ervaringen in deze thread!
 5. Dat is inderdaad een heel tof themaatje, Nocturnalshroom!!! Toch maar 'ns downloaden Ik heb tijdens mijn vorige trip veel geluisterd naar Tame Impala, een Australisch psychedelisch rock bandje. Het was echt geweldig, ik ging helemaal op in de muziek en veranderde in een hippie. Dit nummer is een favoriet van mij persoonlijk. Geniale overgang bij 2:55. Het gedeelte dat daarna komt is zo euforisch, ik zweefde met de muziek mee naar hippie wonderland. Heerlijk. Daarnaast is ook dit nummer erg tof. Evenals de stopmotion clip die erbij gemaakt is. Hoop dat jullie het wat vinden! Happy trippin'
 6. VloeibareGedachtes

  10 gram Atlantis

  Leuk eerste reportje hoor Zephyrus. De volgende keer hoor ik graag nóg meer details! En blijf inderdaad vooral hier bij Magic Truffles bestellen, geweldige service en gegarandeerd goede kwaliteit. Gewoonlijk ben ik geen taalpurist, maar ik kon het niet laten om je gigantische spellingsmissers even duidelijk aan te geven. Je mag ze zelf verbeteren, Joerie.
 7. Ik zie dat dit je eerste post is, dus bij deze: welkom op het forum! Leuk reportje! Buiten trippen is inderdaad heerlijk maar de laatste tijd vind ik het daar veel te koud voor. Zoiets is misschien ook handig om als houvast aan de realiteit te gebruiken. Als je tijdens een trip helemaal los komt van de werkelijkheid en het gevoel krijgt dat er geen andere wereld bestaat dan de tripwereld, kun je naar je driehoekje kijken om eraan herinnert te worden dat de nuchtere wereld er ook nog is. Ik weet niet zeker of dit helpt maar het zou kunnen werken... Ik vind het persoonlijk niet zo erg om de werkelijkheid volledig kwijt te zijn, dat is juist een van de dingen die ik erg kick vind aan psilocybine.
 8. Hmmm als ik nu op het knopje 'afbeelding' gebeurt er helemaal niks. Dat is inderdaad waterverf! Super cheap voor een euro bij de Action te halen Heb het kunstwerkje op Goede Vrijdag nog eens goed in mij opgenomen en ontdekte er tientallen gezichten in... Nu zie ik die gezichtjes helaas niet meer xD In het kader van het paasweekend bij deze nog even een psychedelisch paasei!
 9. Viel haar reuze mee! De trip was meteen de dag erop, en een XTC kater komt meestal pas twee/drie dagen na gebruik (suicide tuesday). Ik heb om eerlijk te zijn nog nooit echt een XTC kater gehad, maar was nog niet echt ervaren met pilletjes toen ik deze thread begon. Die vriendin van mij heeft de trip als een van haar tofste trips beschouwd. Ik beschrijf haar in mijn tweede trip report onder de fictieve naam 'Kelly'. Dit was dus de trip die zij maakte na een nachtje XTC.
 10. jemig, ik wil een tool om thumbnails te maken dit lijkt nergens op xD hahaha
 11. Ja dat is inderdaad awesome zeg! Maak jij zelf wel eens trip art? Zo ja, onder invloed / nuchter of beide? Ik heb mij vanmiddag ook maar weer eens aan de penseel gewaagd. Sinds de middelbare school heb ik eigenlijk nooit meer een kwast aangeraakt dus wees niet te kritisch. Aanstaande vrijdag ga ik dit zeker ook nog bewonderen onder invloed van truffeltjes
 12. Oei! Daar gaat iets mis! Hij staat er maar half op. (kan ook aan mijn smalle schermpje liggen natuurlijk. Voor volledige afbeelding: Rechter muisknop op plaatje -> Afbeelding bekijken
 13. Ik vind persoonlijk dit schilderij echt geniaal. Heel mooi hoe bepaalde objecten in elkaar overgaan (morphen dus). Kijk bijvoorbeeld naar de vin van de vis links onderin het schilderij. Zijn vin wordt een pauwenveer en er komt opeens een voet onder vandaan. Dat soort verwarringen herken ik erg uit trips. Zo zag ik bijvoorbeeld op eens een hoofd in iemands tas. Ook erg tof zijn de verschillende perspectieven die compleet door elkaar heen worden gebruikt en in elkaar overlopen. Kijk maar goed, je kijkt op een heel raar punt opeens vanuit de lucht naar een dorpje (links van donkere naakte vrouw). Anunciation - Mati Klarwein
 14. Psychedelic art! Psychedelische kunstwerkjes die er in zowel gedrogeerde als nuchtere toestand prachtig uitzien. Post hier de meest toffe psychedelische schilderijen / tekeningen etc. Het zou uiteraard al helemaal te gek zijn als jullie zelf gemaakte psychedelische kunst zouden posten! Ik ben erg benieuwd naar de artistieke vaardigheden van de gebruikers van dit forum! Het viel mij op dat er hier nog geen thread is die aan psychedelische kunst is gewijd. Als ik een eerdere thread over het hoofd gezien heb, laat dat dan even weten.
 15. Een vriend van me heeft dit eens gedaan! Hij was wel gigantisch de weg kwijt en het is qua oppervlakte natuurlijk een gigantisch park. Stond ie daar, met z'n plattegrond van het park die aan het golven was als een oceaan, hahahah De Vogelrok en de Droomvlucht zijn volgens hem echt insane met truffels op. Het lijkt mij ook een super toffe locatie! Maar dan wel op een lage dosis.. Nogal veel indrukken daar!
 16. Super awesome tripreport trouwens Bloomboom!!! Ziet er naar uit dat je een heerlijke eerste ervaring hebt gehad met truffeltjes!
 17. Ahh trippen op Sziget? Ik weet niet of truffels echt iets voor op een festival is maar daar zullen de meningen over verschillen. Ik ga dit jaar trouwens waarschijnlijk ook naar Sziget! Whoopdeedoo! Seriously? Spannend, ik denk niet dat ik het zou durven. Zouden drugshonden truffels kunnen ruiken eigenlijk. En dan nog een vraagje, aagezien jij er ervaring mee blijkt te hebben: is er toevallig ook acid beschikbaar op Sziget. En moet ik dat wel eigenlijk aandurven; hongaarse lsd?..
 18. maar zij ging ook met 15 gram atlantis naar een druk feestje... Ik vind truffels persoonlijk niet zo'n festival drug... xD Ik heb zelf geen idee of ik level 5 heb gehaald... Kan dat dan met 15 gram atlantis? Ik zag inmiddels wel echt gezichten op plekken komen waar ze niet hoorden te zitten enzo en het was ook echt een gigantische mindtrip qua gedachten... Maar ik denk dat het, zoals Gonzo al zei, altijd verder kan. Wil deze zomer wel een keer een iets grotere dosis atlantis nemen. 17,5 of 20 ofzo..
 19. VloeibareGedachtes

  Favoriete tripobjecten

  Kreukels, kreukels, kreukels. Ik heb er nooit zo op gelet in mijn trips maar zal dat de volgende keer zeker doen! Kan me voorstellen dat het fascinerend is in een trip. Heeeel herkenbaar Rémy! Ik keek een keer televisie in een trip en toen stond ik nog veel meer stil bij de manier waarop dit medium ons probeert te manipuleren. Er kwam een mascara reclame langs en ik werd er boos van dat de tv meisjes zo probeert te bespelen dat ze onzeker over zichzelf worden en meer 'schoonheids'producten kopen. Bijzondere ervaring!
 20. VloeibareGedachtes

  YouTube-filmpjes

  What the actual fuck. Als ik op fullscreen echt heel lang focus op het midden en daarna om me heen kijk... simuleert dit de visuals van ademende objecten voor mij best wel goed.
 21. VloeibareGedachtes

  Mijn top 10 (rock)

  Dankjewel. Dit is echt... subliem. Heel fijn. Jep.
 22. Dat klinkt interessant, in zo'n koffiebonen maler. Had je niet het idee dat er te veel truffel schaafsel overbleef in het apparaat? Aangezien truffels toch een vochtigere substantie zijn dan koffiebonen. Hmmm okay. Ik ben van plan binnenkort de Hollandia een keer te gaan proberen inderdaad. Het is jammer dat hij zo duur is maar doordat ik het tripreport van de maand heb gewonnen met dit reportje en dus twee gratis zakjes kan bestellen, ga ik het zeker proberen! Ik ga waarschijnlijk wel beginnen met iets van 11,5g. Zou dat voldoende voor mij uithalen als ervaren Atlantis 15g consument?! En oh my lord; Ik heb werkelijk waar bij mijn laatste trip (tijdens de afterglow) als een malle tegen mijn tripgenoot uitgelegd hoe je van truffels een langer leven geniet. "Als we deze mindset langer vast kunnen houden dan leven we langer!", mijn maat reageerde daar op "maar dat kan niet, het komt door de psilocine". Maar nu ik erover nadenk, het is een psychedelische drug, en het heeft dus invloed op je denkpatronen... maar ik heb het gevoel dat zo'n trip inderdaad langer bijblijft dan dat algemeen bekend is. Zo'n trip implanteerd een soort nieuwe basis waarvanuit je dingen beredeneert en bekijkt. Ik merk nu inmiddels dagelijks dat mijn perceptie van meerdere dingen is veranderd, dus waarom zou je perceptie van tijd niet veranderd kunnen zijn? Toffe dingen om over na te denken! Thanks voor de reactie!!! Super tof advies! Ik ga hier bepaalde dingen zeker van opvolgen voor mijn volgende trip met vrienden. Zoals ik al eerder vertelde heb ik zelf geen last van overgeven, maar vrienden van mij wel. Ik hoop dat ik ze met dit soort tips kan helpen wanneer we weer eens gaan trippen! --- Hartelijk dank voor alle reacties guys
 23. Ik wilde bij deze even Magic-Truffels bedanken dat ik met dit tripreport twee gratis zakjes truffels naar keuze heb gewonnen! Super tof dat jullie dit soort acties hebben! Er komen komend voorjaar en zomer vast wel weer wat tripreports van mij. Hoop dat ik iets toevoeg aan het forum met mijn posts
 24. Ha ha. Nee echt serieus, zo dom om daar heen te gaan. Tja laten we het op mijn onervarenheid op dat moment houden.
 25. Tja, dat is niet heel erg handig nee hahaha. Trippen is zo leuk als je het zelf weet te maken. Dat wil zeggen dat je niet zo opeens veel meer moet nemen dan je eerder hebt gedaan.. Maar het belangrijkste is nog wel de set en setting, oud nieuws maar houd er rekening mee man. Tripze!